29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@Hayaller71 Bi arkadaşa sordum 1 haftadır girilmiyor dedi halbuki ben dün siteye girmiştim ilginç
-
@Hayaller71 evet icra da olabilir doğru
-
@Hayaller71 ben de giriş yaptım bu hafta
-
Sonuçlar açıklandığında siteye girilemiyor mu?
-
Icra mülakatları bizden sonra mi olmuştu, bu arada ben de siteye girebildim hem de dün
-
Çok çok erken bence.
-
@elitnur 17 haziran-17 temmuz sanirim.icra mudurlugunun sayfasinda gordum pgm de yok.baglantisi oldugunu sanmiyorum.
-
@butlakmutlan icranın pgm ile alakası yok icra işleri dairesi ilgileniyor onunla.
-
@Mambaa hocam ben komple bakanlığın sitesine giremedim bir ara o yüzden. Ayrıca sonuç yüklenirken siteye girilemiyor mu onu da bilmiyorum merak edip sordum.
-
@butlakmutlan genelde yükleme zamanları girilemiyor evet
-
Arkadaşlar Facebook grubunda mülakatın yarın saat 16 00 dan sonra ilan edileceği hakkında net duyumu olan varmış. Bu kadar erken açıklanması mümkün mü?
-
@law-yours %99 açıklanmaz. %1 bekleyelim
-
@law-yours hic sanmiyorum ama insallah dogrudur
-
@law-yours umarım doğrudur.
-
@2pacalypse basimiza ne geldiyse yuzde birler yuzunden geldi
-
@law-yours facebook grubunun linkini paylaşabilir misiniz rica etsem
-
@law-yours hangi grup hocam?
-
Yarın için başka duyumu olan var mı ? faceye üye değilim hangi tarih konuşuluyor bilmiyorum. İnsan heyecanla burda bekliyor
-
Her cuma öncesinde duyumcular ortaya çıkar mülakat sonrasında. Takılı kalmamak gerek. Sabırla beklemekten başka çare yok. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Yarın da çok erken bence her şey tamam olduktan sonra bazen bir imza için uzayabilen işler bunlar...