İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ahmetozcelik35 iki soruda kesin iptal
-
@zenginmemur o da var hocam. bu durumun da hesaba katılması gerek.
-
@Minimalist hocam kaç doğrunuz var?
-
@ahmetozcelik35 stagflasyon iptal olmaz gibi ancak vergi yükü sorusuda ihtimal dahilinde.
-
@aksu8935 inşallah inanılmaz sabit hata ile gitti bazı worular
-
Arkadaşlar bu sınav görece kolaydı tabi ama bu çok yüksek kapatacak anlamına gelmiyor kimse üzülmesin burada herkesin yaptığı bir tahmindir 70-71 lerle tabiki kapatmaz ama 81-82 gibi de kapatmaz tahminimce bu sınav 77-78-79 bandında kapatır (84 doğrum var )
-
@ahmetozcelik35 hangileri maliyedenmi
-
Arkadaşlar iktisat konusunda çok iyi sayılmam stagflasyonla ilgili soruyu anlayamadım ben. Stagflasyonun hüküm sürdüğü ekonomide genişletici maliye politikası uygulanırsa sonucu ne olur sorusunu açıklayabilirmisiniz? Enflasyon artar kısmını anladım ama işsizlik neden artıyor?
-
@ahmetozcelik35 79-80 hocam
-
@Minimalist hocam bence mülakata çalışmaya başlayın. bence 77 ve üstü yapan kalır. yanlış işaretleme vs olmadıysa mülakata kalırsınız diye düşünüyorum.
-
İptal soruları hangileri b kitapcı ile yazarmisiniz
-
@ubeyde mesela sinava hic girmemis birisi acaba yüzdelik dilim kaçta diye merak ettiginden sallamasyon yapip birini işaretleyebiliyor bu durumda anket tamamen yanilgi oluyor maalesef bizzat yaşadim arkadasm girmedigi halde 90 ustunu isaretleyip yuzdelik dilim nerede yogunlasmis gormek icin sirf isaretledi .. dusunun artik gerisini
-
@Adem052 hocam 1 soru maliyede 1 soru iktisatta. maliyedeki is-lm sorusu, iktisattaki tam dışlama sorusu. tam dışlama sorusunda 2 doğru cevap var, is-lm sorusunda ise tamamıyla doğru bir cevap yok.
-
@ahmetozcelik35 teşekkürler
-
@zenginmemur vergi yükü de olmayabilir. mesut güzelli o soruyu açıkladı. eğer ybü de o gerekçeyle hareket ederse iptal kararı çıkmayabilir o soruda.
-
@aksu8935 yok artık abartmadınız mı?
-
@ahmetozcelik35 insallah hocam, tesekkur ederim
-
@Adem052 31 57 60
-
@DaronAcemoglu bu 3 soru yüzünden 87 beklerken 84 doğrum gözüküyor
-
Arkadaşlar sınav kaçla kapatır şuan için hiç kimse nokta atışı şu diyemez.
85+ yapan arkadaşlar rahat oldukları için netlerini yazarken 70-77 aralığındaki arkadaşlar bu netleri ve anketleri görünce 'elendim psikolojisiyle' netlerini paylaşmıyor, hatta 82-83 yapan arkadaşlar bile nasıl bi psikolojiye girdilerse acaba mülakatta mıyım demeye başladılar çünkü algı yüksek kapatacağı yönünde. Sayfada da sürekli 80+ net görüyoruz ve algı yüksek kapatacağı yönünde oluyor. Sınav sonucu açıklanana kadar kimse moralini bozmasın ama en önemli nokta da sonuç açıklanmadan önce yüksek düşük puanlı demeden herkesin yanlış olduğunu düşündüğü sorulara itiraz etmesi gerekiyor.
Diyelimki 800. kişi 80 net yaptı 801. kişi 79 net yaptı (79 net yapan 100 kişi varsa 100ü de direk elenir.) Ama bu 800 kişinin içinde 1 kişi bile iptal olması gereken bi soruyu doğru yaptıysa ve soru iptal olursa 80 yapan kişi sayısı 799a düşer ve 79 yapan 100 kişi de mülakata girmeye hak kazanır.
Sayfada sürekli iptal olursa ne olur? Sorusu sorulduğu için bu paylaşımı yapıyorum aynı olay Ysk sınavında yaşandı 13 kişi 1 net düşük yapsaydı sınav 80le kapatcaktı ama 81le kapattı o zaman da analizini yapmıştık forumda.
Çok uzattım kusura bakmayın yüksek puanlılar soru iptali olursa hak kaybına uğramaz burda itiraz etmeyin diye olumsuz yorum yapanlara kanmayın hatalı gördüğünüz soruya itirazını yapın liste açıklandığında tüh vah demeyin.