İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Blueberry 82 doğru 84,54 ile kaybettim ben de. Çok üzgünüm
-
83 dogrum vardi 82 kusur puan gelmis bunlar da listeyle oynamamissa ben de birsey bilmiyorum Allah belanizi versin yillardir birileri surekli emegimizi acimadan harciyor
-
@malik bende 84 doğru hesaplamıştım 82 geldi emek hırsızlığı yapılıyorsa Allah belalarını versin hocam
-
@malik bende 80 garanti saydim hatirlayamadigim bir kac soru... Aman neyse ne kaybettik baskan. Kazananlara hayirli olsun demektwn baska bir sey gelmez elden, bu saatten sonra
-
bnmde hesapladığım gibi gelmedi, iptallere ve değişmeye göre 82 doğrum olması gerekirken 79 diyor, yazıklar olsun ne diyeyim
-
Ben de çok üzüldüm 82 puan. Çalışmıştım ama çalıştığıma çok pişman oldum işime yaramayacak bilgilerle beynimi doldurdum. Kazanamayan arkadaşlar inşallah daha iyi yerleri kazanır.
-
@abdulbakitr b grubumuydun
-
@angaralıı evet
-
@tobinq benim de 6 net eksik geldi hocam 1 soru yanlış hatırlarsın 2soru 6soru nedir bariz hata var
-
@semaayvaz arkadaşlar sınav sonucuna nasıl itiraz ediliyor yardımcı olabilir misiniz
-
@abdulbakitr bende b grubuyum benımde 3 dogrum eksik galıba yanlıs sorularda hata yapmıslar
-
Dostlar bende içerdeyim ben 89 dogru hesaplamistim 88 dogru gelmiş. Mulakata kalan arkadaşlara başarılar şimdiden . Kazanamayan arkadaşlarinda her şey gönlüne göre olsun. Her seye ragmen sadece 4 de 1 imiz atanacagiz . Umarim hakkaniyetli mulakat sureci olur.
-
@angaralıı mail attım ben hocam yanlışlık olabilir mi diye
-
@nimesay ben de edecem hocam bilgi verirseniz
-
Bir önceki sınav 70 71 le kapatırken sınavın 85 86 ile kapatması şaka değil ya birşey demiyorum artık
-
@sukaldırmadan b grubusun demı sende maili bulamadım ben banada at bende atcam
-
@angaralıı kardeşim giden gitti, yapacak bişey yok, itiraz etsek sanki optiğimizi çıkarıp önümüze koyacaklar mı? hayır. bu sınav da böyle gitti..
-
Sevinemedim bile ya. Bu nasıl bi rezil sınav yönetimidir.
-
@abdulbakitr kardeşim öylede sınırda olan insanlar belkide bu yüzden giremedi farkına varmalı insanlar bunun
-
14 yanlış 86 doğrum vardı 85.57 almışım mülakatı kazandım ama bu nasıl bi sınav sonucu anlamadım