2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@toroskaplan inşallahla düzelmiyor işte yıllardır görüyoruz olanları güzel acıklamıssınız bir bir yok edilişimizi İibf bireyi bencil gayette herkesin Meclis’te tanıdığı var bir öğretmenin belki yoktur doğrudan puanla atanıyorlar ama hem burda herkes torpılsız asla atanamıyor olduğumuzu bılecek hem de tanıdığı olmayacak artık ınsanlar alenen söylüyor şunun refaransı ıle gırdım dıye ama atanır atanmaz bu günülerini unutuyor tanıdığınız referans aracılığıyla kamuoyu olusturabılırz neden parmağınıZı dahi kıpırdatmıyorsunuz baba evlinde oturmak çok mu rahat gelıyor meclıse ulasılabılır yenıden yürüyüş toplantı yapılabılır ama çıt yok twıtterda önümüze kurumıcılerın ısteklerı düşmese gene çıt yoktu Sankı bız susunca hersey lehımıze olacak.
-
@paretowilfredo nasil bu kadar etkili oldular peki bilginiz var mi? Ne yaptilar da aldilar bu onayi nasil ve kim bu baskiyi kurdu
-
Bir etkinlik yapalım susmayalım şu ilan gelsin artık yeter be.
-
@besiktas35 Haberin altına ''Çok doğru tespitler'' yorum yapan GİB de koruma memuru. Allahım ya sabır
-
@toroskaplan, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Forumu takip edenler bilir olumsuzluk silsilesi ysk secim mudurlugu sureci ile basladi 200 kisilik alim yapilacakti osymden yer bile ayarlanmaya calisildi ama son dakika ne olduysa kurum icine dönüldü,sonra icra mudurlugu icin iibf icin duzenleme yapilmasina ragmen 800 kisilik alimda bize yer verilmedi 2 yillik adalet mezunlari bile girdi bu sinava yanilmiyorsam,idari hakimlik deseniz tam komedi oyun icinde kural degismez bilirdik ama ilandan sonra yüzde 20 kota geldi sırf bi onceki alimda cogunlugu olusturan biz iibflileri engellemek adina simdide sira guya geldi insallah iibf uzerindeki bürokratik oligarşi biran evvel sona erer yoksa hiç iyi görunmuyor gidisatimiz...
@sonunageldim Dostum arkadaşımız durumu ve süreci anlatmış çok güzel şekilde. Çok uzun zamandır kapı çalıyorlar Kurum içi konusu için. Sizler takip etmiyorsunuz fazla ya da kulağınıza fazla değmiyor ama aklınıza gelecek her mecrada ve her Kurum için bu talepler dile getiriliyor. Sendika, vekiller, bürokratlar, diğer stk'lar vs. her yerden uzun zamandır destek topluyorlar. Bu nedenle tesadüf değil, peş peşe ve bir anda kazanımlar elde edilmeye başlandı. Bir günde olmadı yani dostum.
-
Offf yine başa mı döndük ?:((
-
@paretowilfredo anladim kusura bakmayin sizide cok mesgul ettik bugun surekli yazdik. Ya Allaha havale ediyorum Allah firsat vermesin insallah bunlara. Guvenlikcinin uzman olmasinin(ayni sartlardan gecmeden) normal gorulmesine nasil izin veriliyor.burokratlar vekiller aklim almiyor hangi kurum olursa olsun ulke icinde cok tehlikeli bilgisiz insanlara liyakatsiz sekilde is yaptirilmasi...her kurumda calisanlara buyuk is dusuyor onlar birlik olup korumali mesleklerini
-
Hocalarım ya etkinlik yapalım ya da bakana ulaşalım ailem bırak alanı alım falan olmayacak bu gidişle b grubunu kacıyo yoksa diyo iki arada bir derede kaldım
-
@zeyyyuss aralarında 3-5 toplayıp haber yaptirmislar, yine gündeme geldiler. Esirgememislerdir, kaz gelecek sonuçta
-
@strtmn biz de kalabalığız aslında fikirlerimiz de var ancak kanaat önderleri arayışındayız biri reislik yapsın da destek verelim. Varsa reislik yapıp hakkımızı organize savunacak biri maddi manevi destek için oluşum başlatalım...
-
Bir dernek çatısı altında olmadan münferit girişimlerle bu işlerin sanal etkinliklerden öteye gidemeyeceği kanaatindeyim. Bugün herhangi biriyle görüşme talep edilse ve tamam görüşelim de siz kimsiniz? sorusuna verilecek yanıt ne yazık ki Kpss A grubu öğrencileri.. İkinci olarak gerçekçi olmalıyız. Özellikle kaç kişi olduğumuzla ilgili. Üzgünüm ama 450.000 kişi falan değiliz. 2019 sınavını baz alarak 35.000 kişiyiz. Daha da gerçekçi olursak bu sene atanmakla ilgili hayali olan bana göre sadece 15.000 kadarız. Ve bu develeri gütmek için yeteri sayıya sahibiz. Düşüncede, söylemde ve eylemde birlik olmalıyız ancak dernek olmadan üzgünüm ama işin örgütlenme kısmını halledebilmek oldukça zor.
-
@tripaxxxx size katılıyorum.
Bakın pareto 52 dk evvel kurum içini eleştiren, Bakanı da etiketlediği bir tweet atmış beğeni 50, retweet 44...
Etmeyin eylemeyin bununla DA alakadar olmayacaksak ne ile olacağız?
Bir yerden başlamak için o yerin tayinini daha ne zaman yapacağız?
@Anhedoniccc Hocam 20 kişi 10 kadın arkadaşla beraber bu işi hallederiz.
(O esnada Başkent Kariyer: GUY Kursu
O esnada 82,59492 puan alan, susayım da ders çalışayım.) -
@Anhedoniccc görünen o ki, @paretowilfredo dışında bize önder olacak kimse yok. Tabi mümkün olsa eminim kendisi bu işlere çoktan girişirdi. Ayrıca,İİBF kendi içinde ne kadar tutarlı, onun cevabını da vermek gerek sanırım. Daha yeni il göç sorunu ortada "yüksek puanlı arkadaşlar başvurun sınava girmeyin,kendi adaletimizi kendimiz sağlayalım" yaklaşımı kimi arkadaşlarca destek gördü. Epey problemli bir alan olduk. Ciddi bir organizasyon lazım tüm bunları çözmeye sanki.
-
@strtmn konu dışı kaldım. il göçte neler oldu
-
Ben aylardir soyluyorum yine soyleyeyim.kurumicinde calisanlar gu guylar ve dershaneler onculuk etmeli bizde destek olmaliyiz.dediginiz gibi gorusmeler yapilmali sesimiz yuksek yerlerde duyulmali bunlari issiz ve telefon basinda bekleyen ders calismaya mahkum bizler yapamayiz.onlar onculuk eder biz kamuoyunu olusturuz twitterdan mailden vs tam gaz destek oluruz.
Hocalar basin aciklamasinda toplanmisti sagolsunlar simdi yine yapilsa boyle birsey keske toplanip sesimizi duyursalar.. -
BİLGİLENDİRME
Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde yapılması planlanan Kurum içi Özel Gelir Uzmanlığı Sınavı En erken Kasım ayında yapılacaktır.
Yakın zamanda sınav mümkün değildir.
Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde alıma ilk çıkılacak Ünvan Gelir Uzman Yardımcılığıdir...Maliye bülteni paylaşmış arkadaşlar
-
Çok mu zor Gib başkanına talimatı verip 2000 tane guy alım sürecine başlayın demek. 2000 kişi devlete yük mü olur? Ekonomik dengeleri mi alt üst eder? Sistemi mi bozar? Nasıl günler yaşıyoruz. Kpss sınavına girilip puanlar kullanılamayacaksa ne gerek var bu sınava? 50 kpss almak yetiyorsa guy olmak için bunca tiyatro neden? Her sene Aralık ayında ve hemen iki üç ay sonra bahar ayında yılda iki defa ilana çıkan guy 2 yıldır gelmez oldu. İhtiyaç çok var. Talepler toplandı. Eli kulağında vs vs. İlan gelecekse biran önce gelmeli artık. Mayıs ayında ilan verip temmuzda sınav yapmanın hiçbir mantığı yok. Bu sefer olan 2020 kpss ye girenlere olacak. Bekle ki 2 yıl ilan gelsin. Bu ilanın en geç Şubat'ta gelmeli sınavı Mart sonu yapılmalı ve 2020 kpss sonrası standart bir düzene oturtulup Kasım ilan Aralık sınav yapılmalı her sene. Millet kpss ye giriyor sonra aylarca elini göbeğine bağlayıp ilan bekliyor. O süreçte puan alsan nolur ki. Bekledikçe heves kaçıyor bildiklerini unutmaya başlıyorsun. Umutsuzluk ile boğuşmaya ve sorgulamalar yapma dönemine giriyorsun. Yazık günah cidden.
-
@miraculumd42 E o kadarını biliyosa bizim Guy ilanının tarihini de versin. Nedense o hesaba kendi adıma hiç inanmıyorum, kurumiçi bekleyen birisi gibi geliyor. Bugün twitterda kurumiçi tepkisi koyunca sanki milletin gazını almaya yönelik açıklama yapmış gibi geliyor.
-
@miraculumd42 o sayfa kurumici bekleyen birinin sayfasi buradakilerde defalarca soyledi itibar etmeyin
-
Engel olunmasin diye oyalıyor bence bu sayfa korkmayin once guy alincak susun der gibi once guy da alinsa haksizlik haksizliktir