29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@2pacalypse benim siralama 35 ti gecen yil elendim bende siralamaya cok bakmamak lazim.300. İle 30. Arasinda emek verme olarak cok fark yok bence.sinav stresi filan 3-5 soru az yaptirabiliyor.
-
@Hayaller71 ben 85 falan demiyorum inşallah yükselmez ama kesin gibi konuşup olmayınca daha kötü
-
@Mamacola bu sene nasıl hocam netleriniz
-
@2pacalypse hocam 2 küçük çocuk var bende evliyim evde ders çalışma sıfır yani:)) evden işe işten eve yani ders çalışma imkanım yoktu pek son 15gün izin aldım işyerinden kütüphane ye kapandım ama işte çalışma eksik olunca belli bi sınırı gecemiyosun geçen senede aynısı oldu son 15 gün 80 de kaldık bu senede aynı gibi
-
@Mamacola hocam iibfli olduğunuz için bence ya. Gecen sene 225 İİBF 75 hukuk mulakatinda 59 hukukçu ile 41 iibfli seçilmiş. Bariz bir hukukçu kayirmasi var. Hani bunun tartışmasını burda açmak asla istemiyorum ama sayılar ortada. Iibfliler çok daha beklentisiz olmalı bu sınavda. Adamlar istemiyor belli ki bana kalsa kota olayı da saçma ya al ya alma işte umut verip çalıştırıp dereceye giren yerine 280.ci hukukçuyu almak nereden bakarsan bak ahmakça
-
@kule34 evet yeni mezun bizim gibi işşizlerle baş edebilmen çok zor abi :))
-
@toranj murat hoca hangi grupta ben bir türlü bulamıyorum onun gönderilerini
-
@2pacalypse bizim zamanımızda böyle birşey yoktu 10 yıl önce falan 70 alan kazanıyordu hâkimliği idari yargı 78 falan en fazla kapattığını hatırlıyorum kpss 75 le avukat atanirdin simdi maşallah Mardin Şırnak vs 90 la kapatıyor KPSS'de
-
@kule34, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@2pacalypse bizim zamanımızda böyle birşey yoktu 10 yıl önce falan 70 alan kazanıyordu hâkimliği idari yargı 78 falan en fazla kapattığını hatırlıyorum kpss 75 le avukat atanirdin simdi maşallah Mardin Şırnak vs 90 la kapatıyor KPSS'de
Abi millet aç ne yapsin saldırıyor resmen
-
-
@justice000 avukat ruhsatimi aldım 2 ay önce. En yüksek iş teklifi İzmir'de 2750. Haftada 6 gün . Yemin edebilirim gel de çalışma abi. Kpss puanım da var ayriyetten. Cidden kafayı yemek uzereyiz.
-
@2pacalypse sabır kardeşim sabır dünya hayatı öyle yada böyle geçiyor nasip kısmete ben inanıyorum benim şahsen en iyi bildiğim ders idare ama gel gör ki 3 yanlış yaptım ve alanda 60 metin var kesin ve idare malesef beni yaktı bu yıl ve gerçekten nasibe kısmete inanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah
-
@aslasorma, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar iptallerden önce 80 lerdi 85,923 puanım bu iptalden sonra 67 ye çıktı sıralama
Hocam ders bazlı hatırlıyor musunuz
Sizce 3 puanlık sapmayi hangi ders getirdi -
@guymağduru gecen sene gk gy Ortak alan çok iyi yapmıştı herkes idari yargıdan gelmiştir sapma diye düşünüyorum ama bu sene yüksek alan netlerinde düşük gk gy çok gk-gy idariden sapma gelir bence
-
Ortak alanla idari alanı netleri eşit yaptım sapmadan kaç gelir
-
@RootofAllEvil bende aynen 27 27 yaptım ama gky 21 düşük
-
@2pacalypse aynen hocam iibf-sbf lilerin beklentisi hukukculara gore daha az olmali.
-
Soyle bir sey mumkun mu, diyelim kazandiniz sinavi 1 sene sonra iptal oldu normalde mulakata kalmaya hak kazanamiyorsunuz bu durumda nasil bir islem oluyor devam mi ediyoruz yoksa neler oluyor
-
@aslasorma dostum iyi degil sinava calismadim bu yil.
-
@zubizubi, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Soyle bir sey mumkun mu, diyelim kazandiniz sinavi 1 sene sonra iptal oldu normalde mulakata kalmaya hak kazanamiyorsunuz bu durumda nasil bir islem oluyor devam mi ediyoruz yoksa neler oluyor
Eksik yazmisim soru iptali olursa eger