29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@tomjoad, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar merhaba bu dönem ilk defa gireceğim kamu yönetimi mezunuyum arkadaşın paylaştığı linkte idari yargı mezun grubu için başvuru tarihleri içinde onaylı transkript yollamaları gerekiyor diyor. Bu tüm iibf için mi geçerli yoksa nispeten daha az hukuk dersi alan arkadaşlarımız için mi geçerli
Evet arkadaşlar bilgisi olan var mı çünkü elimde sadece ingilizce transkript kaldı geçen senede varmıydı bu uygulama
-
@birsorumolacaktı vergisini zerre önermiyorum hiç bir şey bilme daha çok yaparsın piyasada ki en berbat kitap olabilir
-
@tomjoad merhaba geçen sene İngilizce transcript götürdüm. Sıkıntı çıkmadı
-
@sim teşekkür ederim hocam yoksa başka şehir vesaire ciddi masraftı gönlüme su serpttin.
-
@taotao hocam vergi hukuku sürekli güncellenen bir alan. En azından elinizdeki kaynağın 2018 Mart sonrası olması gerekir. Ne kadar güncel kaynak o kadar daha iyi olur. Özellikle 2018 yılında değişikler oldu bir sürü. Bu yüzden 2018 sonrası bir kitaptan çalışmanız daha iyi olur hocam. Size tavsiyem Nurettin Bilici ya da Sertkan Erdurmazın kitaplarından çalışmanızdır. İkisi de alanında çok iyi..
@Marsiyal hocam burada var:
https:// hakimvesavciliksinavi. wordpress. com/2019/03/02/hakimlik-ve-savcilik-sinavi-icin-onemli-mevzuat-dizisi/Selametle...
-
@Mehmetemir hocam cok teşekkür ederim, bahsettiğiniz kitaplardan edinecegim, allah razı olsun.
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Elimde monopol ceza hukuku ders notları kitabı var. Yukarıda monopolün kamusuyla alakalı olumsuz yorumlar okudum. Sizce bu kitap nasıldır. Daha önce bu kitaptan çalışıp sınava giren var mı aranızda kitap hakkında yorumlarınız nelerdir?
-
Konsensus mu gercekten kuklanmis birisi yorum yapabilir mi kitap hatalarindan dolayi calisilmayacak bi kitap mi ? Cözümleri dogru ama cevap sikki mi yanlis verilmis tek sorun bu mu ?
-
Arkadaslar yonergeyi okudum ama pek bisey anlayamadim daha once bir kez daha sinava girmistim evrak teslimi vardi adalet bakanligina vermistik bu evrak teslim islemleri basladi mi
-
-
@tomjoad hukuk mezunu dışındakiler yeterli hukuk dersi aldıklarını belirtmeleri için transkriptin onaylı örneğini de gerekli evrakların arasına koymak zorunda bende kamu mezunuyum her başvurumda gönderirim
-
@samettin başvuru başladığında adliyelerden bu evrakları götürerek başvurunuzu yapabilirsiniz
-
Tamam cook sag olun cok tesekkur ederim
-
Arkadaşlar konuyla alakalı başlık bulamadım buraya yazayım. Ankara da sınava kadar kalabileceğimiz yurt apart ev falan var mı kaç yeri aradıysam sezonluk kabul ediyolar. Yok mu bu şekilde kalan ya da bilgisi olan ??
-
@albertcamus teşekkür ederim okudum evet gayet faydalı oldu
-
Çıkmış sorular için konsensus mu müessir mi ya da başka kaynak mı?
-
İzahat vergi tvs özgün soru bankası örnek sayfalar (safa sazak)
https:// yadi. sk/i/-zDrIFhut_CscQ
-
@johnash müeessir olabilir hocam güncel konsensusa göre soru sayısı fazla ve fiyatı daha uygun
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben geçen yıl başvurduğumda transkrip ve diploma örneği teslim etmiştim ama sınav nasip olmadı. Şimdi elimde onaylı transkrip kalmadı tekrar göndermeme gerek var mı? Ya da o eski evrakları nerden bulabilirim
-
Konsensus alınmayacak kadar kötü bır soru bankası mı????Arkadaslar bir yardımcı olacak var mı az buz para da degıl..En ıyısı konsensus dedıler kesın karar verdım almaya dun burada kotu denıldı tereddutteyız.Kullanan var mı konsensusu ?Çoğu kısı konsensusu 4 kere dönüp kazandım dıyor.Ben anlamadım bu işi..