İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Sınavda uluslararası iktisat var mı?Sadece mikro makro ve Türkiye ekonomisinden mi sorumluyuz?
-
@Aslan-Reyiz bende de inmedi rica etsem mAili yazsam atar mısınız?
-
@Okahraman07 başvuruyumda istemezsem girmem sınava diyenlerden olmadığınız için teşekkür ederim.
-
Sıralama 80,7 ye düşer mi?
-
arkadaşlar merhabalar,
kısa bir sorum olacaktı sizlere.
GÖÇ POLİTİKALAR KURULU kaldırıldı mı ? 6458 sayılı kanunun göç politikalar kurulu bölümü mülga edilmiş. ama emin olamadım. -
@mbguy 4 nolu cb kararnamesi ile yeniden düzenlendi
-
@mbguy @pabloescobarr Şöyle arkadaşlar, 6458'de Göç Politikaları Kurulu diye geçiyordu. Sonra Kanun'da teşkilatı düzenleyen maddeler mülga olup 4 sayılı CBK ile düzenlendi. Ancak Göç Politikaları Kurulu burada geçmiyordu. 17 sayılı CBK ile önceki CBK'larda değişiklik yapılıyor ve ilk kez orada Göç Kurulu olarak geçiyor. Göç Kurulu 1 sayılı CBK'nın 522.maddesine ekleniyor.
-
@plansız hah çok teşekkürler hocam, ufacık ek soru sormak istiyorum göç danışma kurulu da mülga görünüyor bu da mı dediğiniz yerin içerisinde yer alıyor?
-
@mbguy O tamamen kalktı diye aklımda kalmış ama emin olamadım, teyit edip dönücem size.
-
Arkadaşlar ankara kızılayda göç sınavı ile ilgili pdf ya da kaynak satılan bir yer bilen var mi özellikle kamu yönetimi ve uluslararası mevzuat ile ilgili
-
Arkadaslar merhaba ben de başvurmuştum bu ilana ama şimdi geri çekmek istiyorum, ilandan feragat edebilir miyim? İlana baktım ama ben göremedim sanırım.
-
@sınavbeder mail at kardeşim
-
@zenginmemur, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Sınavda uluslararası iktisat var mı?Sadece mikro makro ve Türkiye ekonomisinden mi sorumluyuz? Forumda bir başkasından öğrendiğim kadarıyla uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlara çalışırken uluslararası iktisat kaynaklarından çalışabilirsiniz dedi yoksa normalde iktisatta sadece makro mikro Türkiye ekonomisi var
-
@plansız, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@mbguy O tamamen kalktı diye aklımda kalmış ama emin olamadım, teyit edip dönücem size.
@mbguy Şimdilik söylediğimin aksi hiçbir bilgiye rastlamadım. Bildiğiniz gibi Göç Danışma Kurulu Kanun'da zaten mülga, yukarıda konuştuğumuz CBK'lara da yeniden göz attım, hatırladığım gibi tekrar düzenlenmemiş. Zaten Genel Müdürlük sitesindeki teşkilat şemasında da yer almıyor. Şimdilik böyle aksi bir bilgi öğrenirsem paylaşırım.
-
@plansız işiniz gücünüz rast gelsin Hocam teşekkür ederim
-
Bu kamu yönetiminde yönetim bilimi ve siyaset bilimi var ama çalıştığım kitapta yönetim bilimi ve kamu yönetimi diye birleştirmiş kamu yönetimi olan Türkiye in idari yapısı gibi konuları anlatıyor bu dahil değil değil mi?
-
@Paradoks33 bence düşer kardeşim moral bozmayın derim
-
@zenginmemur uluslararası İktisat sorusu çıktı son sınavda 2 tane biri dampingle ilgiliydi diğeride karşılaştırmalı üstünlükle ilgili. Sorular yayınlandı bi bakın isterseniz.
-
@abdulbakitr eyvallah kardeşim. Rotasyon yüzünden kararsızım. Son güne kadar bekleyeceğim. Belki birilerine umut oluruz.
-
@Marsiyal para bankada gördüm butün iktisat mı var sınavda?Birde uluslarası kamu yönetimi insan haklari ne önerirsiniz?