İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@abdulbakitr ortada çok büyük haksızlık var gerekirse optigi çıkarıp koyacaklar
-
@nimesay nasıl itiraz edildigiyle ilgili bilgisi olan var mi arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz lutfen
-
abi bi kere atanmayı hak eden o 45 kişi bu listede mi onu bi desinler önce. eğer atanacak adamı mülakat listesine aldılarsa Allah belalarını versin
-
@Zzeynep b grubumuydunuz
-
@abdulbakitr Allah belalarini zaten vericek neresinden tutarsan tut bu sınav da şaibeli sınavlar listesinde
-
Arkadaşlar bende sınavdan sonra baktım 85 Doğrum vardı. İptal edilen 3 sorudan 2 si Dogruydu. Böylelikle 83 e düşüyor doğru sayım. Ama sık değişikliği yapilan sorum yanlıştı Doğru oluyor 84 yapıyor. Son haliyle ama sonucta 82 Doğru ile 84.5 puan verilmiş. Eminim hesaplamada yanlış yapmamisimdir. Bende itiraz etmek istiyorum. Süreçle ilgili bilgisi olan söyleyebilir mi?
-
@yunkyy Hangi gruptun Sen
-
@yunkyy hocam kurumu arayip bir sorun isterseniz
-
@yunkyy benim sorunumla aynı sorun seninki de hocam hakkımız yeniyor kesinlikle.üstelik 3 kere sinavi kontrol ettim cikmadan 1 bos var yaziyr sjmdi
-
@maxminuz 77 geldi
-
Ben b grubuydum yazılı geçtim ama benmde 2 sorum eksik gözüküyor.Aslında optik kağıtlarını da yayımlamaları lazm çok da zor değil bunu yapmak.
-
Ya ben a grubu 59.soruyu b yaptım ama doğruma eklenmemiş
-
Napacam bilmiyorum 84.54 geldi arkadaşlar vallahi yıkıldım
-
Ve 2netim de eksık geldı.guya kazandım ama içim hiç rahat degıl
-
@angaralıı A grubuydu
-
atanacak 45 kişi içinden bu sınava girip kazananlarda listedeymiş. ne diyim, emek nedir bilmiyorlar, önce mülakatı açıklayıp o kişileri bu listeye hiç dahil etmeyebilirlerdi, yazıklar olsun
-
arkadaşlar benim de olmadı. olmayan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olsun inşallah il göç uzman yard'dan daha iyi kadrolara yerleşirler.
nasip kısmet.. bir yerden sonra da diyecek pek de birşey kalmıyor. 1.5 sene önce dguy'da 1 puanla kaçırmıştım acısını ordan biliyorum sınırdan kaybedenler için... allah daha güzel yollara yöneltsin daha iyi yerlerde, daha mutlu olacağınız kadrolarda olursunuz inşallah. şunu da söylemek isterim, evet insan üzgünken asla bunu düşünemiyor biliyorum ama;
bir şey olmuyorsa onda da vardır bir hayır.mülakata kalanlara da ayrıca başarılar
-
@samettin Ariyorum ama dusmuyor
-
@Zzeynep bende de 87 doğru vardı 1 tanesinin cevabı değişti 86 doğru oldu 2 yanlış sorum iptal edildi 1 doğru sorumda iptal edildi 85 oldu doğru sayım ancak 84 doğru diyor banada ve a grubuyum puan 86.6
-
ayrıca kim ne derse desin b grubu 31 ile 47 nci sorular doğruydu bnce iptal olmamalıydı. bir sınavı doğru düzgün yapmayı beceremeyen bu kurum.. yazık, çok yazık..