İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@İbbfli19 Hocam bende aynı şekilde çok soruda derinlemesine düşünerek değiştirdim cevapları, insan sınavda şuan ki gibi sağlıklı düşünemiyor anlıyorum sizi
-
@ahmetozcelik35 yaz kızım 100 torba çimento shshshshsb artık nasıl bir ortamda yazdıysa shshshs aklı yatay lm'de tam kapasitede kalmış
-
@adam-simith ben de aynı durumdayım.. sınırda değilizdir umarım..
-
@adam-simith umutsuz olma yoldaş.. Şimdiden göç idaresi görevlerini başkanını vizyonu misyonunu ezberlemeye başla mülakatta başarılar
-
@aksu8935 evet hocam, 75 altını görmeyeceği kesinleşti. 77-78 civarı olur tahminimce. seksenlere çıkmaz.
-
@adam-simith hocam mülakat hazırlıklarına başlayın siz. isterseniz bu iletinin ekran görüntüsünü de alın, 82 ile giremezseniz fotoğrafını paylaşın.
-
81 doğrum var 2 tanede hatırlayamadığım soru var hepimizin hakkında hayırlısı olsun ancak anladımki sınav sonucunu beklemek sınava çalışmaktan daha zormuş
-
@ahmetozcelik35 insallah hocam yazilanlar cizilenler:(
-
Hayırlı Akşamlar dostlar. Çokça sınav görüp çokça mülakatlardan elenen bir kardeşiniz olarak bu sınava da girdim. 86 gibi bir doğru sayım var. Itiraz edilecek soruların hepsini de yanlış yapmışım.
Bu sınavı Guy benzeri bir göç sınavı olarak düşünelim.
Objektif olarak bakmak gerekirse sınav çıkışı barajın 76 77 gibi olacağını düşünüyordum. Twitter ve forumdan takip ettiğim kadarıyla şahsi kanaatim 79 80 bandında olacağını düşünüyorum. 82 83 alan dostlarım mülakat hazırlığı yapabilirler.
-
@Gülbeşeker bi de ben gerçekten çok çalıştım ders çalışmayı sevmeyen biri olarak tüm öğrencilik hayatımın toplamından daha çok çalıştım 1.5 ayda ve göçe yönelik ilk defa çalışıyorum mevzuat filan çok yabancıydım hatta uyku düzenim bozuldu uyuyamadım gece sınava 2 saat uykuyla girdim kpssde yaptığım hatayı yine yaptım kpssde de en az 5 6 puan fazla alacakken soru değiştirmem yüzden kpss puanımda da potansiyelimin altında kaldım
-
Gerçekten çok ilginç, iibfliler için birlik olma anlamında hep olumsuz konuşurlardı buna bugün ikna oldum, arkadaşlar bırakın üniversitenin beceriksiz olduğunu vs sınav bitti ve şu anda hukuki bir süreç var bunu neden değerlendirmiyoruz, cevabı çelişkili olup veya yanlış olup bizim yanlış yaptığımız ama başkalarının doğru yaptığı sorular var, bunlara itiraz etmek yerine nelerle uğraşıyoruz burda. Bakın şöyle izah edeyim bu sınavın 800. kişisi 86 puan almış olsun biz ise 84le mülakat dışı kalmış olacaz, ama iki soru iptal edilse o 800. Kişinin de doğru sayısı 98 üzerinden 84 olacak bizim deve böylelikle son sıradaki adayın puanına eşit olan herkes mülakata girecek hak yerini bulacak, burda 81-82-83 olup acaba gelir mi diye sızlananlar var bunu sizler için anlattım hesap çok basit aksiyon alın
-
@Yakup-cemil benimde demek istediğim tam olarak bu çok kez kurum sınavına mülakata girmiş birisi olarak söylüyorum. Kolay olabilir sınav ama diğer göç sınavlarına göre 6-7 puan üstü kapatır bu da 77-78 lere tekabül ediyor 85 felan ütopik rakamlar .. 4000 kişinin tamamı sınava girmedi en az 300-400 kişi girmemiştir bile...
-
@ahmetozcelik35 Soru iptal olmazsa anlayacağız dostum. İyi forumlar.
-
-
@onur06 iyi de kardeş o 86 alanlar da o soruları yanlış yapmışlardır emin ol iptal edilmesi sıralamayı çok fazla etkilemicektir . Onun 86 sı 88 olur senin 81 in 83 olur
-
@aksu8935 sen belli ki doğru yapmışsın, ben hakkın peşindeyim doğru neyse o olsun 30 yıl ekmek yiyecez kimsenin hakkına girmeyelim
-
@Yakup-cemil aynen öyle tavan ile taban arasında 800 kişide rahat 14-15 puan farkı olcaktır
-
@onur06 benim de yanlış itiraz edilen sorular 83 doğrum var kuzenimde 87 doğrusu var onunda aynı sorular yanlış demek istediğim bu kardeşim hak neyse yerini bulur elbet
-
@aksu8935 3 sorun yanlış itiraz etsen 86 olacak ve sen itiraz etmiyorsun öyle mi:) komiksin, senin tek gayen algı yapıp insanları yanlış yönlendirmek çünkü o soruları doğru yapmışsın
-
@adam-simith hocam algılarınızı kapatın o tarz yorumlara karşı ve mülakata odaklanın.