29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kendinehakime ben konsesusa çalışıyorum dedikleri gibi çok yanlış yok açıklamarıda gayet iyi bence alınabilir
-
@jellinek @paretowilfredo hocam bilginiz var mı?
-
@jellinek Tekrar göndermeniz gerekiyor dostum her sınav için. Okulunuzdan yeniden almanız gerekiyor eğer dijital bir ortamdan elde edemiyorsanız.
-
@paretowilfredo hocam diploma aslını mı göndereceğiz peki ?
-
@tomjoad https://forum.tercihiniyap.net/topic/5753/29-aralık-2019-i̇dari-yargı-hakimliği-sınavı yazıları inceleyebilirsiniz dostum.
-
Arkadaşlar iktisat fakültesi iktisat bölümü mezunuyum ve sadece hukuka giriş dersi aldım sınava girebilir miyim acaba ?
-
@Mahoni3406 girebilirsiniz.
-
Hocam bnm aklima takilan gk gy kismi 30 civari soru var tarihi hangi kaynaktan calissam diye dusunuyorum piyasadan bir tarih kitabi alip calissam yeterli olur mu evde bnm hocam tarih var ancak cok gereksiz detay oldugunu dusunuyorum
-
-
@kendinehakime Hayır bahsedildiği kadar çok yanlış yok alabilirsiniz. Ama bence müessir almak daha mantıklı. Hem soru sayısı daha fazla hem de daha ucuz.
-
@kendinehakime merhaba hocam bende KPSS 2019 konsensus var ... ufak tefek hatalar var ama eger konu anlatımlı kitaptan çalıştı iseniz sorun yaşamazsınız ... ayrıca matrah soru bankası sıparis ettim elimdeki KPSS kaynağı olduğu İçin ... gecen yıldan elimde justice , dönüşüm , hakimim soru bankaları vardı ... bu yılda bunların özel hukuk kısımlarını kullanmayı düşünüyorum ... elimdeki kaynaklarla kıyaslarsam en faydalı konsensus gibi geldi bana takdir sizin tabi ...
-
@paretowilfredo hocam burda adalet bakanlığına gidip geçen yılki evrakları isteme gibi bir durum olur mu? Yani veriler mi? Geçmişte verdikleri olmuş mu?
-
@jellinek Başka Kurumlarda yazılı olarak talep ettiğinizde veriliyordu dostum ancak PGM'nin böyle bir uygulaması var mı bilmiyorum. Arayıp sorabilirsiniz, en sağlıklı yanıtı yine onlar verir.
-
Geçici diploma (aslı gibidir onayli) ile başvuru sıkıntı çıkarır mı?
-
@Muhalba e devletten alınan kabul olmuyor mu? Olması lazım normalde.
-
@Muhalba zaten onunla başvuracaksınız orjinal asıl diplomanızı almazlar başvuru için
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam
-
@Marsiyal evet kabul oluyor ordan alınan mezuniyet belgesinde daha önce başvurusu o şekilde kabul olan var eğer onaylı örnek varsa daha garanti olur başvuru için
-
@lulu teşekkür ettim sağ olun hocam.
-
idari hakimlik soru bankası için monopol mü justice mi almalıyım sizce? ayrıca bunların güncelleri var mı? çıkmış sorular için Müessiri önerir misiniz? çok tesekkürler