29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@idariyargı Ankara Siyasalı 16binle kazanıp okudum. Bu yıl 140 binle hukuk kazandım okuyorum. Umarım istedikleri hukuk bilgisine vakıf olurum asdfasjdj
-
@glcn-ozr hocam olay açıköğretim-örgün öğretim olayı değil. ilk 300 e kaldıktan sonra ankara hukuk da okusan referans/torpil adına ne diyorsanız olmadıkça hakimlik-kaymakamlık-sayıştay denetçiliği gibi meslekler hayal. referans/torpil olduktan sonra lise mezunu daire başkanı da oluyorsun bu memlekette.
-
@wow referansın dahi olsa o iş yaş diyorlar sanırım denemeden bilinmiyr sadece örnekleri varmıdır diye sormak ıstedım
-
@kuruhasan mesele hukuk okumak değildi aslında hukukçu olabilmekti hocam umarım herkes bunun bilincine uyanır birrrr gün
-
Vergi mahkemelerinde hukukçuların ne işi var anlamış değilim :))
-
Arkadaşlar, üniversite sınavına benimle birlikte giren çok samimi bir arkadaşım 19 binle İstanbul siyasala girdi, bitirdi ve ilk girdiği kaymakamlık sinavinda derece derece yaptı.
-
-
Son durum ne 55/25 e gelio mu bişiler
-
hukukçu-iibfci kavgasından sonra şimdi de ilk 10 binde girdim-ilk 20 binde girdim tartışması başlamış bunlar foruma tat veren güzel şeyler karşılıklı hakaret boyutuna varmadığı sürece
-
@RootofAllEvil, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
hukukçu-iibfci kavgasından sonra şimdi de ilk 10 binde girdim-ilk 20 binde girdim tartışması başlamış bunlar foruma tat veren güzel şeyler karşılıklı hakaret boyutuna varmadığı sürece
tıpçılar gelse hepimizi ezerler
-
İPTALLERDEN BİR HABER VAR MI @kilici HOCAM
-
bugün iptaller için aradım ösym'yi, pardon hakimlik sınavı soru iptal--- derken kapattılar telefonu.
-
@aslasorma bence gelir 280-300 arası olur.
-
@Berkan13 Bi bitmediniz mi dediler naptılar
-
Hukukçudan 56/23e de geliyor mu o zaman
-
@toranj 56/23e de geliyor mu o zaman
-
@zilyet Ben komple mahkemelerde iibflilerin ne işi var anlamıyorum ama neyse
Şaka şaka
-
@Berkan13 sonuçlardan önce iptallerle alakali hiçbir geri dönüş alınmaz. Sonuçları açıklarken açıklarlar en erken. Zaten kaldı surda 15 gün
-
@2pacalypse sabredecez inşallah
-
@2pacalypse çok varmış daha