İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Manchester abi hadi ıs lm ipta ettin diyelim ulan tam dışlamada neden değişmez iptal edilir baştan aşağı saçmalık sınavda doğru yapan elendi yanlış yapan önüne geçti
-
@Manchester benim bu soruların hepsi yanlışti zaten neden listede yokum ya
-
@nairu b grubumuydun sen
-
@errayn yeni listede belki yanlışlık duzeltilmis olur diye umutlanmaliyimiyiz?
-
@law evet o iptal
-
Ne yanlışlığı var ki arkadaşlar listede ?
-
@Semihylc doğrusu 83ten fazla olup iptal edilen soruları da yanlış yapmış olmasına rağmen listede adı olmayanların yanlisligi
-
sonuçlar sitede..
-
@angaralıı aynen hocam b
-
Birisi dün öğrenip buraya yazıyor . Yani anlam veremiyorum gerçekten . Herkesin bir yerlerde bir şekilde adamı var . Dusuk alan arkadaslar da üzülmesin zaten bu yarışın içinde mülakat dan elenmek daha kotu inanın ...
-
82 doğru ile kazanamadık hayırlısı kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
-
@nairu bende b grubuydum b grubuyla alakalı olabilir ben eminğm çünkü
-
@bybredd sınav sonucuna itiraz edilebiliyor mu ben iptal edilen soruları yanlış yaptım hiç bosum yok eminim 1 bos yazıyor şuursuz ruh hastaları bi sinavin altından kalkamadilar
-
@nimesay yanlış da olsa etseler yine işe yaramaz her oyun dönüyor . Kurum yanlışı doğru kabul eder çok iğrenç bir sınav oldu yani gerçekten rezalet şu puana bak sorulara bak şaka gibi .
-
Aybu sitede aciklandi
-
@bybredd bu sınavda da biseyler döndü eminim inanılmaz ya nefret ettirdiler azmetmekten
-
Beklediğimden çok düşük geldi,en az 5 net yanlış hesaplamışım ilginç bir şekilde.Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
-
1 soru ile kaybettim.
-
@tobinq kaçtı hocam puanınız
-
Göç idaresinin sitesinde de yayınlandı tc kimlik numarasıyla da bakılıyor ayrıca listeyi de yayınlanışlar