2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hocalarım bende bu sınavdan elendim maalesef. Arkadaş bana söyleyince buraya yazmadım bile insanlara boşa ümit vermeyin diye aman yanlış anlamayın. Kurumiçi sınava tabii ki tepkimizi sonuna kadar verelim o kadrolar bizlerin hakkı
-
@meç benim guy olan arkadaşlarım hep hazırlık var dediler 3 senedir.. hep bi talep istedngidine dair yalan mı söylediler hayır tâbi.. ama hep oldu bu duyumlar.. sonra bi sabah bi kalktık biz ilan beklerken kurum içi imzalanmış alalecele.. yok yapilanma dediler yok bilmem ne dile kolay 2 buçuk sene gitti herkesten.. dediğim gibi belki ilk defa bukadar kişinin canı bu puanlarla yanınca ses çok kuvvetli çıktı.. işte sen ben demeden böyle devam etmeli.. zaten kurumların asli görevi biz talep etmeden ihtiyacı karşılamak olmalı.. yani gelmesi anormal olmaz.. insanları yalvartarak neredeyse gelmesi anormal olan..
-
Öyle tabi yıllardır bunun sıkıntısını çektik 2018 puanlarımız yandı elimizden hiç bir şey gelmedi maalesef
-
@meç hah işte tam demek istediğim hocam bak bilmeyene söylesen şaka sanır bahane sanır.. dile kolay insanlar 2018 puanlarını kullanamadilar 2 sene koca 2 sene...hemen unutmamak lazım.. hiçbirini..
-
@meç aynen katılıyorum benimde arkadaşım gelir uzmanı alim olur dedi yakın zamanda yine çalışmaya devam edin birakmayin
-
Kimsenin hevesini kırmak değil niyetim lütfen yanlış anlamayın.. bakın girin gib in duyurularına şoför güvenlik ilanlarını okuyun.. kurum içi nasıl ciddi bi noktada artık ki geçti bile imzalandı ama alınmadı henüz üstüne bu puanlarla dışarıda kalan binler var.. her şer de bi hayır var derler.. bu zaten hakkımız olanı daha güçlü istememiz e vesile oldu.. bi kere mantıklı düşünün dün sınav açıklandı daha mülakat tarihi belli değil... Nezaman sonuçlanacağı da.. tamam Umut güzel evet bende bi netle disaridayim.. ha yapsınlar mı yapsınlar tâbi ihtiyaç var mı zaten gibin çalışan tablosundan belli açığın durumu.. ama bakan bile eli kulağında dedikten tam bi yil sonra sınav oldu ve 1000 kişi sadece.. bunları unutmayın..
-
Bu kurumiçindekiler ne uyanık arkadaş. Baktılar yaprak kıpırdıyor kaç yılin ardından ekşide twitterda haber sitelerinde gorunur olduk hemen gaz alma çabalari. 1500 müşde 2000 binmiş de. Bekleuelim 2 yil onu istiyolar
-
@sokrates12 sağda solda duyumlar başladı bu normal değil bakın.. yazmış biri başka bi platform da yok Mayıs ta alım olacakmış ben Surda çalışıyorum surdan biri dedi vs.. bana tezgah gibi geliyor.. Mayıs'a kadar bu sınavın mülakat larini yapmaz gib. İnanin kimsenin günahına girmek istemem ama sabah ki tweet etkinliği sadece Twitter da değil başka mecralarda da sesimizin ilk defa duyulması ardına bunların yazılması bana hiç normal gelmiyor..
-
@nic39 Hocam banada öyle geliyor.Sesimiz duyulunca mahkemeye basvuru olacağını anladılar.Yurutmenin durdurulması kararı çıkarsa zaten yer yerinden oynar
-
@zenginmemur gerçekten heves kırmak değil niyetim hocam arkadaşlar yanlış anlamasinlar beni.. ama böyle düşünüyorum maalesef.. başları yine derse gömmek için gibi.. 2018 den bu yana neler söylendi.. biz ders çalışırken kurum içi geçti şimdi ses böyle kuvvetli çıkınca hele dava konusulunca akşamına duyumlar başladı.. ha ben yanilayim inşallah ilan gelsin burada linç yiyeyim hiç zoruma gitmez gerçekten..
-
Şu saatten sonra kurumiçinin iptali için elimizden geleni yapmazsak yazıları olsun bize. Biz ve bizden sonrası için. Ailelerimize, akrabalarımıza mahçup olmaktan yoruldum. KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR
-
@noksani merhaba arkadaşlar , evet o kadro onların hakkı değildi . İsterseniz birleşip Ankara’ya gidelim yürüyelim üst mercilere devler büyüklerimize birşeyler yapmalıyız biz birbirimizi biliyoruz sadece bi de ailelerimiz bu durumun farkında başkaları değil sesimiz çıkmalı yazık değil bize ya ben kendime acıyordum ders çalışmaktan ya emeklerimize yazık mesela biz bırakacaz diyelim bu a kadrodan atanma hayallerimizi geride, bizden sonraki gelen bir senelik emek verenler bu sefer girecek 75-80 puanlar ile bizim hak edip de gidemediğimiz kadrolara ., haberse haber yapalım milletvekillerine ulaşamaz mıyız bi şeyler yapmalıyız ya lütfen sağduyulu olun mülakata hak kazanan arkadaşlarıma da sesleniyorum yarınız geri döneceksiniz bizlerin arasına sizde destek verin lütfen bu işbirlik işi, ben bugün şahsen kurumu aradım dedim 90 puanla biz ne yapacağız bu nasıl olacak insan yaşamak istemiyor dedim bana denilen şey başka alternatiflere bakın oldu ya , ya da diyor bir sonraki alımı bekleyin böyle şey mi olur artık ya yaş geçiyor ömür bitiyor arkadaşlar lütfen kendimizi gösterelim İİBF gücünü gösterelim sayıca bütün bölümlerden bile fazlayız hakkını yedirme arkadaşım hakkının peşinde ol. Ülkeyi yönetenler birer İİBF’li iken değer görmüyorsak kendimizin değerli olduğunu göstermeliyiz gün birlik dayanışma günüdür sinir bozmaya çalışan bi takım kötü zihniyetli insancıklar var burda onlara cevap vermeye bile değmez onlar kendilerini çok iyi biliyorlar arkadaşlar birlik olmalıyız ....!
-
@ksünr hocam sendikalar bu kadar insandan baskın çıkıyor hocam. Biz buna ses çıkarmadıkça daha çok mahçup oluruz her yerden bunun nasıl bi haksızlık olduğunu duyurmaya çalışacağız sesimizi mutlaka birileri duyacaktır. 1500 kişinin daha iş sahibi olması ne demek ya düşünsenize zaten işi olan insanlara tahsis ediliyor bu kadrolar. 1500 kişi daha bu bataktan kurtulacakken kurumiçine gidiyor. Duy'u söylemiyorum bile. Bide Sgk'yı istiyorlar. Tepki göstermezsek herkese geçmiş olsun A101'de kasadan geçirdiğiniz ürünlerin talep esnekliğini hesaplarız artık.
KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR KURUMİÇİ İŞSİZ GENÇLERE İHANETTİR KURUMİÇİ KUL HAKKIDIR KURUMİÇİ KURUMLARIN İÇİNİN BOŞALTILMASIDIR LIYAKAT ESAS ALINSIN KADROLAR GERÇEK SAHİPLERİNE VERİLSİN -
@noksani kurum içinde olanlar adı üstünde zaten kurum içindeler Biz ise bu puan tavan yapmış bilgilerimiz ile kurumun kapısından bile geçemiyoruz ya böyle şey olabilir mi ses ver artık ne gerekiyorsa yaparım diyen yok mu bu kadar mıyız yani sindirdik mi bir iki günde bu haksızlığı kendimize , benim içim kan ağlıyor ya kendimi geçtim de şu 90-91 ile mülakata kalamayanlar ya sanki bu bi kabus hayret ediyorum bizim hazırlandığımız döneme mi denk geldi bütün olumsuzluklar olağanüstü durumlar nasıl bir kısmetsizliktir bu hala anlayamıyorum siyasi parti bile kurabiliriz biz ya yeter ki smacımıza ulaşalım sesimizi duyuralım hakkımız olanı alalım yedirmeyelim.. yazık etmeyin kendinize rica ediyorum yaa
-
@ksünr daha kötüsü en son olacak.. kpss puanı 87 kurum puanı 94 olacak ama asil listeye giremeyecek yüzlerce kişi olacak.. şu kurum içi için bugün sosyal medyada nasıl ses çıktıysa o kadar endişe edilmiş demek ki ses kesmek için duyumlar vs.. lütfen susmayalim...
-
Kurum içi haksızlıktır.. hakkı olanın elinden alınıp hak etmeyene vermektir . Sınav yapsınlar öyleyse kurum içindekiler ile bizi sınav yapsınlar hak eden girsin bunu yapsınlar kimin bileği kuvvetli ise o kazansın madem ( bilgileri yarıştıralım ) onlar daha çok biliyorsa bu kadar dersleri onların olsun ben buna da razıyım️
-
@ksünr aynen öyle hocam o kadar iyi hukuk öğreniyoruz ki dediğiniz gibi her şeyi yapabiliriz yeter ki birbirimize destek olalım. Ülkemizde idare mahkemeleri ne için var arkadaşlar ? Bi avukat abi gereken desteği veriyor bizlere bizde her alanda elimizden geleni yapalım şu kurumiçine karşı sağlam duralım. Kadro hiç verilmese tasarruf denilse eyvallah. Ama hakkımız olan kadrolara başkalarına resmen peşkeş çekiliyor. Hakkımızı arayalım bizi geçtim. Bizden sonrasına yazık olur. Liyakatsızlık almış yürümüş ülkemize yazık olur.
Yüksek sesle
KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR KURUMİÇİ İŞSİZ GENÇLERE İHANETTİR KURUMİÇİ KUL HAKKIDIR DİYELİM. -
@noksani aynen hocam ne gerekirse onlara verilecek olan 1500 kadro bugün bize verilmese. Bile onları iptal ettirirsek yine biz değilsek de bizim gibi bu yola yanlış da olsa başlamış insanlara kapı Aralamış oluruz bende aynı şeyi düşünüyorum yalnız kendimi düşünmüyorum ben kendimi bildiğimden şu uğurda ömrünü heba eden bütün arkadaşlarımı anlayabiliyorum içim cız etti ya bi arkadaş sonuçların açıklanmasını daha evine giderken yoldayken duymuş kazanamadığını söyleyerek evine dönüyordu ya ben ailemin yanına geldim sınavdan sonra zaten hastaydım sınavda başım ağrıyordu daha kendime bile gelemeden yüzleştirildim acımasızca o güzelim puanlarımız ile boşta kaldık sesimizi duyurmalıyız farkındalık yaratmalıyız
-
@noksani susmayalım arkadaşım susmayalım susmak iÇin çalışmadık bi sınavlık mı çalıştık yıllarca emeklerimize yazık KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR KUL HAKKIDIR ADALETSLİKTİR. İstihdam alanı yaratılmalı benim işsizlik zoruma gidiyor bu bilgileri öğrenip de evde oturmak zoruma gidiyor bu haksızlık zoruma gidiyor gelecekte daha kötü şeylerin olabileceğini düşünüyorum zoruma gidiyor ne zaman hak edene hakkı verilecek️️
-
@noksani
Bir karşı duruşunuz olmalı ancak bu sebeplerle değil,
Çünkü; duruşunuz açık kapı bırakmamalı. Bu sebepler ise geçersiz.Kurum içi hikayesi tasarruf konusunu karşılıyor çünkü. Zaten maaş alan insanları ihtiyaç yerlerine yönlendirilmek ile.
Öte yandan; diğer arkadaşın dediği şekilde bilgilerimizi yarıştıralım gerekçesi de geçerli bir gerekçe değil, zira; bu bilgileri yarıştırmak bu mesleğe kurum içinden değil de mezuniyeti sonrası a grubu kpss ile girme yolunu tercih edenler arasında eleme yapmak için sınava tabi tutulan bilgiler. Yani aslında meslek için kaçınılmaz bilgiler olduğundan değil.Bu karşı duruşta bana kalırsa en önemli gerekçe; ihtiyaç olsun olmasın, devletin yeri geldiğinde istihdam için hiç gereği yokken şuraya şimdi çukur kazın şimdi de bu çukuru doldurun diyerek iş imkanı yaratma gibi bir fonksiyonunun da olduğu gerçeği. Ve bunca mezun varken tasarruf edilecek konunun, yani en azından bu kadar tasarruf edilecek konunun sizler olmaması gerektiği gerçeği.
Bunları belirtme gereği duymam ise sadece taleplerinizin daha dikkate alınır olabilmesi için.