İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@adanali01 inşallah kıymetli hocam herkes emeğinin karşılığı alır umarım
-
Dostlar bir sorum olacaktı,benzer sıkıntıyı yaşayanlar olduysa bilgilerini merak ediyorum;
Şubat 15'e kadar askerlik tecilim devam ediyor,sonraki dağıtım mayıs ayında sanıyorum.Yazılı sınava girerken sorun olmayacak fakat sözlü kısmında askerlik problem olur mu?
Ve ben askerdeyken,(velev ki kazandım diyelim,inş ) atama yapılmasında bir sıkıntı doğar mı? -
@plansız peki hocam ilanda çıkacak dersleri yazmış ve kamu yönetimden sadece siyaset bilimi ve yönetim bilimi yazıyor ilanda yani Türk siyasal hayatı filan yok değil mi mesela ters köşe olmayalım boşu boşuna da çalılmaualaım değil mi hocam
-
hem taşra hem merkez göçe başvurulabilirmiyiz
-
@İbbfli19 Türk siyasal hayatı yazmıyor ama siyasi tarih yazıyor, yine biraz bakmış olacaksınız tabi.
-
@rodin Puanınız varsa tabi başvurabilirsiniz
-
teşekkürler
-
@atabey27 Mülakata hak kazanırsan ve o tarihte askerde olursan mülakata gitmeye izin var onu net biliyorum. Mülakatı geçtiğin yani kazandığın tarihte askerde olursan onu net bilmiyorum hocam yanlış yonlendirmeyeyim.
Ama netice itibariyle 657 kadrosu bu hak kaybı olmaması gerekli ? -
@hunter7hunter7 teşekkür ederim,bende net bilgi sahibi olmadığım için belki başına gelen vardır diye sormak istedim.Umarım sıkıntı çıkmaz..
-
@atabey27 rica ederim inşallah sorun teşkil etmez
-
@plansız, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@errayn Evet ben de henüz bakamamıştım vakit bulup, bugün çıktısını aldım, çalışayım önemli hususlar varsa değişen sizlere yazarım
Mevzuat gov tr den indirdiklerimiz değişmiş yani güncel hali değil mi
-
@İbbfli19 hocam yanılmıyorsam 28 aralıkta değişti siz direk pdf açın en sona bakın orda değişiklikler yazıyor
-
Evet arkadaslar bende baktim baya bir degisiklik var notlari guncellemek gerekir yeni maddeler eklenmis
-
Mail gönderince ne kadar sonra otomatik onay maili geldi? 1 saat oldu mail atali ama hala bi cevap alamadım da tekrar mi mail atmam gerekir?
-
@errayn hocam hayır şunu anlamıyorum mevzuat gov daki atıyorum 6458 sayılı kanunu zaten pdf olarak açtık neresinde ne değişiklik olduğunu nerden anlayacam ben ilk defa çalışıyorum bu kanuna ya da en son sayfaya bakıyorum bir şey yok ki anlamadım?
-
@specialone onay gelmiyormuş ki başvuruda
-
@İbbfli19 otomatik mail geliyordu gecen basvuruda mail tarafimiza ulasti gibisinden. Kimseye mail gelmedi mi bu basvuruda?
-
@İbbfli19 hocam kanunun en son sayfasinda hangi tarihte hangi maddede degisiklik olduguyla ilgili bi tablo olmasi gerekir 6458 de de en son 24 aralik 2019 da degisiklik oldu sanirsam
-
@sbui61 hımm yani mesela demiş 7 9 21 41 diye gidiyor 7. Madde değişmiş anlamına mı geliyor
-
@İbbfli19 ilk kez çalışıyorsan sorun yok hocam biz 1 ay önce yine girdik o sınava girenler için dedim ben yazılan sorular o kanuna göre çünkü