İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hayırlısı035 lütfen hata olsun
-
@crowdingout tamam hocam teşekkürler hata filan oldu galiba
-
@debis35, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Benım o sorular dısında 86 dogrum vardı ismim listede yok
Benim de 84 dogrum vardı tartışmalı sorular yanlışyanlıştı yok ismim
-
@mathilda www.tercihiniyap.net/images/upload/web_sayfasYna_konulacak_yYldYzlY_kazanan_listesi_-_taYra.pdf (TCnin ilk üç harfiyle aratabilirsiniz)
-
@ubeyde dostum yaklaşımın ne kadar yanlış ben zaten mülakat sonucu bekleyenlerdenim kendim icin konuşmuyorum 1bos diyor benim üstelik insan sınavda boş bırakıp bırakmadığını bilir soran arkadaşa cevaben durumumu belirttim aşağılarda hata olabilir. Benlik bı durum yok yani ![alt metni](görsel url)
-
83 doğrum eminim var ama bende yokum listede bu nasıl iştir ya yapamıyosan bırak başka kurum yapsın sınavım
-
@aksu8935 nakicaz boyle eminim 84 dogrum vardı offfffff
-
Arkadaşlar iptal edilen ve şıkkı değişen soruları kontrol edin benim de 1 doğrum azalmış ama iptal edilen sorulara bakınca nedenini anladım
-
Kaçla kapattı ben göremedim arkadaşlar
-
@Manchester iptal edilenlerin hepsi yanlıs bende zaten onları yanlış saydım
-
@Marsiyal insallah yanlış liste 83 net;85,57 puan
-
@Manchester hangileri iptal oldu ve şıkkı değişti bilen var mı?
-
@aksu8935 valla orasını bilemeyeceğim benim gibi olan da vardır diye söyledim sen listenin aratma kısmına
-
@Manchester iptal edilen sorular nerde yazıyor hangi sorular iptal edilmiş ?
-
Adını bulamayan arkadaşlar listenin üstündeki aratma kısmına tc nizin ilk 3 rakamını yazın yardımcı olabilir size
-
Ortalama sorusunu düzeltiyolardır, yoksa başları çok ağrıcak.
-
@nimesay 2 3 sayfa öncede biri paylaşmış soru numaralarını oradan baktım hatırlamıyorum ortalama vergi ıs lm ve tam dışlama iptal stagflasyon sorusu şıkkı b olmuş ben başkasından duydum emin değilim
-
@Manchester stagflasyon sorusu cevabı değişince 83 netimin olması gerekiyordu. Listede yokum. Ortalama vergi yükü sorusu iptal mi oldu???
-
@Manchester doğru dostum baktım bende
-
Vergi sorunu iptal etmişler .