İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
arkadaslar kimin kac yanlisi var ortalama.burdaki cvplara gore benim 15 gorunuor daha artar mi.bilmiorm
-
@Gülbeşeker hocam devletin rant gutmesini kastetmiyorum. Dunyada boyle de bir devlet yoktur zaten heralde. Sunu diyorum ranttan nemalanan bit kesim var ve devlet bunu engellemeye calisiyor. Yani sunu demeye calisiyorum. Piyasa basarisizligi var suc piyasanin devlet mudahele ediyor ve bu aksakligi duzletmeye calisiyor. Esasinda piyasa basarisizligina neden olan devlet değil, piyasanin kendisi. Ranti da bunun gibi dusunuyorum ben, yani rant kollayan devlet degil, ranttan nemalanana vatandaslar.
-
Arkdaslar bu uluslararsi hukukun dallari degildir diye bir soru vardi ne olacak o kesin bilen
-
Uluslararası ilişkilerde misilleme sorusunu hatırlayan var mı arkadaşlar? Hangisi barışçıl çözüm yolu değildir gibi miydi soru?
-
@kemankeşş Yabancılar hukuku milletlerarası özel hukukunun bir dalıdır. Cevap bu şekilde olması lazım şayet soru belirttiğiniz şekildeyse
-
Cevabi işsizlik azalır fiyatlar artar olan soru nasıldı, tam istihdam durumundaki maliye politikası uygulaması mi soruluyordu? Hatırlayan var mı
-
@barocan böylr yaptım inş hocam
-
@özmerlin_06 stagflasyon yasanan bir ekonomide genisletici maliye politikasinin etkisi soruluodu yanla hatrlamiosam
-
@rabia89 teşekkürler şimdi oldu
-
@varol anladım siz müdahale aracı olarak diyorsunuz, piyasadaki ranta müdahale ederek ama soruda tam olarak bunu kastetmiyordu hocam soru şöyle olsaydı piyasa başarısızlığına müdahale aracı olarak dese dediğiniz olabilirdi diye düşünüyorum
-
Tam istihdamda fiyatlar artar milli gelur degismez şıkkı yoktu.
-
@zenginmemur vardi
-
@Gülbeşeker hocam pazartesi yakindir diyelim kapatalim konuyu. Aciklaninca tum cevaplari göreceğiz.
-
@zenginmemur vardı
-
@özgeee hocam mülakata 800 kişi çağrılacak, 100-200 kişi çağırsalar 80 puanların konuşulması doğru olabilir. ancak 800 kişi çağrılacak ve 73-74 diyorum ben
-
Pazartesi günü soru ve cevapları göreceğiz. Tüm arkadaşların gönlüne göre olur umarım. Sınava girmedim. Arkadaşların paylaştığı sorular çerçevesinde uluslararası ilişkiler sorularının net ve akademik bir şekilde yöneltildiği izlenimini edindim.
-
@asımus 39 ve 46 aynı soru
37. Soru Ne? -
@GelirUzmYard cezai sorumluluk yaşı ne zaman başlar diyordu hocam 12 yaş olacak. O zaman 2 eksik sorumuz kaldı
-
Min 80 ile kapatacak herhalde herkes çok iyi yapmış çok enteresan
-
Kaç kişi girmedi onu da bir bilsek çok iyi olur