Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@choosemyself maliye mezunlari olarak bu durumu kuruma guzelce izah etsek cok iyi olur. Cunku maliye dersinin konulari arasinda "Bütçe" diye bir konu oldugu hatirlatilmali.
-
@genclerbirlikli Hocam merhaba, Sınavda ekonometri varmıydı acaba ?
-
Arkadaslar ilanda sinav konulari icin alanlarindan %80 diyor. Ben hukuktan basvuracagim ama ornegin anayasa, ticaret hukuku gibi ayrinti vermemisler. Kalkinma bakanliginin eski ilaninda da aynisi yaziyor. Simdiye kadar diger tum kurumlarin ilanlarinda ayrintili yazarlardi. Konular hakkinda bir fikri olan var mi?
-
İktisat mezunuyum. İlandan anladığım kadarıyla %100 iktisat olacak sınav fakat hangi konulardan sorumlu olduğumuz yazılmamış. Bir fikri olan var mı? Yukarıda ekonometriden bahsedilmiş örneğin acaba bu sınavda da ekonometri olacak mı?
-
@Estevez, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@memurhayali sırf kendi reklamın için üyelik mi açtın hocam
Forumumuzun felsefesi 93 puanlık başarı üzerine değil 7 puanlık başarısızlığı sorgulamak üzerine diyerek yolladık arkadaşı
-
Yahu ben çok sevindim ilana, kgk sınavından bir gün sonra olması ayrı guzel olmuş
-
@hks999, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Yahu ben çok sevindim ilana, kgk sınavından bir gün sonra olması ayrı guzel olmuş
Ayni gun olmasin o
-
@Cura İstatistik çakışmıyor hocam, iibf grubu iki gün sadece.
-
@johnnashh hatırlayamadım maalesef
-
@Cura hocam ben istatistik bölümünden gireceğim inşallah , bir gün sonrasında yani . Iibf bölümleri için aynı gün sanirim, bu beni bile üzdü . Keske kurumların birbirinden haberi olsa da böyle çakışmalar olmasa
-
Maaşları ne kadardır bilgisi olan var mı?
-
@mk-ank, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Hayırlı olsun arkadaşlar.
Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcılığı MESLEK TANITIMI;
www.tercihiniyap.net/meslek/strateji-ve-butce-uzman-yardimciligi-sinavi-meslegi-ve-maasi-h6556.html
Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın tarihçesi ve görevleri;
@ekonomistik okumaya ne dersiniz?
-
Atkadaslar maliye için kurumu arayıp soralım bazı baskılar kurumlarda işe yarıyor bu ilanda maliye olmaması bence bir hata. Ve biz buna sessiz kalmamalıyız. Yds si ve puanı olan arkadaslar maliye için arayalım lütfen belki bir değişiklik yapılır daha önce Baska kurumlarda bu tarz degişik linkler yapıldı
-
Selamlar. Kpss P4 branş sıralama 250 civarı puan 88. Yds var ve yazılı sınava 80 kişi girecek Hukuk bölümü için. Sizce gelir mi?
-
Kamu yönetimi bölümünden başvuran arkadaşlarlar, puanlarınız kaç ve tahmini kaça düşer?
-
Arkadaşlar kurumu arayanınız var mı maliye bölümünün neden ilanda yer almadığı hakkında. Ben bir umut cimere yazdım ilanı görür görmez ama pek bir şey değişeceğini sanmıyorum.
-
isterseniz hangi bölümden kac kisi alacagina , yds nin kac olacagina, puan turunun ne olacağına, sinav sekline filan siz karar verin , akuruma soyleyin oyle sinav yapsin. Veya arayin bu ilan olmamis, sunu ekleyin bunu cikarin deyin topluca. Saka misiniz ya kurum belirlemis her seyi siz ne yapmaya calisiyosunuz ?
-
P14 80 2019/2 yds 79 gelir mi sizce?
-
Arkadaşlar iktisattan tam olarak hangi konular var, büyüme kalkınma var mı ekonometri var mı, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
-
@Hakim-Bey ne bos bos konusuyorsun ki her yerde aynı seyi yapıyorsun biz karar vermiyoruz mantıklı olanı söylüyoruz ayrıca hakkımız da bunu söylemek.