İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@whshw hocam ben ona itiraz etmiyorum en iyi bildiğim şeylerden biri ama arz eğrisini dersin geçersin mesela git çöz yüksel bilgili Zeynel dinler filan soru kitaplarını arz diyor geçiyor burada kısa dönemi karıştırıyor yoksa ben de biliyorum ki petrol kaydırır diğer fiyat filan hiç bakmadım bile soruyu önce petrol dedim sonra diğer sorulara devam ettim ama yanına soru işareti koydum kısa dönem dediği için sınavın sonuna doğru değiştirdim sadece arz dese dokunmazdım öyle oldu işte
-
@rabia89 Hocam aybu duyurulara girin ayrıntılı yazıyor, mutlaka itirazınızı yapın.
-
@ahmetozcelik35 Yeni şeyler katma peşinde değilim. Anlatamadığım için çabalıyorım. Monetarist bölgede kısmi dışlama var mı? Var. Dışlama olan kadar duyarsızlık var demek oluyor bu. İnanın sınavda B şıkkını işaretliyordum. C şıkkını okuyunca vazgeçtim. Deminden beri Ceteris Paribus’u karıştırıyorum bulamadım örneğini. Diğer kitaplarım yanımda değil. Bulunca atacağım size de. Eminim böyle tarz sorular çözdüğüme. Okuduğumuzda anlam olarak “duyarsız” olarak anlıyoruz ona bir lafım yok. Kelime oyunu var demek istiyorum sadece. Soru iptal olsun ona üzülmem. Belki bir başkası bu soru sayesinde kazanacak. Benim doğrumun gitmesi beni çok etkilemez. Belki de iptal olursa bir kişi kaybedecek. Hakikat yerini bulsun başka derdim yok.
-
@İbbfli19 Hocam Petrol hammadde olarak alınıyor, özellikle zeynel dinler çıkmış sorulara bakın bir sürü kurum sınavında petrol hammade olarak alınmış ve arzı etkiliyor hocam
-
Buradaki ve Twitter'daki ankete bakınca puan bandı başına ortalama 24-30 kişi düşüyor. Hazırlayan arkadaş tek tek puan yazsa daha iyi olurmuş. Neyse işte şu durumda 80 üstü kapatır demek bana çok iddialı geldi. Bir de 3 sorunun hakkı iptal şu an. İçlerinde iptalinin işime gelmediği soru da var.
-
@aksu8935 hukukta bir soru vardi yanlis yapmisim. Net bildigim soru on bin defa okumusumdur. Sinava arti 4000 kisi daha girse yanlis yapmaz yani o kadar net bir soru. Yanlis yapmisim. Kitapcigi ilk kontrol ederken bunun cevabı bu dedim. Sonra bu kadat kolay soru olmaz dedim. Kafamda kurdum kurusturdum yanlis sonuca ulasmayi basardim. Herkes basaramaz
-
Arkadaşlar ben kimsenin canını sıkmak istemem ama kimsenin değinmediği bir noktaya değineyim kaç mülakat görmüş elenmiş biri olarak belki sorun bendedir bilmiyorum ama asıl sorun soruların kalitesi sınav vs den çok referans. Hele hele 800 900 kişinin mülakata kaldığı bir sınavda çok can yanacak. Ben şahsen hatalı soruları yanlış sayarak 93 94 civarı bekliyorum. Kimseye referans aramayın vs demicem fakat en azından referanslıların bile önüne geçecek kadar iyi hazırlanın mülakata bilemediğiniz soru olmasın. Artık bıktık bu durumlardan. Bunun önüne geçmekte bizim elimizde. Şuan bi soru iki soru iptal olmuş vs hiç önemi yok. Önemli olan mülakat. Bunlara kafa yormayın derim ben. Mülakata iyi hazırlanalım sonra şu soruyu bilseydim belki referanssızda girerdim gibi bi vicdan azabı yaşamayın yaşayanlar ne demek istediğimi iyi bilir.
-
@İbbfli19 evet hocam orda bir kafa karisikliginiz olmus ama soru her halukarda dogru. Zaten soruda kisa donem demek zorunda cunku uzun donem arz egrisi farkli iktisadi dusuncelere gore degisiyor. Duz dusunseydiniz hata yapmazdiniz. Olsun benimde arrow sorusu cumlenin yuklemini okumadigim yuzunden gitti. Olabiliyor boyle seyler.
-
A kitapçığı İçin itiraz edecek arkadaşlar özelden yazarsanız haberleşelim de ortak gerekçelerle itiraz edelim
-
@aksu8935 hocam orası öyle. benim 89 doğrum var, ancak burada insanları manipüle edildiklerini görünce üzülüyorum ve elimden geldiğince bu tarz kötü niyetli moral bozmak isteyenlerin olduğunu anlatmaya çalışıyorum. kimisi gidip ego tatmini yapmak için bu sınav 85'i görecek diyor, kimisi de insanları trollemek ve morallerini bozmak için 85 net ile kapatır diyor. bana kalırsa 77-78 ile kapatır.
-
Dguyla kıyaslarsak dguyda 600 küsür aday 83 doģru yapmıştı.Burdada oyle bir sey olursa kalan 200 kisi kaça kadar iner?
-
@varol demek istediğim tam da bu ve bunun gibi örnekler... benim kişisel görüşüm yine söylüyorum 77-78 bandında olacaktır ayrıca anketlere hiç güvenmiyorum bunu da söylemek isterim
-
@Marsiyal mülakata kalmak için de bu sorular için itiraz gerekiyor bir yerde
-
@aksu8935 ben giriyorum ama o puanla rahat değilim mülakata hazırlanamıyorum çok öfkeliyim değiştirdiğim sorular yüzünden 90 alacağım sınavı zora soktum içim rahat değil
-
@ahmetozcelik35 kardeşim bu tarz sınavlar hiçbir zaman 85 felan kapatmadı kapatacağını sanmıyorum dguy gibi sınavlara girenler emin olun ki bu sınava girenlerden daha yetenekli ve çalışkan kişiler yanlış anlaşılmasın küçümsemek için demedim sadece il göçü tercih etmemek not: bende girdim sınava
-
@onuktekin hocam 75 üzeri yüzde 80 mülakatta zaten
-
@whshw eyvallah hocam
-
@locke hocam bu soruda dediğiniz yorum çıkmıyor. @onuktekin hocam da güzel anlattı. o sorunun iptal olması bana bir şey katmayacak. ancak sınırda kalan insanlar var ve hakkaniyet açısından o soru iptal edilmeli.
-
@Marsiyal yok artık Lebron James
-
@onuktekin açıklanınca tekrar konuşalım hocam