İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@İbbfli19 92 hesaplamıştım 3 soruyu yanlış olanları doğru kabul etmişler hepimizin mutabık olduğu 89 oluyor böyle olunca
-
@idyah kesinlikle hocam. kaç net olduğu fark etmez, hatalı olduğuna dair şüphe duyduğu sorulara itiraz edilmeli. facebook grubunda da gördüm, özellikle 2 soruya yoğun şekilde itiraz edilecek. önemli olan kimsenin hakkını yemeden mülakata kalabilmek.
-
@barocan ben onu araştırdım hiç öyle mi şey bulmadım itiraz edip doğru cevap olarak düşündüğüm işsizlik azalır enflasyon artar olarak cevabın değiştirilmesini istiycem tabi hocalara da sormak lazım
-
@ahmetozcelik35 Böyle durumlarda kimse elini taşın altına koymak istemiyor maalesef hocam ama herkes kendi hakkını aramalı. Tam mülakattayım diye hesaplama yapılır sınavda kaydırma yapmışsındır soruyu yanlış hatırlamışsındır bi de üstüne beklenmedik şekilde 1-2 puan yüksek kapatır liste dışında kalınca kendine adaletsizlik yaptığını farkedersin. O yüzden isteyen gitsin hatalı olduğunu düşünüyorsa Prens adlı kitabı ben yazdım diye itiraz etsin ama vicdanı rahat olsun
-
@Yakup-cemil hocam 100 yapan arkadaşım var ama kaç kişidir onun dışında bilemem tabi. Ama sınav kolaydı arkadaşlar yalan olmasın.
-
bi önceki sınavın sayfasına baktım şimdi, 80 üzeri net söyleyen yok. buraya bakıyorum 80 altı net söyleyen yok. sanki yine çok üzüleceğiz. sınav kolay veya zor 100 soruluk bir sınavda 80 üstü doğru yapmak bnce başarıdır ve eğer sınav 85 le kapatırsa 80-85 arası gerçekten çok üzülecek. bu nasıl iş arkadaş ya..
-
@idyah hocam ben maliyedeki ve iktisattaki sorulara itiraz edeceğim. o sorular iptal edilse de bana katkısı olmaz, o sorular bende yanlış ve o şekilde 89 doğrum var. o sorular cidden hatalı ve iptal edilmesi gerekir. sınırda olup itiraz edecek insanlara katkım olsun ve hakkaniyet sağlansın maksat.
-
@Marsiyal hocam kolaydı, o konuda sıkıntı yok ancak 80 üstü baraj tahminleri çok uçuk geliyor bana. bence 77-78 ile kapatır.
-
Beyler dilekceyi hazırlıyorum tam dislama sorusunu hallettim de şu is-lm icin gerekçe yazamiyorum:)
-
@ahmetozcelik35 ben zaten başından beri aynı fikirdeyim hocam 80 i görmez bana göre
-
@idyah hocam ben de bütün akşam bunu anlatmaya çalışıyodum elinize sağlık, bu paylaşımı face grubunda da yaparsanız aklı karışan algıya kurban giden insanların ikna olmasına katkıda bulunmuş olursunuz, şimdiden teşekkür ederim
-
@eskibireski ıs lm kesin yanlış da diğer olmaz hocam
-
@varol lm yatay ıs negatif şıkkını şekil çiz göster gem daraltıcı hem de genişletici mp uygula etkin olduğunu görürsün ve etkinliğinin 0 olmadığını o şıkkın doğru olmadığını kanıtlarsın
-
@kemankeşş nasıl olmaz iki cevap var lm dik oluyor para talebinin faize duyarlı olmadığı Zaman tam dışlama olur
-
@80üstamadnnmsz cevaba a demis a sikkinda tam etkin oluyor yahu. Ne goz var ne nizam soruyu hazirlqyqnda
-
@varol tamam işte kesin yanlış cevap o soruda tam olarak cevap yok zaten bi de bu soru çok klişe mi sorudur soru hazırlayanlar kimse Hakkımı helal etmiyorum
-
@varol hocam eğimler belli değil soruda. birisinde is eğrisini daha yatay, diğerinde daha dik çizin. eğime göre farklı sonuçlar çıkıyor çünkü.
-
Stagflasyon durumunda keynesyen genişletici maliye politikası uygularsak fiyatlar genel düzeyi arttığı için işsizlik de artıyor. Cevabın mantığı bu şekilde midir?Biliyorum herkes puan hesabı derdinde ama bu soruyu anlayamadım o yüzden soruyorum arkadaşlar.
-
@barocan ben de o soruda a şıkkının mantığını anlayamadım. o sorunun cevabı neden b değil, ben de bunu anlamaya çalışıyorum.
-
@y-ayrancı_ogz01 Vallaha hocam dershane hocama sordum 3ünüde itiraz edilebilir dedi dilekçeyi erişime açarlarsa Ankara'da olduğum için yarın itiraz edeceğim şu an bile yetiyor mülakat için ama yinede itiraz edeceğim arkadaşlar size de naçizane tavsiyem millet zaten itiraz eder deyip kulağımızın üstüne yatmayın hakkınızı arayın bu coğrafya da kimse kimseye hak vermez eğer adamsanız kendiniz alırsınız hakkınızı vesselam...