29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@hideaways11 umarım erken açıklanır, geçen sene herkes çok mağdur oldu
-
Hayırlı günler arkadaşlar. Mülakat da " Nerede kaldınız? " sorusu belirleyici bir soru mu? Bu soru sorulmayan geçemiyor mu? Eleyeceklerine vakit kaybı olmamasi icin sormuyorlar demiş bir arkadaş
-
@hyrls Bir ilgisi yoktur sanmıyorum. İdaride herkese sorulmuş genelde kalınan yer
-
@hyrls ben idariden girdim bana sormadılar. Ama ben geçen sene de mülakata girmiştim geçen sene sordular. Ben ona bağladım sormama nedenini.
-
Aynı yerde kalan 3 kişiden birine sorup ikisine sorulmadigini biliyorum. Kykda , ailesinin yanında kalanada sorulmuş bu soru. Neden birilerine sorup birilerine sorulmadigini merak ediyorum sanki prosedür sorusu degilde eleme sorusu gibi geliyor
-
@hyrls "eleyeceklerine" neden sormasınlar anlayamadım bağlantıyı
-
@hyrls dediğim gibi, gecen sene sordular bana ama elendim. O zaman da sorulmayanlar kazanacak herhalde diyordu bazı kişiler. Kazanıp kazanamayacağını belirleyen şeylerden biri değil bu bence.
-
@elitnur benim görüşüm değil bir arkadaş vakit kaybı olmamasi icin eleyeceklerine sorumuyorlar demiş benimde aklımı kurcaladi bu konu.
-
@qwert teşekkür ederim açıklamalar için umarım bu sorunun etkisi yoktur dediğiniz gibi
-
@hyrls kyk da kalana neden sormuşlar onu anlamadım sistemde çıkmıyor mu acaba
-
@Hayaller71 bildiğim birşey değil yılan hikayesine dönen efsanelerle dolu bir sınav bu
-
Birde normalde tek soru soru sorulup gönderiyorlar denildi bu sene gördüğüm kadarıyla çoğu kişiye bağlantılı 3 4 soru sorulmuş bende bunun Bi işaret olduğunu düşünüyordum ama herkese sordukları için geçerliliğini yitirdi benim için
-
@Hayaller71 bence komisyondaki bir üye bağlantılı 3 -4 soru soruyor bana da öyle oldu
-
@elitnur bu sene tekrar 7 kişi oldu komisyon bana bağlantılı soru soranda hsk genel sekreteri Seyfi han beydi ilk defa katılmış sanırım komisyona.
-
Bence mülakatta sorulan sorular ve soru sayısı bir kriter değil alınıp alınmamayla ilgili.
-
@kıymalı-puding bence de değil çünkü zaten soruların seviyesi aynı bile değil. Geçmiş senelerde yüksek mahkemelerin neler olduğu sorulmuş bu soruya cevap vermenin ölçüt olduğunu düşünmüyorum
-
@hyrls hocam, vehme kapılmak yersiz böyle durumlarda. Sınırlarını dahi bilmediğimiz belirsizlikler içerisindeyiz. Kadere nasip diyip geçicez, yapıcak başka bir şey yok.
-
Sanıyorum mülakatlar bitti bundan sonrası ne zaman açıklanacağı meçhul güne kadar beklemek. İibf grubu olarak hepimiz aynı ihtimallerle sonuç bekliyoruz kimin referansı kimin referansına üstün gelecek göreceğiz. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin.
-
@kıymalı-puding yani hocam torpil başka bişey değil
-
@kemankeşş2, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@kıymalı-puding yani hocam torpil başka bişey değil
Hayır onu demek istemedim. Mülakatta sorulan sorudan daha çok bizim hal hareketlerimiz, konuşmamıza bakılıyor demek istedim. Tabi bu benim tahminim.