29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Baş sağlığı dileyenlerden Allah razı olsun umarım şu covid illetin hem ülke hem dünya olarak tamamen kurtuluruz
-
@RootofAllEvil Allah rahmet eylesin.
-
@RootofAllEvil başınız sağolsun hocam sağlığın kıymetini keske boyle bir imtihandan geçerek anlamasaydik zor bir yıl geçiriyoruz ulkece.. Allah kayıplarımızın ailelerine sabırlar versin
-
@RootofAllEvil başınız sağolsun Allah sabırlar versin geride kalanlara hocam .
-
@RootofAllEvil başınız sağ olsun, Allah sabır versin.
-
Allah razı olsun dostlar sağ olsun
-
@RootofAllEvil başınız sagolsun hocam Allah rahmet eylesin
-
@RootofAllEvil başınız sağolsun hocam.
-
Bayramdan sonra gelir diyen de var, Eylül 15'ten önce bir şey beklemeyin diyen de. Klasik mülakat sonucu bekleme dönemlerine girmiş bulunuyoruz inşallah en erken zamanda gelir. Kasım'da sinav ilanı gelmesi çok büyük avantaj ama dikkate alıp erken aciklarlar mi o da soru işareti. Duyumu vs olan var mı diyecegim de çok erken galiba daha.
-
@2pacalypse facebook ta yazan ve bakanlıktan duyum alan etrafimdaki birkac kisi mulakatlarin bitiminden itibaren 15 gün sonra hatta 14 ağustos diye duyduk diyorlar. Şahsen direkt duydugum bir şey değil ama çoğunluk ağustosun yarısı içinde belli olur diyor
-
@elitnur inşallah doğrudur ben Ağustos sonuna bile razıyım. Geçen seneyi baz alırsak Ekim'de açıklanıyor çünkü.
Yeni sınav ilanı olması etkili olur mu acaba ? En az 2/3 elenecek yani 2600 kişi yapar hiç az bir sayı degil bunu düşünerek umarım en erken zamanda açıklarlar.
-
@2pacalypse yani şahsi kanaatim zaten covid nedeniyle mülakatların 1 ay ertelenmesi yüzünden çok fazla bekletmeyecekleri.
-
@elitnur covidden önce de 10 temmuzda bitiyordu mülakatlar. ertelese ertelese 19 gün erteledi. çok etki yapmadı bence. ama şu yeni sınav ilanı işleri değiştirir. geçen sene +80 almış en az 2600 aday elenecek bunların çoğu tekrar hazırlanır o yüzden erken açıklamaları lazım diye düşünüyorum. umarım yanılmayız bu hafta içinden itibaren duyumlar oluşmaya başlar zaten.
-
akademinin eğitim takvimi olduğu söyleniyor, doğru mu biliyor musunuz? ona göre şu tarih bu tarih diyenler var. geçen sene ne zaman başladı adaylar hazırlık eğitimine?
-
@CosmoKramer akademide mi başladılar bilmiyorum ama adliden kazanan arkadaşım ekimde başladı göreve.
-
@2pacalypse o zaman mülakat süresini kısalttılar değil mi ?Ben 10 mayısta baslayacakken 15 hazirana ertelendi gibi düşünmüştüm. Doğru söylüyorsunuz
-
@elitnur evet önceki planda 15 mayısta idari-avukat mülakatlar bitiyordu. 1 haziranda tekrar başlayıp 10 temmuzda bitiyordu adli mezunlarınki. yani çok ertelenmedi 29 temmuzda biterek. Benim tek umudum yeni sınav ilanı yüzünden çok geciktirmeyecekleri dediğim gibi 2/3'ten hesaplasak bile 2600 kişi elenecek. bunların hepsi +80 aldı nerdeyse. sınava girecek kemik kitleyi oluşturacaklar. geçe kalmamaları için erken açıklarlar diye düşünüyorum. inşallah bakanlık da bu durumu göz önüne alır. çünkü insanın mülakat sonucu bekleme evresinde hiç ders çalışası gelmiyor. ağustos ayı içinde bu iş biter umarım.
-
Bayramdan sonra her gün kritik bence
-
ben hala eylül'cüyüm. en erken ağustos sonu. söylentiler çok erkenci.
-
@CosmoKramer hocam 2020 idarı yargı hakımlıgı ılanı gelmeden acıklarlar bence o yuzden agustos sonu gıbı acıklarlar dıye tahmın edıyorum