29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@hkmhkm basvuru 1 ekim yaziyor orada.
-
@Dumspirospero ben de aynı kanaatteyim.
-
@hkmhkm hocam yazıyı dikkatle okursanız başvuru tarihi 1 ekimde başlıyor.
-
Orada burada sınavın eylül sonu ekim gibi açıklanacağını söyleyip milleti germeye çalışanlara itibar etmeyin arkadaşlar. Ağzı olan konuşuyor. Yok 2021 de açıklayacak,tövbe estağfurullah ya. Tamam anlıyoruz erken bir tarihe ümitlenmek istemiyorsunuz ama abartıp abartıp insanları germeyin. Varsa kaynağı olan bir bilginiz çıkar söylersiniz.
-
Ben yanlış mı görüyorum tam olarak anlamadım. 21 kasım adli yargı avukat diyor 22 kasımda da adli yargı avukat diyor?
-
@RootofAllEvil icradir o, düzeltirler yakında
-
@dündar erken söyleyenlerin de neye dayanarak söyledigi belli degil yalniz.sadece duyum aldik diyorlar.bence bu daha olumsuz oluyor kisiler uzerinde.
-
Ahmet nohutçu hocanın tahmini bana mantıklı geldi. Çok erken bence şuan açıklanması için.
-
Burası da il göç başlığı gibi çok hararetli
-
@kemankeşş2 daha ısınma turları bunlar, 20 ağustosta falan tekrar gel o zaman görürsün harareti
-
@2pacalypse ilk cuma biter...daha çok cuma görürüz geçen seneye göre kıyaslarsak.ama önceki sene ne kadar sürmüştü onu bulamadım.sanirim bi tek geçen sene bu kadar uzatmışlardı...
-
24 aralık 2017 sınavının mülakatı 16 temmuzda açıklanmış. Mülakatlar ne zaman yapılmış ulaşamadım.
-
@kıymalı-puding, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
24 aralık 2017 sınavının mülakatı 16 temmuzda açıklanmış. Mülakatlar ne zaman yapılmış ulaşamadım.
13 haziranda bitmiş mülakatlar şimdi ulaşabildim. Yaklaşık bir ay sonra da sonuçlar açıklanmış.
-
@kıymalı-puding geçen sene hariç aşağı yukarı 1 ayda açıklanmış.gecen sene 72 gün sürmüş
-
@lord3365 geçen sene ekstrem bir durum mu vardi hocam neden okadar uzun sürmüş bilgisi olan var mi ve guvenlik sorusturmalari da tamamlanmis olarak aciklaniyor sonrasi yapilmiyor herhalde hic bir sekilde
-
@hukukcukişi geçen sene bakan yardımcıları değişti süreç o nedenle uzadı liste yeniden hazırlandı doğal olarak vs.
-
@Mambaa bu sene hakkında duyumun, tahminin var mı hocam? Ne asamadayiz vs, listelerin külliyeye gittiği konuşulmuş wp gruplarında. Eylül'ün ilk haftası diyen var
-
@2pacalypse kaymakamlıkta da külliyeye gittiği söylenmişti. Ne kadar doğrudur hakimlik için de bu durum geçerli midir bilmiyorum. Bir duyumum da yok ancak bu ay içerisinde açıklanmasını bekliyorum ben. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
@2pacalypse ayrıca liste külliyeye gittiyse açıklanmasını çok beklemeyiz.
-
@2pacalypse hangi whatsap grubunda konuşulmuş ben hemen hemen hepsinde varım