2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@merkezuzmani listesinde 1500 yazıyor ancak daha fazlası da olabilir demişti
-
Canı sıkılan duyum yazıyor.
-
@merkezuzmani o hepsi guy demişti 2000 in galiba
-
@ahmetdeniz hocam kaynak neresi
-
Daha önce de söylenmiştir büyük ihtimal ama maliye 2020 de sadece 2000 memur alacaksa bunun içinde mhuy,dguy ve vmy de olmalı. Bizde bu ilanları senelerdir bekliyoruz. İnşallah hepimizi tatmin eden sayılarla ilan gelir ancak hepsini guya ayırsınlar söylemini doğru bulmuyorum.
-
@beveridge-eğrisi başıma geleceği biliyordum Hocam gerçekten amacım tartışmak değil ama size de tekrar izah etmeyi kendime borç bilirim;
Ben, gelecek ilanın tamamı GUY olsun demiyorum inanın. Diyorum ki 2 yılı hesaba katarsak 2000 GUY gelsin, gerekirse diyorum 500 vergi 400 dguy ne gelirse ve kim girerse vallahi gocunmam kendi payıma.
Derdim şu; GUY'un az gelmesi ihtimalinin zoraki mantığa oturtulmaya çalışılması ya da makul gösterilmek istenmesi.
Kolay gelsin. -
@merkezuzmani taban 1500.. ama bu sayının daha üstünde gelme ihtimali de var dedi...
-
@paretowilfredo hocam siz ne diyorsunuz son duyumlar için ?
-
Mhuy u niye 2000 kişi içine dahil ediyorsunuz. O kişinin paylaştığını duyumun baştan yanlış olduğu burdan belli
-
Gib icin alim sayisinin 2000 oldugu varsayimi altinda; puani sinirda olan arkadaslarin kendilerini dusunerek hepsi guy olmasini istemesi ne kadar hak ise, puani 90 civari olan arkadaslarin guy duy mhuy dguy arasinda paylastirilmasini istemesi de o kadar haktır, tabi keske 3000 guy 1000 dguy 500 mhuy gibi alimlar olsa lakin durum 2000 toplam iken yuksek puanların sayinin bölünmesini istemesi kadar dogal birseyi yok
-
2000 kişilik alimin hepside guy olmalı. Millet işsizlikten kırılıyor. ALLAH aşkına öyle böyle tasrayi kazanmış olanlar hemen kulakları dikip yok sukadar vmy sukadar dguy olmalı hesabı yapmasınlar. Bir durunda millette ekmeğine geçsin. 2000 sayısını bölüp bölüp verilden sınav ilanlarinda mükerrer isimleri görmek çok mu hoş olacak. Zaten bu guy gelirse kimse merak etmesin 245 tane alınacak olan ilgocten en az 150 tanesi atansa bile guya başvuracak. Velhasıl 2 yıldır lokomotif olan guy alım yapmiyor dolayısı ile bu 2 binin hepsi guy olmalı ki millet biraz nefes alsın. 2000 guy alımını tamamlarsin sonra 250 vmy 350 mhuy 200 dguy mu alacaksan al. İstersen her birinden 500 er tane al.
-
@ShaCo bende size katılıyorum 1750 yada 2000 tamamen verebilirler.
-
Ozaman etkinlik yapalım sayı ne 1500 olsun ne 1200 olsun 1000 guy olsun diğer 1000 kişide diğerleri arasında paylaştırılsın hatta guy sayısı daha da az olabilir atıyorum 80 üstü kişiler girebilsin ama 79.9999 alan girmesin hatta başvuru şartına 70 yerine 80 üstü ibaresi gelsin torpil kaldırılsın yazmak yerine sayı daha az olsun 1000 kişi olunca arıyorum 80 alanla 95 alan aynı mülakata kaldı torpil yaptı 95 dururken 80 alan atandı ama olsun adalet sağlandı 79.999 ya girseydi 95 alanı değilde 79.99 alsalardı o zaman adaletsizlik olurdu 80 alınca 95 kalınca adalet saplandı
-
Abi ne 2000miş herkes sürekli bi yere pay ediyor. Trajikomik
-
Bizim bizden başka düşmanımız yok torpil kaldırılsın de tamam ben isimden memnun değilim de başka kuruma puanın yetiyorsa gir sınava ama torpil olacak sayı fazla olmasın ilanlar bölünsün ne demek guy 2000 olsun diğerleri dguy 500 de iste olur ya da olmaz ağlamayana birşey vermezler ama deme bin küsürde olsa olur iki yıldır ilan yok
-
@fuzuli ya kardeşim mesele şu. Şimdi tamam alımı böldün. Guy mhuy vmy dguy diye peşpeşe ilanı verdin veya aralıklarla verdin. Ne olacak biliyormuysun. Bu dört sınav listesinde hep aynı adamlar zıpzıp ziplayacak.
-
@LioN her sınavda olduğu gibi aynı gün aynı saatte yapılmadıkça gerçi bizim millet yine hepsine başvurur ondanda eminim
-
@LioN atanip da sirf ego icin ya da ayni haklara sahip mesleklere basvuranlar icin size katiliyorum, yaziklar olsun. Ancak siz diyorsunuz ki 70 alan 15bininci olan kisi ile 95 alip ilk 100e giren kisiler sadece gib icin bir kurum görsün yani ayni sartlarda olalim, ancak bizler bu puanlari alirken gerek yil olarak gerek çaba olarak daha fazla seyler kaybetmişken bu alimin bölünmesini ve seceneklerimizin artmasini istiyoruz, keske alimlar max olsa kppsye giren herkes atansa ancak durum 2000 iken bu alim bolunmelidir, siz guyu 2 yildir bekliyosunuz, biz atanmayi 4 5 yildir 90 ustu puanlarla bekliyoruz 70 puan alip mulakatta bizi gecenler sayesinde
-
@errayn başvurur kardeşim emin ol başvurur. Guy'a basvurcam sonra o süreç tamamlanmadan hoop mhuy ilanı başvur gitsin AA vmy geldi dur hele aha dguyda geldi başvur gitsin. En nihayetinde 1 aday peşpeşe 3-4 ayda 4 kadroya başvuracak neticede 1 kadroda çalışacak ee noldu diğer 3 aday avcunu yaladı kıl payı sınava giremedi şu oldu bu oldu. İlanlar süreçler tamamlandıktan sonra gelmeli bir anlamı olsun.
-
@LioN ben niyetlerini anladım ama diyorum ki isteyen istediği ilana zıplasın ama düşük puanlılarında tek şansı guy ve bu ilandan başka bir guy ilan gelmesi çok zor kurum içi belası guy sayısı çok olsun dguy mu gelecek gelsin de zaten ona düşük puanlıların düşüncesi umudu yok sayı az olur gine onlar başvurur ama bu guy dan başka ne zaman guy ilanı gelir Allah bilir