İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@aksu8935 benim normalde kesin yanlış açıklanan sorularla birlikte 92 onlarsız 89 ana ben hem kendi hakkım içşn hem de sizlerin Hakkı içşn burdayım
-
@onuktekin hocam olabilir. @Marsiyal hakimlikte de güzel tahminler yapmıştı
-
@aksu8935 dguy 83 doğruyla kapatmiştı.Ama 600 küsur adayin dogrüsu burada 800.kisi önemli kıyaslama yapılabilir mi dguyla
-
Kimsenin emeğinin heba olmasını istemem
-
@80üstamadnnmsz eyvallah kardeşim inşallah mülakatında güzel geçer atanırsın.
-
Bariz 3 soru hatalı arkadaşlar. Böyle bir sınav için ciddi bir rakam. Bunlar bilinçlimi yapılıyor? Anlamak mümkün değil. 100 soru hazırlamak 1 ay içinde bu kadar mı zor? Söyleyecek hiç birşey bulamıyorum. İnsanların aklıyla maytap geçiyorlar. Vay halimize...
-
@Marsiyal eskiye göre 75 olağan bir durum. Şu sınav tarihinin en kolay sınavıdır. Mevzuat kısmı ve muhtelif kısmı Kim Milyoner Olmak İster baraj soruları gibiydi. 75'e inerse de yapacak bir şey yok tabi
-
@aksu8935 inşallah hakeden herkesin dilediği olsun hepimiz ekmek kavgası veriyoruz
-
@onuktekin 75 ede insin hatta 72 yede hocam herkes sevinsin.Bu anket isi kafa karistiriyor ama
-
@ahmetozcelik35 soruyu iktisata itlik olsun diye hazırlamış hazırlayan
-
@y-ayrancı_ogz01 itiraz için 25 tl alınıyor bilinçli bile yapılıyor olanilir o kadar düşmüş olanilirler
-
@aksu8935 yok hocam, küçümsemek gibi niyetinizin olmadığı belli. bu sınıvlar konusunda insanlar tecrübesiz olabiliyor ve böyle 85 gibi yüksek baraj tahminlerini görünce haklı olarak demoralize oluyorlar. asıl sizin gibi tecrübeli insanların yorumları daha önemli oluyor. benim kpss yolculuğunda ilk senem yani sizin kadar tecrübeli değilim, ancak kurum sınavlarına girdikçe ve insanları analiz ettikçe az çok olayı anlayabiliyorsunuz. kasım ayındaki göç sınavını da gören birisi olarak 77-78 tahminini yapıyorum.
-
En kolay sınav değildi daha kolay sınavlarda vardı guyda mesela ... 4 şıklı sınavlar da heleki 100 soruda 50-60 tanesinin bir önceki yıllardaki sorularının aynısı olduğu guy sınavları örneğidir üzerine 15-20 tane yapan mülakata girip atandı
-
@zenginmemur eleyici sorusunun bu kadar düşük bir sınavın o kadar inmesini beklemiyorum şahsen.
-
@y-ayrancı_ogz01 her sınavda bu yapılıyor. Umursamazlıktan başka bir şey değil.
-
@Gülbeşeker ben arzı etkilemiyor demedim zaten soruyu görür görmez sadece 2 sn de petrol şıkkını işaretledim ama sonradan kısa dönem lafına dikkat ettim başka soruya geçerken soru işareti koydum 50 dkda diğer tüm soruları bitirdim doğru yaptığım 4 5 soruya kafam karışmıştı o üç dört soruyu doğrudan yanlışa çevirdim (ilk aklına gelen doğru oluyor tüh) işte onlardan biri de bu soruydu hadi diğerleri kendi hatam da buradaki kısa dönem lafı kısa dönemde sadece emek değişkendirden gittim hiçbirini işaretledim ama yukarıdaki arkadaşın anlattığında sonra pes ediyorum bu da benim hatam o arkadaşın dediği gibi basit düşünmem gerekirdi zaten sonradan değiştirdiğim diğer 3 soruda da basit düşünmedim yorum kattım oysa ne gereği var doğru soruları yanlışa çevirdim öyle işte
-
@onuktekin sorular cidden özensizdi. özellikle o soruyu yazan, kafası güzel yazdı kesin o soruyu
-
@ahmetozcelik35 ben 6 kere kurum sınavına girdim mülakatta elendim çok iyi biliyorum diyemem ama yıllardır sanal ortamda yok puanım 85 diyip halbuki 72 puanı olup yüksek puanlıların o şehiri yazmasını istemediğini biliyorum o yüzden geçen sene izmir guy 70 ile kapadı gibi örnekler çok var . Yani 71-72 ile kapatmaz ama 80 da olmaz
-
@zenginmemur 200 kiside 3 puan daha iner bence
-
82 dogruyla bu kadar umitsiz olacagm hic aklima gelmezdi