29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@Parola55 duyumunuz mu var
-
@mezun kardeş duyumum yok ancak kimse şu gün kesin açıklanmaz dememeli diye düşünüyorum belli olmaz yani kesin konuşmamak lazım
-
Ne facede ne de memurlarda hiç hareketlilik yok. Bu ayı gözden çıkaracağız sanırım...
-
Aslında bir yandan yeni sınava da hazırlanmaya başlamak lazım
-
İcra müdürlüğü için bugün bir arkadasımdan (o da bakanlıktan bır arkadasından) pazartesı %90 denılmıs. Hakimlikte diğer hafta için olabilirmiş. Ben duydugumu paylasayım sizler de bilin istedim. Gerçekten mülakat sureci sınavı kazanmaktan yıpratıcı ve zormuş. Kendı kurumumda tayinim çıktı mülakat sonuclanmadan ilişik kesıp gıdemıyorım.. Hepimiz için hayırlısı olsın tez zamanda.
-
@kendinehakime teşekkürler bilgi için
-
“Listelerin belli olduğu, Pazartesi makama iletileceği, Eylülün ilk haftası Pgm tarafından yayınlanacağı” duyumu yazılmış bir grupta. Var mı böyle bir şey bilgisi olan var mı?
-
@kıymalı-puding arkadaş yazdi onu canim sıkılmıştı kusura bakmayin
-
@yasamor nasıl yani?
-
@yasamor neden hocam
-
itibar etmeyin arkadaşlar bu duyumculara trollere. burayı geçmiş senelerde takip edenler bilir ki hakimlik dersanesi hocaları dahi yanıldılar tahminlerinde. bu yüzden kendinizi boş yere strese sokmayın bu duyumculara kulak verip. süreç geçen seneki gibi işleyecek. önceki iletimde sehven yazdığım tarihleri düzeltiyorum. süreç normal seyrinde gider ise 25 Eylül veya 2 Ekim Cuma günü sonuçlar açıklanır.
-
@anavarza hocam geçen sene bakan yardımcıları değiştiği için süreç uzadı. Onu baz almayın derim.
-
@anavarza sizinki de sadece bir tahmin. Geçen sene iki ay sürdü diye bu sene de benzer olur diye bir şey yok ki.
-
@anavarza geçen seneki gibi gideceğine deliliniz nedir? Ondan 1 önceki sene 1 ayda açıklanmış, ondan bir sene önce de 18 günde. Bu iş şans işi biraz. Duyumlar da bunu yansıtmaya çalışıyor. Canları ne zaman isterse o ilkesi geçerli tamamen. Bakanın önünde iş imzaya kalsa bile ne zaman imzalayacagi belli olmuyor. O yuzden kesin tarih vermeye ben de karşıyım ama geçen sene 3 bakan yardımcısı da değişti temmuzda. O seneyi baz almak anlamsız. Ayrıca 1 ekimde yeni sınava basvurular başlıyor. Direk etkiler demiyorum ama en en geç Eylül sonu biter diye düşünüyorum tahmin olarak.
-
@kıymalı-puding hocam hangi grup link atabilir misiniz
-
@necipuysalll hangi grup bilmiyorum hocam facede gördüm ben
-
@2pacalypse yeni sınav başvuru tarihinin etkisi olacağını zannetmiyorum. İkinci olarak duyumlara genel olarak bakıldığında zaten desteksiz, temelden yoksun olduğu anlaşılıyor. Üçüncü olarak geçen seneki gibi gideceği yönündeki öngörüm pandemiden ötürü. Zira özel sektörde olduğu gibi, kamuda da işler ister istemez yavaşladı. O yüzden 1 ayda açıklanması çok düşük bir ihtimal.
-
@anavarza duyumlar nasıl destekli olabilir sizin nezdinizde acaba? Adı üstünde duyum. Kaynakların çok farklı olduğu yerde tabiki duyumlar da farklı olacaktır. Zaten şuan bakanlık içerisinden net bir bilgi akışı yok. Edinilen duyumlar da kesin şu tarihte şeklinde değil de şu tarihlerde olabilir şeklinde. Net duyumlar açıklanma tarihine yakın duyulur zaten.Mülakat öncesi listenin neredeyse hazır olduğu bir mülakatta pandemi etkisi olacağını sanmıyorum. Pandeminin olsa olsa yeni sınav tarihine etkisi olur.
-
@Mambaa, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Mülakat öncesi listenin neredeyse hazır olduğu bir mülakatta
"Mülakat öncesi listenin neredeyse hazır olduğu bir mülakatta" ne demek hocam? Biz mülakata girmeden alınıp alınmayacağımız belli mi yani? Ne söylediğimizin, soruya ne cevap verdiğimizin bir önemi yok mu? Cidden mülakattan önce mi belirleniyor listeler?
-
Şuna inanmayın, buna inanmayın, o tarihte açıklanmaz inanmayın ama benim dediğim tarihe inanın. Her şeyi bilen troller yeni müritlerini arıyor, koşun gençler. Mülakatlar ekim'de açıklanacakmış...