2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ztrkrdvn yanlis biliyorsunuz benim 84 kusurdu puanim yazili sinavdan mulakata kalamadim 85 kusurle kapatmis
-
@rabia89 hocam puanınız 84 olabilir doğru sayınız 81 veya 82’dir benim 83 doğrum vardı 86 puan geldi bana yanlış hatırlamıyorum mülakata girdiğim puanımı biliyorum
-
@earth11 83 veya 84 hocam galiba 4000 kişi sınava katılmıştık
-
83 doğru 85,5 puanla kapatmıştı.
-
@locke doğru hocam o civarda bi durumdu 0,5 bi sapma olmuş
-
@ztrkrdvn Olabilir hocam o kadardan bir şey olmaz
-
Dava durumuyla anlaşılan bu senede instagramdan tatile gezmelere giden arkadaşlarımizın akrabalarimizin bol eğlenceli güzel fotoğraflarıni görücez.
Bilmem kaçıncı kpssye girerken... -
@sokrates12 ne yapalım 27 kişinin halkının yenmesini mi istiyorsun?
-
artık gerçekten yeter. Kimse kalkıp burda 1 kişinin bile hakkı yensin demedi. Herkes üzüldü.Sanki adaletsizlik nedir haksızlık nedir mağduriyet nedir bilmiyormuşuz gibi davranmayın. Ama önce can sonra canan kusura bakmayın. Ben arkadaşları sonuna kadar destekliyorum haklarını sonuna kadar arasınlar ama kimse de kusura bakmasın sınav ertelensin iptal olsun görüşünü asla ve asla savunmuyorum savunmayacağım. Sınav ertelenirse iptal olursa benim mağduriyetim ne olacak yıllarımı verdim 1 tl param yok şu an 28 yaşındayım hala anne babamın eline bakıyorum ne bir sosyal hayat ne başka bişey yok bütün gün oturup ders çalışıyorum üç kuruş maaş kazanabilmek için kafamda saç kalmadı. yetti artık
-
Biz 2018 liler de çok bekledik ama kimse bu kadar isyan etmedi. Noldu şimdi herkes isyanlarda nasılmiş beklemek nasılmiş hak yenmesi ? Simdiden puanlar daha yanmamiş olmasına rağmen ortalık yangın yeri
-
@aytenka allah sadece sana verdi zaten bu dertleri bize vermedi biz de hiç anlamiyoruz halden
-
@beyaz-fil derdin 27 kişi değil bunu herkes biliyor, asıl sana dert olan sınav tarihi. En başından beri nasıl bir acı oluşturmuşsa kıvranıp duruyorsun o günden beri başlıkta.kimsenin hakkı yenmesin herkesin temennisi bu zaten, aksini kimse düşünemez zaten ama bunu durmadan kendi kötü niyetine emel etme amacındasın.
-
dostlar son 10 gun icin sinava nasil calismaliyiz bir stratejisi olan var mi akıl almak iyi olur daha once bu simava giren tecrubeli dostlar fikir verirse cok sevinirim sure azaldikafam cok karisti stres oldum
-
@beyaz-fil sen girme o zaman 13 Mart’ta sınava
-
@aytenka hocam gercekten sinirleriniz bozulur sizi anlayan anliyor bu sikintilari ceken kisi maliye bakanliginin hatasi yuzunden sinavin ertelenmesini isteyemez zaten hic kafaniza takmayin bosverin
-
Yazılı sınav yapılmasın diye de itiraz edilse keşke buna itiraz ettiğiniz kadar. Bu vakit kaybı niye çünkü birileri 70 kusurlerle dayısını yanına alsın ve sözlü sınava kalsın diye. Bencilsiniz her zaman her yerde ve bu hiç değişmeyecek
-
Ben bir şeyi merak ediyorum. Çok üzüldüm, tabi ki hakları yenmesin diyenler; bunun nasıl telafi edilebileceğini, bu hakkın nasıl iade edilebileceğini ummaktalar?
Tamam hadi tekrardan bu kişileri de sınava almaya karar verdik kararının, iki arkadaşın kendi arasında problemini çözmesi gibi basit bir cümleye mi bağlı olduğunu sanıyorsunuz?
Bu işler yasal işler, belli prosedürü olan işler, bu da belli süreçlerden geçmeyi gerektirir.
Bunu göze alamıyorsanız şayet; hiç girmeyin ''çok üzüldük, hakları yenmesin'' toplarına. Zira bi anlam ifade etmez. Atıyorum; belgesellerde afrika'daki aç çocukları görüp çok üzüldüm demek kadar yavan bir vicdan rahatlatması olur ancak.2018'de puanını alıp öylece bekleyenlerden biriydim ben de. Bu sene tekrardan puan alıp sizlerle aynı süreci, aynı hayat mücadelesini yaşayan, sizler gibi kaç yaşına gelip ailesinin eline bakanlardanım ben de. Ve buna ek olarak bu yaşanan durumda mağduriyet yaşayan adaylar için ben gerçekten üzüldüm. Ve bu mağduriyetin telafisi için gerekenleri de eğer gerçekten üzgünsem göze almaya da razıyım. Gerçekten üzülüp, hakkı hukuku savunan insan; önce can sonra canan demez maalesef. Ya önce ben sonra başkaları dersin; ki bunu diyorsan hakka hukuka herkes için önem verdiğini dile getirmenin bir manası kalmaz; ya da hak yenmesin diyorsan önce ben demezsin.
Ne olur, ne biter bi fikrim yok. Ama her ne şekilde olacaksa olsun bu mağduriyetin ortadan kalkması için neyden fedakarlık etmem gerekirse gereksin; benim önceliğim bu mağduriyetin ortadan kalkmasıdır.
Kendi adıma konuşmam gerekirse; daha dün bir mülakatım vardı ve mülakata konulara hazır olarak girdim, yani herhangi bir sınava hazırım, sınav tarihi ile ilgili bi sorunum yok, aşağı yukarı hazır sayılırım ancak sınav tarihinden daha önemlisinin bu mağduriyetinin yaşanmaması olduğu kanaatindeyim. Şayet bu mağduriyetin giderilmesi için tek yol biraz daha beklemek kalıyor ise; ona da razıyım. Yoksa kimse haktan hukuktan bahsetmesin, kimseyi bencillikle suçlamasın, buna hakları olmaz bir daha.
-
o zaman siz eğer bu sınav 13 martta gerçekleşirse girmeyin. Çünkü eğer sınava girerseniz bu adaletsizliğe ortak olmuş olursunuz düşüncelerinizin arkasında durum adaletin yanında olup girmeyin. Biz adaletsiz bencil insanlar olarak girelim
-
@akncıı Ne alakası var hocam aksine böylesi daha iyi .4 kat mülakat olunca zaten torpilliler alınacak sayının hemen hemen tamamini dolduruyor ufacık kadroyada geriye kalanlar girmeye calisiyor. Böyle olunca en azindan 2 kat mülakat dolayisiyla torpillilere karşi bir fırsatımiz oluyor.
-