29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Dosya külliyeye neden gitsin bana mantıklı gelmiyor ?
-
@Modric210 hocam gruptaki kişi de bu işlerle alakası olan birinden duymuş bunu, önceden gitmezdi ama 2-3 senedir gidiyormuş demiş kendisine. Benim de net bilgim yok, belki troll bile olabilir ama söylemler bu şekilde. Bir de eylülden önce gelmesi zor demiş.
-
@Modric210 ben de gittigini duymustum.ama 1 hafta oldu sadece.erken gibi.
-
@lord3365 cevap: hiçbiri... ben de tüm gruplarda varım.
-
@Mambaa liste neden yeniden hazirlansin anlamadim?
-
@hello1 nereden duydunuz
-
@lord3365 aslinda gercek olmayabilir.ama gecen yillarda boyle uygulama oldugunu demisti arkadaslarim.bu yil olacaksa bile cok erken bence.daha 1 hafta oldu hazir bile degildir diye dusunuyorum.zaten benim duydugum referansi olan kisilerin referansi araniyormus oncesinde.belki onlar ogrenebilir zamanini.
-
@hello1 kaymakamlıkta listenin külliyeye gittiğini ve orada bazı ekleme çıkarmalar yapılıp son hali verilecek tekrar bakanlığa gönderildiği söylendi. Hakimlik için de liste külliyeye gidiyor ise listeye ekleme çıkarma yapıp bakanlığa gönderilecektir. Külliyede listeye müdahale ediliyor anlayacağın. Diğer türlü gitmesinin bir manası zaten yok.
-
mülakat listeleri en son aşamada külliyeye gider gençler. burada bazı vakıfların falan toplu listelerinde olan kişiler de listeye dahil edilir. listede fazlalık olursa normalde orda olmasa da olur denen veya hasbelkader girmiş zayıf referanslar silinir. güçlü, hatrı kırılmayacak referanslar kalır. bu şekilde tekrar bakanlığa yollanır ve son hali verilir. şu an gitmemiştir daha, sanırım arkadaşlar bu var mı onu soruyor
-
Arkadaşlar staja ilk olarak akademide mi başlıyoruz yoksa bulunduğumuz bölgedeki adliyede mi ?
-
@idarihakim4 adliye seçiyorsun
-
@Parola55 teşekkür ederim
-
selamlar arkadaşlar, bayramdan bu yana köyde olduğumdan bağlanamadım internete. bu ay içinde açıklanma ihtimali bana çok zayıf geliyor. ayrıca hakimlik sınavı başvuru tarihini dikkate alarak sonuç açıklayacaklarını da sanmıyorum. eylül ortası veya ekimi bulabilir diye düşünüyorum.
-
@Berkan13 arkadaslar zaman geçmiyor çok stresli geçiyor günler.umarim bu sene söylendiği gibi erken açıklanır.duyum var mı gruplarda.dogru olmasa da gün geçiyor iste
-
@lord3365 sen niye streslisin ki hocam ankara adalet bakanlığından üst düzey bir bürokrat referansın yok muydu senin?
-
@Mambaa geçen sene kimlerin elendiğini ne referansların etkisiz kaldığını gördüğüm içindir belki...
-
@lord3365 Hakimlikte hangi düzey lazım hocam
-
Eylülden itibaren pgm takibine başlayacağım. Bu ay çok zor gibi.
-
Herhangi bir gelisme yok mu arkadaslar 14 agustos diyen arkdaslar halen israrci misiniz bu tarihte ?
-
Valla benim tahminim 21 ağustosta açıklanabileceği yönünde ama kendi çapında basit bir tahmin herhangi bir dayanağı yok