2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lannisjk 2018 i baz almak yanlış olur orda 73 kpss kapatmış sınavda 80 le kapatmış ama zaten 77 doğru banko yapılır ne olursa olsun temel bilgisi olan en az 75 yapar guyda
-
@earth11 guya girenlerin kapasitesinin belli olduğu dönemler geride kaldı. kapatılan puanlara bakın. bir de geçmiş senelere bakın anlayacaksınız zaten. bu arada adli yargı demedim farkındaysanız adli yargı sınavıyla GUY'un ne alakası var onlar hukuk mezunu. iibflilerin de girdiği idari yargı 87.7'den kapatarak rekor kırdı. bunu anlatmaya çalışıyorum. neyse zaten düşük kapatacak diye diye milleti rahatlatmaya mı çalışıyorsunuz bilmiyorum ama her sonuca hazırlıklı olmakta fayda var. eskisi gibi değil hiçbir şey
-
@aintmadatcha peki 90 la kapatır
-
90 abartilmis bir tahmin ama bende 85 lerde bir cok il olacak diye tahmin ediyorum , hicbirsey eskisi gibi degil
-
4t denemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
-
Lütfen biraz mantık çevresinde bakalım olaylara önceki guy ilanı haziran ayında geldi o yüzden de dusuk kapattı iller bu gelen guy ilanında 100 puanlı aday da başvurdu çünkü kimse gitmemişti ben kendim çevremden 5 kişi tanıyorum guy sınavına girmeyecek hepsinin de 88 üstü puanları var . O dönemde girenlerle bu dönemde girenler arasında ne fark var anlamadım 2018 de 80 puan alan aday çok kötü 2020 de 80 puan alan aday mükemmel mi anlamadım bi kaç il dışında puanların çok yükseleceğini düşünmüyorum.
-
@blcmert genel guy sınavının bi tık üstü gibi. Küçük ayrıntılardan kaçabilecek soruları yakalamak adına öğretici. Ama belirleyici soru sayısı çıkmış guy sorularına göre biraz fazla sanki. Benim fikrim bu yönde.
-
Ne olacağı belli değil. Bu sene bu şehirlerin bu kadar yüksek kapatacağını da düşünemedik. Yarısı 80üstü şehirlerin.
Ne zaman açıklanır peki bu sınav sonucu? Hemen açıklanır diyenler var. 2018de ne kadar sürdü açıklanması? -
@lannisjk 2017 ye baktım bir hafta içinde açıklanmış ama soru itirazları olmuş ondan gecikmiş 2015 te sınav gününün gecesi açıklanmıştı.yani en kotu ihtimalle bir hafta içinde aciklanir
-
@earth11 Ben çıkınca soruların cevaplarına da bakmam hiç bazılarının cevabını hatırlamıyorum. Umarım hemen açıklanır 2-3güne
-
@earth11 2018’in 3 hafta sürdü ama hocam.En son yapılan
-
@lannisjk bende bakmam kalpten giderim yoksa hatta foruma girmemeyi düşünüyorum
-
@bucalı onu bilmiyordum çok geçmeden açıklanır ama sonuçta süreçte uzadı mulakat tarihi belirlenir hemen
-
@earth11 bi sorum olucak arkadaslar.telafi edici maliye politikası kime ait keynes mi beveridge mi? Guyda 3 kez çıkmış gördüm sanırım.2sinde cevap keynes.birinde beveridge.simdi yine çıkarsa hangisini işaretlemeliyiz? Yardım lutfen
-
@ksünr evet hocam çok güzel dediniz hepimiz kaybetmeye daha çok adayız gerçekten mottom budur bundan böyle
-
@nimesay politikası keynese bütçesi beveridge e ait beveridge keynesten esinlenmii bu bütce teorisinde
-
Çikmiş sorulari bir kez çözdüm umarım pişman olmam.Geçmis yıllarda gelen sorular bir garip diye bir tur daha donemedim.
-
Arkadaşlar sınava çok kısa bir süre kala iller su puanda kapanır kapanmaz muhabbetinin kimseye bu aşamada bir faydasi olmaz diye düşünüyorum. Aksine hassas panik evhamlı kişiliğe sahip bir kardeşimizi demoralize eder. Dolayısı ile kaçta kapatır kapatmaz olayı şimdinin işi değil. Hele bir nasip olurda sınava girilir sonrasında sorular tartışılır üç aşşağı beş yukarı yapılan doğrular ortaya çıkar ondan sonra analizler yapılabilir. Şu aşamada bu konularla strese sokmayın derim kendinizi. Her sınav döneminin şartları kendi içerisinde müstesnadır. Son dönemeçte yapacağınız son dokunuşlara odaklanın derim. Şimdiden başarılar herkese.
-
@earth11 daha once de yazmistim surec uzadi daha da uzamamasi icin biraz baskici olmaliyiz ; sinav aciklama sureci mulakat tarihi vs icin kurumu aramaliyiz .Magduriyetimizi boyle gidersinler bari , hizli olarak
-
@poncik oh bee çok teşekkür ederim