29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@necipuysalll hocam en aceleci olunan 2016 da bile 18 gün sürmüş. 1 aydan daha az sürede bitmesi çok zor bana kalırsa, tabi surec nasıl işliyor gram fikrim yok ama gecmistekilerle kıyaslayınca en azindan 1 ay süreceğini söyleyebiliriz. Bu da Eylül'ü bulmak demek. İnşallah yanilirim ama 500-600 kişinin girdiği mülakatlar bile aylarca beklerken 3-5 günde nerdeyse 4000 kişinin girdiği hakimlik mulakatinin açıklanmasi olası gelmiyor.
-
Eylüldeki ikinci dalga tehlikesi dolayısla erken açıklanacağını düşünüyorum.
-
@Zarahustra hocam bizim surecin sonuçlanmasiyla Eylül'deki ikinci dalganın ne gibi bir alakası var? O bizlerin göreve baslatilmasiyla alakalı bir şey. Sonuçları açıklayıp 2-3 ay sonra bile stajı baslattirabilirler. Onla alakası olduğunu düşünmüyorum.
-
@2pacalypse Sonuçları hemen açıklayıp göreve başlatabilirler demek istedi galiba. Böyle bir düşünceleri varsa erken açıklanabilir.
-
@2pacalypse mulakatlarin ertelenmesi, kazanacak kisilerden belgelerin toplanmasi islemlerin yapilmasi bunlarda uzun surecegi icin egitimleri kendi takvimlerine yetistirmeleri gerektiginden agustos ayinda sonuclanacagini dusunuyorum
-
@necipuysalll akademide şu an geçen seneki sınavla alınmis olan avukatliktan geçişler var. Eğitimleri 15 ekime kadar sürecekmis, akademinin sitesinde görmüştüm.
Tek olumlu etken 22 Kasım'da yeni sınav ilanı olması, belki 2020 sınavının resmi ilanindan önce 2019 sınavını komple sonuçlandırmak isteyebilirler ama bakanlık bunu ciddiye alıyor mu almıyor mu onu da bilmiyoruz. En az 2600 kişinin olumsuz olacak, sonuçlar geç gelirse yeni sınava da çalışmaları için az bir süre kalmış olacak. Belki bunlar düşünülüp erken açıklanabilir. Tamamen tahmin.
-
@Hayaller71 hocam siz bu arkadaşa bir kurulmuşsunuz ne zaman yazsa tepesine biniyorsunuz bir süre yazmıyor, dikkatimi çekti.
-
@2pacalypse hocam zaten benim soruşturduğum, bu akademinin sabit başlangıç bitiş tarihi yok. anladığım eldeki adaylara, türlerine ve sayılarına göre programlıyorlar her sene süreci.
-
@CosmoKramer evet hocam öyle oldu geçmiş iletileri gözükse atacağım burayada çıkmıyor. Arkadaş bazı başlıklarda mülakata girmiş gibi çelişki konuşuyor gözümden kaçmadı yani bide mülakat zamanında yazmış evet arkadaşlar yardımcı olalım neler sordular vs kendisi girmiş güya mülakata tek bir kelime yazmamış haliyle insan şüphe duyuyor
-
Ağustos sonuna kadar açıklanacağı beklentisi var duyduğum kadarıyla. Eylüle kalması, Kasım sınavı açısından çok kötü olur. Yeni sınav kayıtları Eylül'de alınacak zaten.
-
@Hayaller71 memurlar.net sıçramasıdır hocam büyük ihtimal.
-
@CosmoKramer şaşırmam valla
-
@Hayaller71 sakin ol şamp.
-
@birsorumolacaktı ooo nereleydin özlettin
-
Yeni sınavın en büyük favorileri bu sınavı kazanıp elenenler olacak herkes 80 üstü yapmıştı sınavda. Bunları göz önüne alıp birde artan vakaları sayarsak çok zamanı kalmamıştır inşallah
-
Yeni sınava elenenlerin gireceğini düşünerek erken açıklayacaklarını sanmıyorum. Süreci tam bilmiyorum ama ne zaman işleri biterse o zaman açıklanır. Yeni sınav ilani vs cok onemli değil.
-
Dostlar PGM sitesine giriş yapamıyorum, bende mi bir sıkıntı var?
-
@butlakmutlan bende giremedim
-
@Hayaller71 durup dururken heycan yaptım ama bu kadar çabuk olacağını sanmam
-
@butlakmutlan belli olmaz hocam belki icra sonuçlarını yüklüyorda olabilirler