İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Stoklar azalır fiyatlar 2 kattan daha fazla artar diye bir cevap vardı aklıma geldi gibi
-
@kemankeşş 2. Si kesimle cevap değiş oced üye olsun olmasın ülkeren gelişmesine bakıyor soruda yanlış olano soruyordu buradaki seçenek doğru
-
@İbbfli19 ben onu işaretlemedim ne yaptım bilmiyorum temel ham madde vardı anda da sanki
-
@İbbfli19 aynen ben de öyle düşünüyorum üye olmayan gelişmekte olan ülkelere de destek verir sanki
-
@özgeee diğer 2 si doğru mu
-
@kemankeşş ben de onu dedim temel hammade fiyatlarini belirler diyordu
-
@kemankeşş oecd uye olan ulkelerin gelismesine katki saglarken, uye olmayan ulkelere ilkelerini tanitiyor. Gelisime katki var mi sizce hocam?
-
@Hayaller71 ben de böyle yaptım
-
Dünya ticaret örgütünü hatırladım sanki soruda görevi değildir diyordu ve ticarete konu malları belirler diye bir şık vardı o yanlıştı sanırım
-
@İbbfli19 ya ben bu soruda bu cevabı işaretledim çünkü oecd global örgütlerden ve üyesi olmayana yardım etmez diye yorumladım sınav anında nedense sanırım bazen çok çalışmakta kafa karıştıyor
-
@barocan evet barışçıl çözüm yolu değildir diye hatırlıyorum soruyu bende ve misilleme olması lazım kötüye kötüyle cevap veriyor çünkü
-
Tam rakebatte endüstriden çıkma sorusu tvc bide tc olan 2 si birlikte Bi şık vardı o muydu cevabı
-
@Hayaller71 hocam sizin olmuştur ya hakimliği kazandınız siz stres yapmayın
-
@Marsiyal hocam bende de aynı durum olmuştu. kasım ayındaki sınavda 70 yapmıştım, 71 ile kapattı. bu sefer mülakata kalırız bence
-
@ahmetozcelik35 inşallah hocam
-
@law yapma ya ben yanlış okudum o zaman
-
@ahmetozcelik35 inşallah öyle olur ben daha yüksek kapatmasından korkuyorum
-
@gazot ben bu sınavlarda şunu anladım hızlı çözeceksin ilk aklına geleni cevaplayacan geri dönüp kurcalayıp uğraşırsan kafan karışıyor ve ilk yaptığını değiştirip yanlış yapıyorson bu sınavda da kendime hakim olamadım 4 5 bu şekilde heba oldu gitti kpssde de aynı şeyi yapıp bi 4 5 puan daha az puan almıştım fazla kafayı karıştırmamak lazım
-
@dust7 hocam 800 kişi girecek sonuçta mülakata, sonuçta şahsi görüş; ancak ben 73-74 doğru diyorum yine de
-
@Hayaller71 ben bunu yaptım. Tvc'yi karşılarken sabit maliyeti karşılayamaz ve piyasadan çıkmak durumunda kalır. Zira TC>tr iken tvc'yi karşılamış ancak tfc'yi karsilayamamisdir.