29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@CosmoKramer haklısınız hocam. Süreci yönetmek sınavı kazanmaktan daha zorlu. Rabbim yardımcimiz olsun hakkımızda hayırlısı
-
@kıymalı-puding mülakat esnasında olan şeylerin geçip geçmemenizle gram alakası yok. o heyetin bu konuda bir işlevi de yok. kemankeşş olayı zaten netleştirmiş daha fazla uzatmanın lüzmu da yok. bundan sonrası hayırlısı varsa o olsun. olacaksa zaten olur olmayacaksa bu saatten sonra ağzınızla kuş tutsanız geçemezsiniz
-
Sayın Bakan 2020 sınavı için 21-22 Kasım tarihini açıkladı az önce. Bu demek oluyor ki bizim süreci çok uzatmayacaklar. Ağustos sonuna kadar süreç tamamlanır inşallah.
-
@Abdurrahim evet agustos ayinda sonucu gorecegiz gibi
-
Bakan beyin müjdesiyle birlikte mülakat sonuçlarının tahmin edilenden daha erken açıklanacağını söyleyebiliriz benim tahminim 20 ya da 21 ağustos
-
Bayramdan sonra açıklanırsa şaşırmamak lazım
-
@RootofAllEvil haftasonlari da açıklayabiliyor mu açıklanmasında bir engel var mı yani
-
@elitnur Olabilir yani hiç bilmiyorum ama genelde hafta içi mesai günlerinde açıklıyorlar
-
@RootofAllEvil özellikle cuma günleri hocam
-
Ağustos söylentileri boşa değilmiş galiba onu anlamış olduk. Bayramdan sonra açıklanır inşallah hemen.
-
artık bu saatten sonra çok beklemeyeceğiz gibi duruyor hayırlısı olsun inşallah
-
Ahmet nohutçu eylülün ilk haftası demiş açıklanma tarihi olarak
-
Sınavın neden Kasım'da olduğunu bilen ya da mantığını kavrayan var mı?
-
@kıymalı-puding kasımdaki sınav için eylül geç geldi biraz. Bence ağustos içinde belli olur gibi
-
@Dumspirospero acaba covid salgını 2.dalga olarak gelirse diye mi şeklinde düşünmüştüm ama alakası yoktur herhalde
-
@kıymalı-puding hocam merhaba. Ahmet Nohutcu hoca nerede söyledi bunu kaynak nedir
-
Yanlışım yoksa 2016 daki sınavın mülakat sonuçları 2017 sınavından önceki gün açıklanmıştı. Sanırım 3 Haziranda sınav vardı 2 sinde sonuçları açıklamışlardı. O yüzden sınav tarihi çok belirleyci olmaz. Bakanlığın plan programı neyse aynen uygularlar.
-
@kuruhasan senede çift sınav olduğundan olabilir mi? 2 haziran 2017 sınavını bahsediyorsunuz. Şu an öyle bir durum yok, dolayısıyla Ağustos ayı içinde gelecektir sonuçlar. Ben de 20-30 arası bekliyorum özellikle 28 Ağustos.
-
@2pacalypse olablir hocam. İnşallah öyle de olur.
-
@kıymalı-puding hocam nohutçu hoca bilir böyle şeyleri ama nerde demiş kendisi