29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@SessizBekleyen hocam size gelen bilgi nedir baktim eski gonderilere bulamadim
-
@SessizBekleyen haklısınız hocam, şu an süreç personel genel müdürlüğünde. Sanırım icra müdürlüğü mülakat sonuçları da bekleniyor. Bence çok erken beklentiye girmek hayal kırıklıklarına neden olabilir. Şu an mülakat bittikten sonraki 8. İş günü bitti, henüz çok yeni. Dediğiniz gibi amacımız insanlarla dalga geçmek olsa eli kulağında, cuma açıklanacak vs deriz ama şu an için çok erken. Hakkimızda hayırlısı olsun
-
Mülakat sonuçlandığında en fazla 20 iibf-sbf mezununun yüzü gülecek ve büyük çoğunluk üzülecek. Bence en iyisi hazır kpss çalışıyorken hakimliğe de çalışmak böylelikle yeni sınava hazır vaziyette gireriz.
-
Çok ilginç bir dönem yaşıyoruz. Sınavın neden kasımda olduğu belli değil, mülakatların ne zaman açıklanacağı belli değil. Nasıl çalışacağız bu kadar belirsizlikle, Allah yardımcımız olsun.
-
Sınav başvurusu, yol, konaklama, kıyafet şu bu derken ciddi paralar harcıyoruz yıllardır. Umarım herkes elini vicdanına koyar ve vicdanlı bir mülakat değerlendirmesi yaparlar. En azından açılan kadrolar tama yakın doldurulmalı. Sırf diğer sınava kadro açmak için boş bırakılmamalı. Bu kadar insan boşu boşuna bu kadar masraf yapmış durumuna düşürülmemeli.
-
@Dumspirospero, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Çok ilginç bir dönem yaşıyoruz. Sınavın neden kasımda olduğu belli değil, mülakatların ne zaman açıklanacağı belli değil. Nasıl çalışacağız bu kadar belirsizlikle, Allah yardımcımız olsun.
Nesi ilginç, anlamadım. Adalet Bakanı 2 sene önce, bundan sonra her sene kasım ayında sınav yapmayı planlıyoruz demişti. Ayrıca mülakatların ne zaman açıklanacağı da yıllardır belli değildi. Söylediğiniz iki husus da bu seneye mahsus ilginç durumlar değil. Covid süreci deseniz neyse ama sınav ve mülakat takvimini bu kadar da abartmamak lazım, onlarca yıldır binlerce insan geçti benzer süreçlerden.
-
@Berkan13 sınav yıllardır aralık ayında yapılıyor. Bakan beyin de kasımda sınav yapacağız gibi bir açıklaması yok. Aralık ayında yapacağız açıklaması var. Size çok kolay bir süreç olarak geliyorsa, iyi niyetli dileklerimi sizden geri alıyorum. İyi dileklerim zor süreçte desteğe ihtiyaç duyan arkadaşlarım içindi, üzerize alınmayın.
-
@Dumspirospero, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@Berkan13 sınav yıllardır aralık ayında yapılıyor. Bakan beyin de kasımda sınav yapacağız gibi bir açıklaması yok. Aralık ayında yapacağız açıklaması var. Size çok kolay bir süreç olarak geliyorsa, iyi niyetli dileklerimi sizden geri alıyorum. İyi dileklerim zor süreçte desteğe ihtiyaç duyan arkadaşlarım içindi, üzerize alınmayın.
https://www.memurlar.net/haber/767243/her-yil-kasim-da-4-5-bin-hakim-savci-alacagiz.html
-
@Berkan13 Tamam kardeşim sen buralarda oyalanma git dersini çalış. Süreç sana kolay geliyor bana zor. Her şeye salça olmak zorunda değilsin. Kimin forumlarda neyi dert edeceği seni alakadar etmez.
-
daha şimdiden gerilmeye başlanmış. Hepimiz bu süreci yaşıyoruz anlayışlı olmakta fayda var. Ben de adliden sonuç bekliyorum burayı takip ediyorum iibfli arkadaşların işi zor onların seçilme oranı düşük olduğu için gerilim daha fazla oluyor galiba
-
Aldığım duyum şuanda bakanlıkta çoğu kişinin izinli olduğu en iyi ihtimal ay sonu ancak muhtemelen sarkacağı yönünde. Eylül ortalarını bulur gibi.
-
Burada yazanlar hep hukukçu galiba. Biz iibfliler de heyecan yok hiç..
-
@kıymalı-puding il göçten elendim sıra hakimlikte onu bekliyorum şimdi
-
@kıymalı-puding alacağı 20 kişi hocam nasıl olsun
-
bugün açıklanacağını söyleyen, hani nerdesin?
-
-
bildiğim kadarıyla 14 ü diyen biri vardı ama her cuma fırlıyormuş böyleleri benim ilk senem olduğu için bilmiyorum
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmasında kaçıncı dereceye kadar bakılıyor akrabalara biliyo musunuz
-
@kıymalı-puding dersanede hocamız 3 demişti ancak bilmiyorum bir de her sınav farklıymış askeriye, polislik, hakimlik bunlar daha detay diye duydum
-
Derece kısıtı yok, gidilebilecek yere kadar gidiliyor. Alt ve üst soy sorguda bile 1850'li yıllara kadar kayıt var. Bence bu sınavda daha eskiye bile gidiliyordur.