29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@kıymalı-puding gencler boyle kendinizi şartlamayin illa az kaldigi falan yok. Su forum sitelerinde yazan her seyi ciddiye aliyosunuz. Cogu kisi burdan gordugunu oraya ordan gordugunu buraya yaziyor
-
@yasamor siz de maşallah herşeyi biliyorsunuz. Açıklanma tarihini söyleyin de beklemeyelim madem erkenden.
-
@yasamor, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@kıymalı-puding gencler boyle kendinizi şartlamayin illa az kaldigi falan yok. Su forum sitelerinde yazan her seyi ciddiye aliyosunuz. Cogu kisi burdan gordugunu oraya ordan gordugunu buraya yaziyor
Yahu sizin niye her şeye itirazınız var? Kimsenin kendini şartladığı yok, ayrıca şartlayabilir de, bu süreç birçok duyguyu içinde barındırıyor çünkü. Forum sitelerini ciddiye almıyorsanız neden buradasınız? Herkes neyin ne olduğunu zaten biliyor. Arkadaşlar duyduğunu paylaşıyor, kesin tarih kimse veremez ki.
-
Sonuç bekleyip kpss çalışan arkdaşlar bu tekrar işini nasıl yapıyorsunuz malum az kaldı öneri ve tavsiyelerinize açığım
-
@mosca forum sitelerini ciddiye almiyorum ama ben soyleyecegimi soylerim. Cunku bu benim hakkim kimseye laf atma niyetim de yok. Kisisel fikirlerimi soyluyorum o kadar.
-
Dostlar 22. dönem adli hakimlerinden biriyle konuştum şimdi. Kendi dönemlerinde mülakatları kazananlar henüz belli değilken kamu kurumunda çalışanların muvafakati için kurumlarına yazmışlar, sonrasında gecikme olmasın diye. Ben garipsedim biraz bu dediğini ama usul böyle mi?
-
@Son-Seçim-Bükücü eğer dediginiz gibiyse benim kuruma bilgi verilmemiş ve ben elenmisimdir...
-
@Son-Seçim-Bükücü Çalıştığınız kurumun muvafakat verebilmesi için resmi bir yazı atama onayı vs alması lazım. listeler yayınlanmadan böyle bir şey mümkün değil. zaten geçen sene mülakat sonuçları açıklandıktan 2 ay sonra tebliğ edilmiş, o süre içinde muvafakat işleri hallolmuş.
-
@lord3365 Hocam hakimin söylediği kamu kurumunda çalışıp mülakata giren herkesle ilgili muvafakat yazısı yazıldığı kurumlarına. Yani sadece kazananlara değil, istisnasız herkesle ilgili muvafakat yazısı yazılmıştı diyor.
-
@Son-Seçim-Bükücü
kesinlikle böyle bir durum yok. buna bakıp da elendim diye düşünmesin sakın kamuda çalışanlar. hatta şöyle söyleyeyim; bunun olması için sonucun açıklanması da yetmiyor. sağlık raporu ve diğer belgeler teslim edildikten sonra, atamanızın yapılması için hiçbir engel bulunmaması halinde kurumunuzdan muvafakat talep edilecek. -
@Abdurrahim @Berkan13 ben de sizler gibi düşünüyorum, konuştuğum kişi kendinden çok emin gibiydi. Foruma bi danışayım dedim.
-
@Hayaller71, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@Abdurrahim bizden önce bitmedi hocam korona çıkan kişilerin mülakatı ertelendi
Ben icra müdürlüğünü kazandım.bizim mülakatta 2 kişi corona nedenıyle mülakata gırememıstı.Onlara da bu cuma için mülakat günü verılmıs..Bizim sonuçlar ağustosun son haftası dıye duydum ben...Ve dıger duyumum hakımlıkle ıcranın aynı anda acıklanacagı yönünde..
-
@kendinehakime inşallah açıklanır hocam hemen
-
Duyumu olan var mi arkadaslar
-
Geçen sene de buralarda mülakatlar bittikten sonraki ay açıklandı, açıklanacak şeklinde duyumlar vardı. Naçizane görüşüm eğer takvim normal seyrederse Eylül'ün son haftası veya Ekim başı açıklanacağı yönünde. Zira geçen ay mülakatlar bittikten 2 ay sonra açıklanmıştı. Ayrıca pandemi gibi olağanüstü bir gündem yoktu. O yüzden mülakata giren arkadaşların hiçbir duyuma itibar etmemesini tavsiye ederim. Böylece her hafta hayal kırıklığına uğramazsınız. Sonuç olarak benim tahminim 21 veya 28 Eylül.
-
@anavarza neden haftabasilari tahmin ettiniz
-
21 ağustosa da geldik... bugünü de boş geçiyoruz sanırım
-
@elitnur belli olmaz
-
Bu ay gerçekten açıklanması mucize olur
-
Bence bu ay açıklanması imkansız...