29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
facebookta cezadaki güvenlik tedbiri sorusuna da yanlış diyorlar. kanuna göre sınır dışı etme idari tedbire dönüştürülmüş diyorlar doğru mu ki bu?
-
@mrvmrv adli de yağma ; ortak alan hakem, özelleştirme ; idari alanda uzlaşma ve amaçsal yorum en çok tartışılan sorular gibiydi.
-
@hebenneka teşekkür ederim
-
Arkadaşlar ben uzlaşma sorusu değiştiği için mağdur oldum ... hmk özelleştirme sorusunu doğru yaptım ancak madem uzlaşma sorusu değişiyor o soruda değişebilirdi ... tamamen kimsenin hakkı yenmesin diye diyorum bunu ... oda güncel değişiklik ile değişmiş , muallak hale gelmiş bir soru ... o yüzden hangisinin iptal olacağı bilinmesede isteyen dava da açmakta , itiraz da etmekte Özgür ... zaten kazanan arkadaşlar kazandı ... iptal olsa da onların durumları değişmeyecek , değişmesini de asla istemem ...
-
@kitapsever ne kafalar var ya hey Allah'ım! Kaç tane büyükşehir belediyesi var sorusu da yanlışmış kesin bilgi derhal iptal edilmeli!!
-
@idarihakimmm aynen öle vergideki amaçsal sorusunu da doğru yaptım hakem sorusunu da ama bir problem varsa iptal edilsin benim doğrularım gitse de olur herkes hakkını alsın önemli olan bu
-
@kamucu06 benim de bahsettiğiniz sorularım doğru ... ÖSYM tarihinde ilk kez böyle bir uygulama gerçekleştirdi ... ben zaten kazanamadım bu saatten sonra ha 1000 ha 301 değişen bir durum yok benim için ... ama insanların emeği için hakkını aramak istiyorsa , kimse de kimseyi eleştirmesin ... isteyen istediği soruya itiraz etsin ...
-
@kamucu06 yanlış demiyorlar ama o soruya da neden soruldu ne alaka büyükşehir belediye sayısı diye baya şikayet oldu
-
@kitapsever yanlış alıntı oldu hocam kusura bakmayın @RootofAllEvil e yazacaktım
-
..............
-
............
-
ARKADAŞLAR ESLEM İSMAİL BAYER HOCANIN UZLAŞMA SORUSU İÇİN İTİRAZ DİLEKÇESİ
www.tercihiniyap.net/images/upload/OSYM_YTYRAZ_DYLEKCESY_24-25.01.pdf
-
Hakem sorusu için dava açacak var mı? Adli yargıda 3130lardayim. Soru iptal olursa kaç kişi ileri atıyor asagi yukari?
-
@Sabahola hocam geçen yıl 2 soru iptal oldu ... bir yablıs bir doğru sorumdu ... bu durumda bile 782 den , 776 ya yükselmisti sıralamam ... belki bir fikir verir size.. birde 2 yanlış sorusu iptal olan arkadaşın yaklaşık 70 kişi ilerlediğini okumuştum forumda
-
@idarihakimmm uzlaşma için dilekçe bendeve arkadaşa attım justice de bize ulaşırsanız iptal için dilekçeyi size yollayayım eslem hoca özenerek hazırladı harika bi çalışma oldu
-
@Hanibalbarca @Sabahola teşekkür ederim hocam ben indirdim o belgeyi ... az önce iptal sonucu yeniden değerlendirmeye alınanlara baktım forumdan 318. Sırada olan arkadaş 2 soru iptalı sonucu 229. Sıraya yükselmis
-
@idarihakimmm, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Hanibalbarca @Sabahola teşekkür ederim hocam ben indirdim o belgeyi ... az önce iptal sonucu yeniden değerlendirmeye alınanlara baktım forumdan 318. Sırada olan arkadaş 2 soru iptalı sonucu 229. Sıraya yükselmis
300lu sıralamalarda bile 100 kişi oynadıysa 3000lerde 150 200 kişi rahat oynar herhalde. Ucundan kaybetmek de kötü oluyor.
-
@idarihakimmm yanlış bir bilgi değilse bi forumda rastlamıştım 2016 yada 2017 sınavında 1 net 3 puan getirmiş ve 250 kişi sıralama artışı olmuş.
-
@justice000 Yüklemelerin bir kısmı bozuk olmuş hocam. Onları kaldırdım, linkin kaldırılmaması için de bizim sistemimize upload ederek ekleme yaptım. Fligranı var hocanın zaten dokunmadık hiçbir kısmına
-
@kitapsever hocam çok abartı olmuş bu, facebook'ta kim dediyse. uzlaşma sorusu en sıkıntılı olan, benim gibi birçok insan mağdur oldu o sorudan dolayı. iptal gelirse o soruda gelir bence.