İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
o tc tr sorusunda kısa dönemde değişir maliyetleri karşıladığı için piyasada kalır ancak uzun dönemde tc tr den büyük olduğu için piyasadan çıkar bence o şık doğru.
-
@Hayaller71 hocam tekel ile ilgili olan sabit maliyetler , tam rekabet olan ise tvc > tr bu ikisi cevaplar hatta bunun adı kapanma noktasidir.
-
@Marsiyal hocam inanın stresten değil hoşuma gidiyor böyle sınav kritikleri
-
@özmerlin_06 sadece tvc var mıydı hatırlayamadım
-
@marshallgil evet onu biliyorumda bide virgül ile yanına tr<tc koymuşlardı o yüzden sordum
-
Sonuçlar genelde kaç günde açıklanıyor
-
@İbbfli19 2 hafta
-
herkese basarilar ve saygilar. Siralamada savurganlik yazilmis ama soruyu net hatirlayamiyorum bir turlu yas kucuklugu nu isaretledigimi hatirliyorum. Soru tam olarak neydi acaba
-
@Hayaller71 hocam o şık yanlıs sadece tr < tvc bu yeterli bu varsa baska cevaba ihtiyac yok
-
@Csdkll Hocam malesef ayırt etme gücünü soruyordu, kısıtlama değil ayırt etme gücü, bende düştüm
-
@marshallgil gözümden kaçmış hocam doğrudur son dk girdim zaten
-
@Gülbeşeker kardesim ayirt etme gucunu etkileyen etkenlerimi soruyordu yada farkli soruda o cevabimi yanitladiniz. Ben sorunun ne oldugunu bir turlu hatirlayamadim da
-
@Hayaller71 hakimlikten sonra 1 ay kalem bile tutmadim rehavete kapildik
-
@marshallgil tvc>tr iken, ki kapanma noktası, kısa donemde üretim nasıl olur ki? Soruda kısa donemde üretip uzun dönemde piyasadan çıkılması durumu sınanmıyor muydu
-
@marshallgil ben de birçok hitapta öyle öğrendim kapanma noktası p=avc ya da tr=tvc . Tr <tvc iken de kapatılır
-
@80üstamadnnmsz Tr <tvc iken kapatılır
-
@özmerlin_06 aynen hocam kısa donemde eger tvc > tr ise uzun donemde rekabetci firma uretim yapmaz soruda bunu diyor hangi durumda uzun doneme gecerken işi bırakir diyor.
-
@marshallgil 2 tane tvc ile ilgili soru vardı birinde üretime devam koşulunu soruyordu orda değişken tvc karşılıyorsa devam ederdi. Bir tanesinde de firmanın durumunu soruyordu onda kısa dönemde değişken maliyet karşılanıyorsa devam ama uzun dönemde piyasadan çekilme durumu vardı.
-
@80üstamadnnmsz Tr küçük tvc
-
@Estevez ikisinde de tr<tvc olmicakmiydi