29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@lord3365 bi cacik cikmaz ayin 14 unde. Aceleciliginizi anliyorum ama sabredin biraz.
-
başka bir forumda (adını rahatlıkla tahmin edersiniz) bir üye şöyle demiş:
"Arkadaşlar son aldığım habere göre daha listeler oluşmaya başlamamış bile, önümüzdeki haftaya liste çalışmalarının başlamasını umuyoruz, 1 aydan önce açıklanmaz dediler. Bazı arkadaşlar ağustos ortası dediği için paylaşmak istedim. En erken ayın 28i gibi duruyor şimdilik."
-
Henüz değerlendirmelerin başlamadığı çok yerden teyit edildi arkadaşlar. Kısa vadede sonuçları beklemeyin, değerlendirme haftaya başlıyacak dendi. Ağustos ayini gözden çıkartmak gerek artık. Eylül'de, muhtemelen de ortalarında gelecek sonuçlar, öyle gözüküyor. Burda 14 unu 21 ini bekleyen arkadaşlar boşuna yorulmasin diye yazıyorum
-
@2pacalypse hani kaynak nedir, kimdir? Niye inanmak zorunda olalım yeni üyelik açmış bir iki kişi ard arda aynı şeyi söylüyor, sen de papağan gibi gelip onlar ne dediyse onu söylüyorsun,bir öyle bir böyle. Burada ve başka sitelerde bir kaç tane hesabın olduğunu düşünüyorum artık, amacın ne? Kaynak yok bir şey yok anca algı yapmaya çalışıyorsun. ortaya uydurma bir iddia atıp sonra tersini söylüyorsun whatsap grubunda bile insanların dikkatini çekti yapmaya çalıştığın algı. Çok mu zeki sanıyorsun kendini milletle dalga geçince?
-
Herkes bir şey diyor kimi listeler hazırlanıyor diyor kimisi daha başlanmadı çalışmalara diyor. Duyumculara çok güvenmeden beklemek gerekiyor.
-
Listeler daha hazırlanmadı diyenler acaba kendinizde inanıyor musunuz buna yoksa sadece algı mı
-
@Hayaller71 bak şimdi sana olacağı söyleyeyim. Bu arkadaş buraya yazılan, ya da öteki siteye yazılan kaynaksız yazıyı alıp whatsap grubuna atacak, arkadaşlar böyle söylenmiş siz ne düşünüyorsunuz diyecek. Orada ne denirse ona göre yorum yapacak. Kaç defa yaptı amaç ne gerçekten bilmiyorum.
-
@dündar wp grubundan haberim yoktu hocam bize düşen tek şey kpss çalışmak
-
@Hayaller71 hocam çalışabiliyor musunuz ben ales bile bakamadım olmuyor
-
@hieaways11 guc bela hocam ama olduğu kadar
-
@Hayaller71 bu yalan dünyada, belki de tek gerçek KPSSdir
-
@CosmoKramer halihazırda kpss'nin ekmeğini yiyen birisi olarak katılıyorum
-
Kpss işlerini bıraktım ben mülakat olumsuz sonuçlanırsa son bir kez daha hakimlik için hazırlanırım pistoldeki son mermi misali, hedefi vurursak vururuz olmazsa gelir uzmanlığına devamkee
-
@RootofAllEvil mesajı ben yazmışım gibi hissettim hocam aynı duyguları paylaşıyorum. hakimlik olursa olur, olmazsa bi kere daha dener, gelir uzmanlığı devam
-
@CosmoKramer sınavlar yüzünden panik atak oldum resmen
-
@dündar Hocam ben memurlarda yazıyordum burada sadece okuyordum, adım geçince yazmak istedim. Doğrudur değildir bilemem, tarafıma gelen bilgi bu yönde sizinde aldığınız duyumlar varsa paylaşırsanız sevinirim en azından böyle böyle bir duyum var doğruluk payı var mı diye sorarız. Wp grubunda ben yokum ama link paylaşırsanız katılmak isterim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, hayırlı günler.
-
@SessizBekleyen hocam arkadaş hatları karıştırdı galiba, tam anlamadım, whatsap grubu falan diyor da ben whatsapta aktif olan birisi değilim, sadece bu sabah duyduğumu paylastim. Zaten forumda 8-9 aydır üyeyim öyle trollükle falan alakam olmaz. Benim duyduğum şey henüz degerlendirmelerin baslamadigi ve bu pazartesiden itibaren başlayacağı. Artık bu saatten sonra ne zaman açıklanır kimse bilemez, inş hızlı ilerler süreç. İnanmayan, başka bir duyumu olan kişiler varsa da paylaşabilir.
-
@2pacalypse hocam süreçle alakalı olumsuz şeyler duymak insanı gerçekten yıpratıyor. herkes sonuçların bi an evvel açıklanmasını istediği için aksi şeyler duyunca inanası gelmiyor. Ben de size paralel şeyler duydum, umarım biz yanılırız
-
@Abdurrahim Valla kimse inanmak zorunda değil, bende eminim demiyorum asla, gelen bilgi bu. Hata payı olabilir illaki. Personel daire dışında süreç hakkında bilgi edinmeyin itibar etmeyin, referansınız personel daireden birisini arar sorar o ayrı. Ama kaynak personel dairedir. Onun dışında herkes konuşur tahminlerini duyum diye satar gerek yok. Benim önceki yıllardan tecrübelerim bunlar. Zaten paylaşımı gündem oluşturmak yada birilerini inandırıp dalga geçmek için yapmadım, bazı arkadaşlar soruyor güncel duyumu olan yok mu diye, dün akşam saatlerinde bu ilgiye ulaştım merak eden arkadaşlar için paylaştım.
-
Şunuda söyleyeyim, sizin duygularınızla oynayıp dalga geçecek kişiler erken açıklanacağını söyleyen kişiler olur genellikle, siz saatlerce günlerce pgmyi yenilersiniz. Akşam yatarken sonuç hüsran olur. Bşr sonraki gün aynısı tekrar yaşanır. O stress her gün çekilmez insanı yıpratır. Ağustos sonuymuş gibi düşünün erken açıklanırsa zaten stresinizi minimuma indirmiş olacaksınız. Kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olabileceğinide burdan yola çıkarak belirleyin.