İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@özgeee 73-74 ile kapatır hocam bence.
-
@varol ac avc arası işte hocam hatta avc de sadece değişken maliyet karşılıyor
-
@ahmetozcelik35 benim 6 tane var forumdaki cevapları baz alırsak kasım sınavında 1 soruyla kaçmıştı mülakat
-
Arkadaşlar bir şey soracağım. Savurganlık ve yaş kucuklugu olan soru
Aşğıdakilerden hangisi ayırt etme gücünü etkilemez şeklinde miydi
Yoksa hangisi kısıtlanma sebebi değil midir miydi -
@varol Ben de öyle yaptım ama tekelci diye sabit maliyetli olan şık diyorlar. Tam rekabet olan soruda değişken maliyetini karşılayamazsa üretimi durdururmuş
-
@asımus Ayırt etme gücüymüş hocam, bende sizin gibi kısıtlama anladım ve yaş küçüklüğü işaretledim
-
@ahmetozcelik35 keşke
-
@Marsiyal sen o sınavda yanılmıyorsam mevzuata son gün bakmıştın
-
Keşke uluslararasi örgütlerin dogru cevaplarini yapip tam hatirlayanlar yazabilse arkadaşlar hatirlayan var mi o sorularin cevaplarini oecd imf vs
-
@karamell hepsini e yaptım biri tutsa bari diye
-
@Gülbeşeker rant kollamak kelimesinden sadece devletin rant kollamasini mi anlamaliyiz. Piyasa rant koplayamaz mi." O surda rant var hemen çokeyim oraya tarzinda". Olamaz mi böyle birsey. Boyle bir sey olabiliyorsa bence bu sıkta dogru.
-
@asımus hem dışlama gem de maliye politikası etkinsizr diye iki soru var
-
@Hayaller71 1 3 oyle yaptim bende ama net dogru mu acaba ins oyledir fikri olann
-
@asımus kanunilik olan hangi soru?
-
@roses ben ikisinde de degisken maliyet olarak dusundum hocam.yaa yanlis mi kesin cvp yok galiba yas kucuklugu mu savurganlik mi o soruyu da yas kucuklugu yaptm ben
-
@rabia89 ben de ikisini de değişken maliyet olarak düşündüm . Yanlış çok büyük ihtimal
-
@Gülbeşeker müdahale gerekçesi dediği için ben böyle düşündüm hocam paternalist devlet Bi müdahale gerekçesi değilde Bi müdahale çeşidi gibi düşündüm tam anlayamadım ama
-
İkiz açık sorusu a şıkkı mıydı? Sadece isaretledigim şıkkı hatırlıyorum da
-
@varol Hocam devlet özel sektör gibi rant amacı güdemez, Bu sene kpss Türkiye ekonomisi sorusunda da devlet rant amacıyla yapmıştır falan yazıyordu cevapta oydu, Sizin demek istediğiniz gerçekte düşünerek bunu düşünüyorsunuz yani siyasi olarak düşünüyorsunuz, gerçekte uygulanır uygulanmaz bunu bilemem ama devlet bu saikle uygulama yapmaz.
-
Maliyeyi tam toplayn varsa paylassa alt alta