29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Sınav davalık olmuştu şuanda danıştaydaymış süreç kesinleşmeden sonuçların açıklanacağını düşünmüyorum
-
@sgkemekcisi sınav davalık olmuştu derken ?
-
@necipuysalll bazı soruların iptali için dava açanlar oldu mahkeme uzlaşma sorusunu iptal etti ÖSYM Danıştaya temyize götürdü Danıştay mahkeme kararını onarsa ÖSYM yeniden puan hesaplayacak ek mülakat yapılacak
-
@necipuysalll bu arada hmk hakem sorusu ve adli yargıdan 2-3 soru daha davalıktı idare Mahkmesi iptal etmedi ama onu da dava açanlar Danıştaya götürdü Danıştay ona da iptal derse belki birkaç soru daha iptal olacak
-
@sgkemekcisi ben sinav komple davalik anladim sorryy :))
-
@sgkemekcisi geçen senede aynı durum oldu ama daha soru iptali belli olmadan sonuçları açıkladılar bizim sonuçları etkilemez
-
@Hayaller71 öyleyse haklısınız ben onu bilmiyordum
-
Bir süredir covid 19 tedavisi gören dayımı ne yazıkki bu sabah kaybettik bayram değil adeta matem günü oldu bize. Demem o ki sınavlar mülakatlar gelip geçer önemli olan sağlık lütfen tedbirleri önlemleri elden bırakmayın!
-
@RootofAllEvil başınız sağolsun, mekanı cennet olsun
-
@RootofAllEvil basin sagolsun kardesim
-
@RootofAllEvil başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin hocam
-
@RootofAllEvil haklısınız .. başınız sağ olsun
-
Allah razı olsun hepinizden dostlar sağ olsun
-
@RootofAllEvil haklısınız hocam bazen çok kaptırıyoruz kendimizi boyle dünya işlerine, halbuki gün gelecek bizler de veda edeceğiz hiçbir şeyi öyle çok abartmamak lazım hayat sürekli bir şeylerin peşinden koşarken başımızdan geçenlerdir aslında. Başınız sağolsun tekrardan.
-
@RootofAllEvil başınız sağolsun.
-
Başınız sağolsun ölüm tek gerçek dünyaya çok kaptırıyoruz kendimizi ibret almak lazım Allah sabır versin
-
@RootofAllEvil hocam başınız sağolsun allah rahmet eylesin her şey boş en önemli şey sağlık
-
@RootofAllEvil başınız sağolsun hocam, Allah rahmet eylesin.
-
@hideaways11, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@kıymalı-puding hocam nohutçu hoca bilir böyle şeyleri ama nerde demiş kendisi
Nerde demiş bilmiyorum ben de facebooktaki bir paylaşımda gördüm
-
@RootofAllEvil Başınız sağolsun dostum. Allah kalanlara sağlık sıhhat, uzun güzel bir ömür nasip etsin.