İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@onur06 demek istediğimi anlamadın kardeşim yanlış olmasa o 86 doğrum olsa burda yorum yapmam konuşmam rahatça zaten mülakata kalıcağım için
-
@locke, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
31) Kamu harcamalarında bir artış, aşağıdakilerden hangisi gerçekleşirse yatırımları “tamamen” dışlar?
A) Para arzı da aynı zamanda artırılırsa
B) Para talebi faiz oranlarına duyarlı değilse
C) Ekonomi tam kapasite durumundaysa
D) Ekonomi tam kapasitenin altında çalışıyorsa
E) Faiz oranları çok yüksek iseB şıkkındaki “duyarlı değilse” ifadesi “duyarsız” anlamına gelmiyor. Anlam olarak her ne kadar öyle görünse de bununla ilgili çözdüğüm tüm sorularda bu ifadeyi “tam duyarsız” ile “tam duyarlı” bölgenin arasında kabul etmişti. Tamam bu soruyu ben doğru yaptım fakat ortada bir yanlış varsa düzeltilmesi gerekir. Ben ne kadar savunursam savunayım hakikat elbette yerini bulacaktır.]
Bu soruda ben B şıkkını işaretledim. Diğerlerini okumadim bile ( okumak ) lazimmim . Is lm de yalnış.
89 veya 90 dogrum var . Bu 2 soru iptal olması işime gelir . Ama aslolan gerçekten yalniş sorularin iptal olmasi . Umut ederim üniversite hakça davranir. -
@80üstamadnnmsz senin doğru kaç hocam
-
@onuktekin girdiğim bütün sınavlarda hemen hemen nerdeyse iptaller oldu.Doğru söylüyorsunuz
-
@eskibireski ıs-lm sorusu kesinlikle iptal olacaktır . Ama diğer soru için bişi diyemicem çünkü herkes gibi bende b şıkkına atladım direk kelime oyunu ki bu zamana kadar çözdüğüm çözdüğümüz sorular direk b şıkkıydı okumadık atladık hayırlısı olsun inş mülakatında güzel geçer
-
@aksu8935 ben de diyorum ki o yanlış sorularla 83 doğrun vardır belki itiraz edilse 80e düşeceksin mesela? Burda başkasının hakkını yemeye müsait çok insan var da ona istinaden söylüyorum mesela birisi hemen referans ayarlamam lazım diyo torpil istiyor yani, adam demiyo ki 3 senedir evinde çaresizce bu sınavı bekleyen belki de başka şansı olmayan insanın hakkına girecem. Hepimiz vicdanlı olmak zorundayız
-
@aksu8935, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@eskibireski ıs-lm sorusu kesinlikle iptal olacaktır . Ama diğer soru için bişi diyemicem çünkü herkes gibi bende b şıkkına atladım direk kelime oyunu ki bu zamana kadar çözdüğüm çözdüğümüz sorular direk b şıkkıydı okumadık atladık hayırlısı olsun inş mülakatında güzel geçer
Umut ederim . Guzel dilekleriniz sizin içinde gecerli dostum. Soruya baktigimizda iptal edilebilecek bir soru .
Bu arada yalnislarima bakiyorumda gelen olarak iktisattan . Tartişilan sorularda keza iktisat olmuş. Iktisat belirleyici olmasidi garip olmuş. -
Maksimum 75 le kapatır bence arkadaşlar
-
@ahmetozcelik35 kardes ankete katilan 1000 kisi var simdiden 600 kisi 80 üstü yapmis, katilmayanlari da hesaba katarsak 81-82 ile kapatacak
-
Arkadaşlar bu sınav 80 in altına dusmez. Gôrece kolay bir sınavdı zaten millet iyi yapmıs gozukuyor
-
@aksu8935 hocam ben 82 ile girebilirmiyim dşye korkuyorum şuanda. Artık iptal olacak sorulardada bir iki soru ileve olsa. Hayırlısı
-
kimse üzerine alınmasın ama şu devirde alım azlığında anket vs inanan varsa ben bişey demiyorum moral bozmak, rakip elemek başlasın kıps 75 net ve üstü yapan başlasın mülakat çalışmaya boşa tahmine gerek yok herkes biliyor burda kuyu kazmak için iibfli için kazmaya gerek duymaz...
-
Ne zaman açıklanır sonuçlar?
-
@ubeyde diğer katılmayanlarda ankete katılırsa bunlarında 85 felan aldığını düşünürsek bu mantıkla 86-87 kapatır kardeşim o zaman anketin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
-
@ubeyde aynen baskan sana yuzde yuz katılıyorum
-
@ubeyde anketlerle ilgili görüşümü önceki iletilerde söyledim. hakimlik sınavında anketlerde ne kadar çok manipülasyon yapıldığını da gördük. 40-45 kişi 95+ net yaptığını işaretlerken, sınavın birincisi 92 net yaptı. en az 800 kişi mülakata katılacak ve bu sınav tahminimce 77-78 civarında kapatır. 80 üstünü göreceğini zannetmiyorum.
-
@errayn aynen kardeşim bende öyle düşünüyorum maksimum 75
-
@errayn evet hocam, algı kasan çok piyasada. moral bozup öne geçecekler, taktik bu
-
@ahmetozcelik35 Hakli olmanizi o kadar cok istiyorum ki...
-
@Adem052 inşallah kardeşim bence mülakat için yeterli puandır kesin konuşmamakla beraber