2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@frank hocam sormuşlar işte ortada net bir cevap yok bir kesim, aralarında metin feyzioğlu gibi kimselerde mevcut, "olur" demişken bir kesim olamaz demiş. Yoruma dayalı bir mevzu anlaşıldığı üzere. Yani ysk yorumu ile süreç belirlenir gibi.
-
@lafz 2017 de anayasayı değiştirdiklerinde böyle bir madde eklenmedi diye biliyorum. 2007 anayasa değişikliği olması lazım orada 2 dönem seçilebilir maddesi eklendi ve 2018'de değiştirilmedi bu madde. Yani 2014 ve 2018 'de seçildi. Artık tek şans meclisin alacağı erken seçim kararı.
-
@grwvh demek ki maddenin eklenmediği konusunda sayın feyzioğlunu kimse bilgilendirmemiş. Bence siz bilgilendirin, hukukçu olmadığım için yorum yapamıyorum ben, ihtilaflı bir konu olduğu belli. Hepinize iyi geceler.
-
@lafz Bunu bilmek için hukukçu olmaya gerek yok. Herhangi bir Anayasa kitabında tüm gerekenler yazıyor
-
Akşam 19.00 de twitterda büyük etkinlik var lütfen tam katılım sağlayalım.
-
@hayırlısıı SGK etkinliği değil mi o hocam
-
@ztrkrdvn evet
-
Guy etkinliği de yapılıcak yakında umarım
-
Son dakika haberine göre Meb bünyesindeki kurslar için 11 ocak itibariyle yüzyüze eğitim izni vermiş. Bu sınav nisanın sonu olamaz , olmamalı. Zaman ve emeklerin alınmasıda maddi bir eşyanın gasp edilmesi gibi gayri ahlakidir. 3 yıldır bu ilanı bekliyoruz , insanları oyalamanın mantığı yok.Tarihler belirlensin şubat ayında bu sınav yapılsın.
-
@hayırlısıı zaten hali hazırda ilan gelmiş guy ve vmy için etkinlik yapmak varken sürekli SGK etkinliği yapmak bana çok saçma geliyor önce gelen ilanlar için tarih belirlesek sınava girsek sonra SGK etkinliği yapsak daha iyi olur ne olacağı belirsiz bi ilan için aylardır etkinlik yapılıp enerji boşa harcanıyor
-
@strtmn, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sokrates12 mülakatlar felan hep seçim takvimine göre belirlenir, bunları hep biliyoruz. Zaten ilanlar tüm illeri kapsıyor. Adeta BEN SEÇİM İLANIYIM diyor. Göreceğiz. :))
Sn Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasi parti liderleriyle sürpriz görüşmeler yapmaktalar efendim.
-
@ztrkrdvn görüşünüze katılıyorum hocam, guy etkinliği de yarından itibaren başlamalı, etkinliği düzenleyen arkadaşlara ulaşalım
-
@sokrates12 hayat boyu bilmem ne o. DYK'lar, dersaneler kapalı hala.
-
Hiçbir şey yapmadan daha ne kadar beklemeyi düşünüyoruz tahminen
-
Herkes hergün kurumu arasın bundan iyi etkinlik olamaz. 1 hafta yapsak şunu işi çözeceğiz. Hazır bazı yüzyüze eğitim vs başlamışken.
-
@harmanhh size katılıyorum ben her gün arıyorum ama bir iki kişi ile olacak iş değil
-
Arayınca aynı cevabı alıyoruz, şuan için bir şey yok deniyor. Biz sürekli ararsak bir şey olacak. 1 2 kişi ile değil tabiki ki
-
@aytenka hocam vakti zamanda cok aradim ama burda kostek olan arkadaslar mi desen gereksiz akil verenler mi desen cok rahatsiz oldum daha aramadim.bu arada bi arkadasimiz etkinlik duzenlendi kimse katilmadi yani boyle oncu arkadaslar yapiyor nasrettin hoca misali tek kalinca .... daha da yapasi gelmiyo insanin sanki sadece ugrasanlar girmiste digerleri banane kafasinda.acikcasi bu 5000 kisi etkinlik yapsa zati ortalik kopar.ama ortalik ta yoklar eskiden hatirliyorum 2016 senesinde yine bi guy icin ugrasiyorum herkes butun iibfli arkadaslar cumhurbaskaligina mektuplar mi yazmadi gazateye ilanlari verilmedi o zaman etkinlikler yoktu baska yollardan hakkimizi ariyoduk bayagibi caba oldu.gerci giremedik o kadar cabaya ragmen o baska mevzu ama yas sinirindayiz ugrasiyorz birilerine duyurmak icin SURDA 5 10 kisinin umrunda geri kalan 4000 kusurun umrunda degil boyle olunca insan ugrasmiyo cogu oncu olan arkadaslarimiz da hakli bu konuda acikcasi.. bilmiyorum ama iibfliler birlikten yoksunlar.eskiyle kiyaslansa coktan o tarihi getirtmislerdio degilde aralikta gib idaresini tarih ertelencek mi die cogu aramisti zannimca ama simdi aramiyorlar....herhalda daha iyi ders calisirim kafasinda olduklarindan mi nedir hic bi seye katilmiyor cogu kesim yoksa 5000 kisi birlik olsa oooo tarih netlesirdi... neyse.toplu bi hafta belirleyin o saatte hep birlikte arayalim ama 3 5 kisiyle olmuyo hocam o is ..denedik ama kimse katilmadi.bi kac kisi disinda bende vazgectim artik aramaktan...
-
Allah sonumuzu hayır etsin..
-
@mrvguy 5000 kişinin hepsi sınav hemen yapılsın düşüncesinde değil. 20-30 kişi etkinlik yaparak tüm İİBF'yi temsil ettiğinizi mi düşünüyorsunuz ?