29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar Uzlaşma sorusu iptal olacak ve Eslem İsmail Bayer hoca dilekçeyi hazırlıyor çok sağlam dayanakları mevcuttur
bana ulaşınca paylaşırım -
Arkadaşlar Uzlaşma sorusu iptal olacak ve Eslem İsmail Bayer hoca dilekçeyi hazırlıyor çok sağlam dayanakları mevcuttur
bana ulaşınca paylaşırım -
@SAkmazlar merhaba bende dava açacağım birlikte hareket edebiliriz
-
![0_1579863825859_IMG_20200124_131031.jpg](Yükleniyor 100%)
-
@2pacalypse sınavın zorluğundan olabilir mi acaba? bu sınav zordu ve çalışıp çok iyi yapanlara rağmen zorlanıp yapamayanlar daha fazlaydı sanırım. bu da insanların puanları arasındaki makasın açılmasına neden oldu. yani bilmiyorum ama benim aklıma bi tek bu geliyor zaten hakimlik akademisi hocası da videoda 4-6 arası ss beklediğini söylemişti bu durumdan ötürü. geçen sene bana yarım puan bile gelmemişti bu sene 4 puan gelmiş.
-
@geliruzmani2013 elimde var da PDF olması gerekir diyor
-
@RootofAllEvil 81.3 ile 3080 kusur arkadaşım var. Adam bitkisel hayatta gibi takılıyor 1 gündür 81'e 3000.ci dahi olunamayan zor zamanlardan geciyoruz... Yükümüz ağır
-
@justice000 saat 5 e doğru inşallah tamamlanacak dilekçe öyle konuştuk sağolsun dün hoca sabaha kadar hazırlamaya çalıştı yetişmedi biraz önce irtibat halinde idik dilekçe tamamlanmak üzere sadece nadde 376 değil 379 vuk 1 ve 11 ü beraber değerlendirecek
-
@1umut, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@bcbc3434 iyuk 20/B - 2. Millî Eğitim Bakanlığı ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan merkezî ve ortak sınavlar, bu sınavlara ilişkin iş ve işlemler ile sınav sonuçları hakkında açılan davalarda verilen yürütmenin durdurulması ve iptal kararları, söz konusu sınava katılan kişilerin lehine sonuç doğuracak şekilde uygulanır.
Herhangi bi soru iptalinde kazanan arkadaslarin haklarinda bir degisiklik olmaz. Hakimlik sinavi merkezi ve ortak bir sinav olarak sayilmaz diye danistayin bir dairesinin kararini atarak moralinizi bozmaya calisanlara cevap olarak da danistay iddk’nin 14.04.2016 tarih E:2016/1348 K: 2016/ 1557 sayili kararini gosterebilirsiniz. Iciniz rahat olsun, iptaller lehe uygulanir.
Teşekkürler efendim bilgilendirmeniz için
-
@kilici ne kadar sürüyordu davanın sonuçlanması
-
@sgkemekcisi 8-9 ay sürer hocam.
-
bu idari yargıda özelleştirme yüksek kurulu iptal olacak diyen arkadaş nerede?
-
Arkadaşlar adli yargıda soru iptali durumunda 3200 olan bir sıralama mülakata çağrılabilir mi ? Yanıtlarsanız sevinirim.
-
@2pacalypse hocam asıl sapmayı idari testi getirmiyor 2016 ve 2019 sınavındaki tecrübelerimle ne kadar az idari yargı sorusu yaptıysam o kadar fazla sapma geldi.Şu işi bi türlü anlayamadım
-
@mrvmrv düşük de olsa evet ihtimali var
-
@birsorumolacaktı teşekkür ederim
-
@mrvmrv 3000li sıralarda bu tarz iptaller çok daha fazla etki doğuruyor.cunku puanlar birbirine çok yakın.özellikle çoğu kişice doğru cevaplanmıs bir sorunun iptali daha fazla etki doğuruyor.Hem size iptalden dolayı puan kazanımı oluyor.hem de önünüzdeki kişilerden puan düşümü oluyor.ayrica bu sınavda standart sapma olayı ortada.belki de standart sapmadan dolayı beklediğinizden daha yüksek etki de doğurabilir.
-
@harveyspecter cevabınız için çok teşekkür ederim.Sınava yeni girdiğim için pek bilgim yok umarım dediğiniz gibi sonuçlanır.Adli veya ortak alanda iptal için dava açan kişiler var mı? Bu konuda bilgi sahibi olan kişiler var mı ?
-
İlk kez giriyorum standart sapmadan +8 gelmiş... ilginç.
Sonraki sınava kısmet olur mu bakalım. -
@kitapsever doğru tahmininde bulunmamıştı dedim ama unutmuşum sahi gkgy için 22-24 alan için 62-64 arasında bir tahmini de vardı. yanlışlık için özür dilerim