İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@DaronAcemoglu aynen uzamasını gerektirecek bir sebep yok. Hayırlısı olsun
-
@Nasippp teşekkürlerr
-
Başlik cok sessizlesti ne diyorsunuz arkadaslar bu cuma acillanir mi yoksa ptesiye kalir mi
78 ustu rahat olsun 74-78 arasi dua ederek umutla beklesin hayirlisiyla olacagi varsa olur -
@70kuralliii 80 düşüncesi hakim taban olarak lakin iptal edilen soru kadar taban yükselecektir.
-
@Mülki-Amir ben iptalsiz 78 ile kapatacagini dusunuyorum tabi iptal olursa yukselir orasini bilemem
-
Kurumu arayan veya okula arayan yani herhangi bir bilgi alan oldumu cuma açıklanacağına dair arkadaşlar
-
@friedman-25 geçen sefer 13. günde belli olmuştu bu cuma da bu sınav için 13. gün oluyor belli olma ihtimali yüksek olmazsa en geç pzt ya da salı açıklanır diye umut ediyorum
-
@Manchester, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@friedman-25 geçen sefer 13. günde belli olmuştu bu cuma da bu sınav için 13. gün oluyor belli olma ihtimali yüksek olmazsa en geç pzt ya da salı açıklanır diye umut ediyorum
Gel şunu çarşamba yapalım İŞ GÜNÜ ibaresi olduğu için 13. gün haftaya çarşamba
-
@Mülki-Amir hocam tabanın 80 olacağını zannetmiyorum. 77-78 ile kapatır bence. Kasım ayındaki sınavda 196 kişi mülakata girdi ve 71,72 ile kapattı. Bu sınavda yükselse yükselse 6-7 puan yükselir. Orada 196 kişi çağrıldı, burada en az 800 kişi çağrılacak. 4 katından fazla bir sayıdan bahsediyoruz.
-
@ahmetozcelik35 o zaman anketlerde kaç çıkıyordu bilginiz var mı
-
@Cemre33 86 ya düşer derken 78, 77 ile umutlu bekleyenler var farkındaysan. Ciddiye alamadım.
-
@iskender, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
70le kapatacak 800 kişi barajı gecemeyecek bu sınavda millet sallıyor.
Sen daha cok salladin suan kardesm
-
@monopolcü 74,75 çoğunluktaydı hocam.
-
-
@harmanHH 86 ya düşer ne dostum her kim dediyse o olsa olsa 86 ya çıkar olur 86 ne bence 75 üstü çalışmalarına devam etsin
-
Plansızlık ve düzensizlik metod oldu kurumlarda. Yazılı sınav sonuçları ile mülakatlar arasında geçen süre güvenlik soruşturması için fazlasıyla kafi. Mülakatlardan sonra listelerin makul sürede açıklanmaması, haliyle herkeste listelerin oradan oraya gezdiği, isimler üzerinde referansların(torpil) toplandığı düşüncesini doğuruyor. Tabii ortada duran örnekler de bu düşüncenin tasavvurdan öte, büyük bir realite olduğunu gösteriyor. Göç İdaresi 2019 sınavının nihai listesini son sınavın yazılı sonıçlarından önce açıklamak durumunda. Mamafih, bu durumda dahi ciddi bir tertip hatası, dahası hak gaspı söz konusudur. Nihai listede yer alacak 45 kişinin kahir ekseriyeti 2020 sınavına da girmiş ve kazanmış olacak. Nihai listedeki adayın tekrar sözlüye çağrılması mizanseninin yanında bu kişilerin doldurduğu kontenjan nedeniyle 2020 sınavında başarısız olacak olan kişilerin mağduriyeti söz konusu olacaktır. Tabii, tecrübeyle sabittir ki, adayların içinde bulunduğu ruh hali kurumlarda karar alıcıların pek umurlarında olmuyor. Nihayet, diyebilirim ki liste ufak "rötuşlar" dışında hazır. Perşembe günü açıklanması bekleniyor. Lakin yine de "her şey" olabilir.
-
@Manchester 86 ya düşer mi diye sorunca bı arkadaş dalga mı geçiyor nedir anlamadım o yüzden hocam. İnsanların böyle şeyler hoşuna mı gidiyor... Dediğin gibi düşer değil de çıkar mı deseydi, ciddiye alacaktım;))
-
@06TC duyum nerden hocam net mi herkes 2020 mülakat öncesine kalmasını bekliyordu
-
@06TC inşallah açıklanır ho
-
78 mi bal damlıyor ağzınızdan, Allahtan umut kesilmez, inşallah diyelim