İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kemankeşş algıcı kemankeşş yine gelmiş, utanmıyor musun insanları yanlış yönlendirmeye? Çok net iptal olacak iki soru var sen doğru yaptın haksız şekilde mulakata girince vicdanın sızlamayacak mı? En son yine yaşan bilgi verip kitapta ortalama vergi yükü var dedin cevap bekledim hala vermedin algıcı
-
@DaronAcemoglu ben de ankaradayım yarın dilekçe ti hazırlayıp Çarşamba genel müdürlüğe gideceğim beraber gidebiliriz isterseniz
-
@onur06 Hiç bi sosyal medya hesabım yok hocam maalesef. Olsaydı da face grubundakilere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor onlara kitap çekilişi yapcam aybünün sitesini hackleyin deseniz bi ihtimal harekete geçerler.
Ben kimseye şu soruya itiraz edin vs de demiyorum birazdan onu ima edenler de çıkacaktır yazdığımı okuyan olursa durumunu analiz etsin 88 neti de olsa 25 tl ye geleceği için bi şeyler yapma şansı var. Nasılsa birileri itiraz ediyo diye düşününler var ama kurumlar 1-2 kişinin itirazını pek de ciddiye almıyo nerdeyse her kurumda geçerli bu durum 4000 kişi girmiş 2 kişi itiraz ediyor 'oyna devam' diyor hakem de. -
@onur06 afedersinizde ben o arkadaşın hiç algı yaptığını görmedim yaklaşık 2 3 yıllık forum geçmişim var. Siz nereden vardınız bu kanıya?
-
@onur06 burda algı yaratmıyorum kardeşim ben fikrimi söylüyorum iptal olmayacağını düşündüğümü söylüyorum burada ne çıkarı aradınız acaba sizin bana yaptığınız düpedüz saygısızlık
-
@Marsiyal şurdan vardım o kanıya, ihtilaflı 3-4 soru var bunların 3 ü net yanlış ısrarla buraya gelip paranıza yazık başvurmayın sadece ıs lm iptal olur deyip duruyor herkes öğleden beri bu 3-4 soruyu konuşurken kendisi hiç bi dayanağı soruların hiç bi mantıklı açıklaması olmadan ahkam kesiyor burda, niyeti çok belli herkesin yanlış ama onun doğru yaptığı soruların iptal edilmemesini sağlamak
-
@ahmetozcelik35 aynen dostum b şıkkı neden değil? Normalde keynesyen genişleme kamu harcamalarını artırmaktır. Artan kamu harcamaları yatırımları artırıp işsizlik oranını düşürmez mi?
-
@onur06 paranıza yazık başvurmayın diye mi yazdım !!! geçmiş deki paylaşımlarıma bak bakalım densizliğin yeri değil
-
@onur06 adam belli bi tecrübesi olduğu için fikrini beyan etmiş öyle söylemiş olamaz mı? Hemen herkesi kötü ilan etmek ne kadar kolay.
-
@onur06 sen o soruyu neden subjektif vergi yükünü işaretledim diye düşün bence aç bir daha oku paşa paşa da itirazını yaparsın
-
@kemankeşş ya bak çok net o zaman sen neden insanların soru iptali için itiraz etmemeye yönlendirmeye çalışıyosun? Ayrıca ortalama vergi yükü hangi kitabın kaçıncı sayfasında
-
Survivor ada konseyine gidiyor konuşmalar
-
@barocan olması gereken bu hocam.
-
@80üstamadnnmsz hocam ben de katılabilirim size isterseniz.
-
@onur06 ya bilader bak ben burada geçmişte ki paylaşımlarım da itiraz etmeyin paranıza yazık vb imalarla insanları itiraz etmemeye sevk etmedim resmen iftira ediyorsun
-
@onur06 ayrıca bu sınavda iptal olacak tek soru ıs lm sorusu sonuçlar açıklanınca görüşelim geri hiç biri iptal edilmez Kurumun sınavlarını biliyoruz itirazlara geri dönüşünü biliyoruz. Ki kurumu geç ıs lm harici zaten hatalı değil az buçuk iktisat maliye bilgisi olan farkında zaten. Ama sınava 81 puanlı insanda girdiği için yanlış yaptığı her soruya hatalı diyor bunu hakimlikte de gördük kpss dede türevi sınavlarda da ama hiç iptal edilmedi.
-
@onur06 kardeş 5 saat önce foruma katılmışsın burda geçmişi olan tertemiz adama algıcı diyorsun. Her yanlış yaptığınız soruya hatalı diyorsunuz. Açın okuyun yanlış diyene kadar hatanızı görün. Ya da boşverin dilekçe verin de kurum biraz para kazansin.
-
@onur06 4t 192 aç bak ort vergi
-
@ahmetozcelik35 Ben sınava girmedim dostum sadece iktisat sorularına göz gezdirirken dikkatimi çekti. Zaten bölümüm uluslar. Hayırlısı olsun. Umarım her arkadaş emeğinin karşılığını alır. İyigeceler
-
@Marsiyal sen çok biliyorsun ya stagflasyon sorusuyla vergi yükü sorusunu açıklar mısın? Onlar doğruymuş ya hani senin engin bilgine göre açıkla bakalım