YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?
-
İstanbul için iyi bir kurs önerisi olan var mı dostlar? Özellikle kadıköy, anadolu yakası olursa çok güzel olur.
-
Akin Dil Ahmet Akin’in anlattigi online koc grubu nasil arkadaslar?
-
Sakizci dayinin ingilizce ceviri sakizindan 2 tane cebine koyup gireceksin sinava. Sorulari icinden okuyup sakizi cakk cakk cegneyeceksin kendisi bulacak cevabi you noww taksimm diye diye :))
-
Remzi hoca hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar ?
-
@zubizubi
bilgim yok ama nette bedava denemelerı vardı onlarla benzer puanları aldım gercek sınavda. -
@Duryy, içinde söyledi: YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?
@crowdingout Yaklaşık 2 haftadir kullanıyorum YDS Hazırlık setini satın aldım online dersler. Hoca oldukça güzel anlatıyor kayıttan izliyorum dersleri. Bugünlerde de Cuma İndirimleri vs var. Bakmanızı öneririm.
-
ODTÜ'nün Reader at work 1 ve 2, Akın Dil'in reed for speed kitabını alıyorsunuz bolca okuma, bolca çeviri ve en önemlisi bol kelime çalışıyorsunuz. Ayrıca Akın Dil'in 40 test kitabını çözdüğünüz zaman ufakta bir temeliniz var ise 70 ve üstü almak içten bile değil Çoğu insan gramer ile vakit kaybediyor fakat sınav ıelts ve toefl tarzı olmadığından bildiğiniz gramer kısmı sadece 4 soruya tekabül etmiş oluyor. Kolay gelsin
-
@pilavüstükuru siz daha once girdiniz mi kac puan aldiniz?
-
@pilavüstükuru hocam akın dil 40 test yökdil seviyesinde ve yökdil ile yds arasında en az 10-15 puan oynuyor
-
@LioN heağksim?
-
@zubizubi En son Eylül 2018'de girdim 88.75 aldım.
-
@Blueberry Zaten şu an Yökdil'i de ÖSYM yapıyor. Soru zorlukları YDS ile hemen hemen eşdeğer oldu.
-
@pilavüstükuru hocam seviyem elementary 3 ayda 70 alabilmem icin neler tavsiye edersiniz? Online kurs kitap vb...
-
@pilavüstükuru Ben son yökdil ve son yds'ye girdim hocam. Yds çok daha zordu bilginiz olsun.
-
Sürece yeni başlayanlar için faydalı olabilir
https://www.youtube.com/watch?v=uXHPFa86-2g&t=9s
-
Arkadaşlar 4.girişimde 76 puan alan biri olarak başlığı görünce forumda size nacizane tavsiyede bulunmaya geldim. Eğer temeliniz yoksa önce bir iki ay temel atın( gramer, temel kelimeler) sonra yds ye hazirlanmaya başlayın. Bol bol çeviri yapın. Telefonunuzdan kitaplardan bol bol akademik makaleler çevirin. Ilk başta cok zorlanacaksinız 6 7 ay bunu yapın gelişimi hemen farkedeceksiniz. Yds önceden taktik sinaviydi kpds ydi o zamanki adı. Ama şimdi tamamen okuduğunu anlama. Bol bol çeviri yapın dediğim gibi ve cumle icindeki gramer kullanimlarina dikkat edin.
-
@teta hocam temel ingilizce kursu yeterli olur mu yds hazırligi oncesi birde temel ingilizce kac ay surer?
-
@zenginmemur hocam tamamen sana bağlı. Bu dil işi hem azim hem de biraz yetenek işi. Erken de kavrayabilirsin geç de
-
@zubizubi Online Kurs veya Fiziksel kurs olarak kesinlikle Akın Dil. Kaynakları çok yeterli. Ama dersleri çok iyi takip edip, bol okuma kelime ve çeviri ile bu işin olacağı kanaatindeyim.
-
@zenginmemur ön yds kursları var modadil ve akın da