29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@zenginmemur a kadro denemeleri güncel değil hocam geçen yıldan kalma basımlar. Kendileri arayınca söyledi buna rağmen almak isteyen olursa satıyoruz dediler. İsterseniz arayıp teyit edebilirsiniz
-
@jellinek hocam konsensusda yeni değil.Matematik türkce calismaya gerek var mı?
-
Savaş Yayınları (Ahmet Nohutçu) 2019 için deneme çıkaracak mı arkadaşlar, bilgisi olan var mı
-
@wow hocam sinava kac gun kaldi ki bnce deneme cikmaz yani az bi sure var ama denemesl zaten kitapcilarda satiliyor
-
@samettin 2018 basımı var hocam internette. Günceli var mı bilmiyorum, o yüzden sordum
-
medeni hukuk toplam 7 soru çıkacak ama eşya hukuku özel olarak kaç soru oluyor bilgisi olan var mı???
-
@zenginmemur hocam kaymakamlık sınavındaki Türkçe sorularından sonra ösymnin Türkçe sorularındaki görüşünün değiştiğini ve Türkçenin üzerinde durmak gerektiğini düşünüyorum.
-
@mülkiye eşya 2 soru fix, başlangıç ve kişiler 1-2 miras 2 aile 1-2
-
@mülkiye son sınavda bir soru çıkmış. Dernekler 1, Aile 2, miras 2, eşya 1
-
@jellinek kaymakamlıkta türkçe soruları nasıldı acaba? biraz açabilir misiniz?
-
Arkadaşlar merhaba garklı kaynaklarda farklıre ibareler yazdırığı şçin kafam karıştı. Vasiyetı yerine getirme görevlisi atama sadece ce vasiyetnama ile mş yapılır yoksa hem vasiyet hem miras sözleşmesiyle mi yapılır
-
@çalışma-uzmanı derste hocamız sadece vasiyetname ile diye yazdırmış hocam
-
@kitapsever deneme de sadece vasiyet olarak çıktı hocam. Ancak idari hakimlik kampında konu içerisinde anlatırken sadece vasiy t olarak anlatmış aynı kitap tablo yapıp her ikisindede vardır diye belirtmiş. Bende buna istinaden google da araştırma yaptım ama ondada avukatların kendi sayfalarında hem miras sözleşmesi hem vasiyet yazıyor umarım böyle bir soru çıkmaz
-
@çalışma-uzmanı 2017 KPSS sorusu birebir aynısı yılını hatırlamamakla beraber hakimlik sınavında da soruldu
-
@kaymakam doğru cevap olarak neyi kabul etmişti hatırlıyormmusunuz
-
@çalışma-uzmanı Tan Tahsin Zapata her ikisiyle diye belirtiyor
-
@dzndr hocam Tan Tahsin Zapata sadece vasiyet ile yapılan ölüme bağlı tasarruflarda vakıf kurma ve vasiyeti yerine getirme görevlisi atama diye belirtmiş benim elimdeki kitapta
-
@hakime01 hocam açıklama kısmında her ikisi olarak belirtilen kısımda yazmış tablo olarak belirtilen kısımda sadece vasiyet ile düzenlenebilir diye belirtmiş kitap kendi ile çelişiyor
-
@çalışma-uzmanı Md.550 ye göre sadece vasiyetname ama eve geçince notlarımdan tekrar kontrol eder yazarım hocam
-
@çalışma-uzmanı Hocam kanunun lafzında sadece vasiyet geçiyor ancak uygulamada ikisiyle de oluyor galiba. Bu yüzden bu fark