İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@zenginmemur, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@marshalerner birgün öncede biri sps diye bir program varmış burada 73e kadar düşeceğini yazmış.Bir önceki alimida bu program doğru tespit etmiş.84 cok yüksek ya bu sınav için.Zaten acılış 90 cogumuzin kafadan 10 yanlisi vardı
O program var ya dünya kupasındaki ahtapot gibi iş görer umarım millet rahatlar 73 miss
-
@harmanHH, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@marshalerner itibar etmeyiniz efenim itibar etmeyiniz, murat hocanın anketi de çok geniş bir anketti o bile 80-83 arası yorumunu yaptı. Ankette 70 altında kalanlar yoktu, soru iptalleri dikkate alınmadı, sınava katılmayanlar da dikkate alınmadı ki, sonradan vay arkadaş ben bu kadar yanlış yaptım mı diyen bir sürü insan çıktı...
Sınava kaç kişi girmemiş?
-
@NYXZ 3500 kisinin katıldigi söyleniyor.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ 3500 kisinin katıldigi söyleniyor.
BU da ayrı bir konu 500 kişi mücbir sebebe mi düştü acaba girmedi eğer ortada mücbir bir sebebi yoksa çoğu kişinin 1-2 puanla kaçırdı sınavı şimdi sanane ya diyenler olacaktır elbet ama 1-2 puanla sınav kaçırmak da çok üzücü bir durum şu ilansızlıkta çeken bilir !!!
-
Bir kahve makinası bakıyorum arzum okka minio ilk çıktığında 125 tl idi ENFLASYON ne oldu ki şuan 269 tl diyor konu dışı dostlar ama kahve önemli
-
@marshalerner hocam ne ara 84 olmuş? Ben gece 12’den sonra baktığım zaman anketi yapan arkadaş ortalamanın 80,69 olduğunu söyledi, bu ne hızdır
-
Kendi aramizda bir anket yapsak.Biliyorum cok saçma ama.Baştan en yuksekten herkes doğrularinı yazsa nasil olur.100 kisiyse oldun yine bir tahmin yapariz.
-
@zenginmemur Bence de kendi aramizda o tarz bir sıralama daha güzel olabilir. Geçmiş sınavlarda yapıliyordu zaten. Ben anlamıyorum ama yapabilecek bir arkadaş varsa başlatabiliriz
-
@NYXZ bugün 78 veya 79la kapatıyor.
-
@guyvomen hocam şimdi sayı cok ama en azından bir forumun durumun biliriz.
-
Bence forumu kullanmayi biri yazsin
-
@zenginmemur Evet forumun durumunu bilmek açısından zaten hocam. Twitter ve facebooktan daha güvenilir bir sonuç elde edebiliriz bence
-
@guyvomen hocam yazalim tamam.
-
@roses soruları yazmistiniz hocam bastan dogrularida yazabilirmusiniz o sekilde
-
@guyvomen Hocam forumda yapilan anket vardi o bile facebooktan daha fena ama 95 ustu 50 kisi falan var
-
@NYXZ millet sadece ismini listede görmek için basvuruyo valla. İnsanların haklarına giriyolar
-
@Minimalist Öyle mi hocam bilmiyordum ben. O ankete oy kullandim ama sonuçtan haberim yoktu. Ben ondan ziyade isimlerimiz ile dogrularimizin oldugu bir siralama demek istemistim
-
@guyvomen Anladim hocam olursa super olur.
-
@marshalerner 82'de fazla değil mi ya?kolay dedik ama o kadar da değil
-
@zenginmemur Yok hocam ben yazmamıştım başka bir arkadaştı o