29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@elitnur teşekkürler hocam. Normalde 3. Dereceye kadar bakılıyorsa hakimlikte 4. dereceyede bakılıyor o zaman
-
@Berkan13 aynen hocam İstanbul'un fethinde dedemiz var mıymış yok muymus ona da bakılıyor diye duymuştum ben
-
@2pacalypse dedeler önemli hocam
-
@kıymalı-puding hocam kıstas ne bilmiyorum . Açıkçası biraz şehir efsanesi olmuş bu konuda bazı şeyler
-
bakanımız sağolsun artık eskisi gibi uzak akrabalar soruşturmaya dahil edilmiyor. 1 nci dereceler ve yakın akrabalar araştırılıp bırakılıyor. fakat adayın kendisi sıkıca araştırılıyor herhangi bir terör örgütüyle iltisağı var mıdır yok mudur diye. o kadar da olacak artık. zaten temiz olduğunu bilen birinin içi rahat olmalı
-
@yasamor, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
bakanımız sağolsun artık eskisi gibi uzak akrabalar soruşturmaya dahil edilmiyor. 1 nci dereceler ve yakın akrabalar araştırılıp bırakılıyor. fakat adayın kendisi sıkıca araştırılıyor herhangi bir terör örgütüyle iltisağı var mıdır yok mudur diye. o kadar da olacak artık. zaten temiz olduğunu bilen birinin içi rahat olmalı
"sıkıca araştırılıyor" derken? cidden merak ettiğim için soruyorum, ne tarz araştırmalar yapılıyor? detaylı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
-
Erken tahminlerimiz boşa çıkacak gibi duruyor
-
Bakanlığın takvimi Eylül sonu diyormuş . Ahmet nohutçu böyle bir paylaşım yapmış.
-
@kıymalı-puding Ahmet nohutçu geçen senelerde yanlış tahmin de yaptı yalnız.
-
@Dumspirospero hiçbir fikrim yok hocam. Güvenilir bir kaynak yok o zaman.
-
@kıymalı-puding güvenilir olmayan kaynak yoktur, inanmak istemeyen aday adayı vardır.
-
icra müdürlüğü mülakat sonuçları gelmeden bizim sonuçların geleceğini düşünmüyorum şahsen
-
@Abdurrahim bence tam tersi olur hakimliği kazanan hukukçuları icra mud. Listesine almazlar
-
@Hayaller71 hocam onun değerlendirmesini yapmışlardır zaten. mülakatları da bizden 2 hafta önce bitti. hem mülakat erken bitti hem aday sayısı daha az. önce icra müdürlüğü gelir bence. umarım siz haklı olursunuz.
-
@Abdurrahim bizden önce bitmedi hocam korona çıkan kişilerin mülakatı ertelendi
-
@Hayaller71 hocam 17 haziran-17 temmuzda yaptılar diye biliyorum ben ama korona olayını nasıl yaptılar bilmiyorum açıkçası
-
@Hayaller71 icra müdürlüğü işlemlerini icra işleri dairesi başkanlığı yürütüyor hakimliği ise pgm. Bu ikisinin sonuçları birbirini etkilemez.
-
Arkadaşlar farklı duyumlar var sanırım mülakatlar hakkında. Ben de bu ay sonu ya da Eylülün ilk haftası açıklanabileceği yönünde bir duyum aldım bilginize.
-
@Mambaa Memurlarda da 28 Ağustos diyen olmuş. Ağustos sonundan Eylül sonuna kadar uzanan bir duyum silsilesi var anlaşılan.
-
Bende çevremden çok duydum ağustos sonu duyumlarını. Az kaldı galiba