29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@ugur2428 aynen her cuma yaşayacağız bundan sonra bu durumu. Yarın siftahimizi yapıyoruz hayırlısıyla
-
@law-yours Hangi grup bu? Baktıklarımda görmedim böyle bir paylaşım.
-
Troller mesaiye erken başlamış
-
Her cuma palavra atarlar duzenli. Erken baslamislar iyi ki bi site coktu kardeşim. Bu sureci bilmeyenlerin duygulariyla oynuyor sadece baska niyetleri yok kendilerince egleniyolar
-
20 Ağustos ve öncesi açıklanması büyük supriz olur arkadaşlar bunun duyumla falan alakası yok. Zaten bu listelerin sırf usul olarak toparlanması, onaylanmasi, kurul üyelerince ve bakanca imzaya bırakılması vs bile kafadan 2-3 hafta alıyor. En erken 20sinden itibaren olası hale gelir.
Gerekli bürokratik işlemler tamamlandığı anda yayimlamakta gecikmezler. Zaten bir sınav süreci belirlendi 22 Kasım'da olacak sınavın ilanı en geç Eylül ortalarinda gelmek zorunda o yüzden Bakanlığın zaten halı hazırda bir sınav ilanı varken bizleri daha fazla bekletmeyecektir diye tahmin ediyorum. Bu yüzden Ağustos sonu Eylül başı en olası tahmin olarak duruyor. Tamamen analizdir arkadaşlar duyum falan yok, zaten daha bayramı saymazsak surecin daha sadece 3. Gününü bitirdik bu aşamada duyum falan kasanlara da pek inanmayin.
-
@2pacalypse kardeş sen komisyondasın galiba. Bir bilgi olmadan iki paragraf analiz yapmışsın.
-
@dündar haha kaymakamlık takip etmişliğim var hocam oranin mulakatlari da baya zaman alıyordu alt tarafı 300-400 kişi girmesine rağmen. oradan tecrübe edindik
-
@2pacalypse kurul üyelerinin işi mülakat sonrası biter dostum. Kurul üyelerinin imzasının alınması gibi bir uygulama söz konusu olamaz. Listeyi oturup kurul oluşturmuyor herhalde. Pgm müdürü ve Bakan imzasıyla çıkar liste. Liste hazır mıdır hazırlanıyor mudur onu bilemem. Ama dediğin gibi kurul üyelerinin teker teker imzasına sunma gibi bir usul kesinlikle olamaz.
-
@Mambaa kanundaki ifadelere göre kuruldaki üyelerin her biri puan veriyor ve orada mülakat puani ortaya çıkıyor yazıyor. Ben buradan hareketle hepsinin imzasının gerektiğini dusunmustum, pratikte sürecin nasil yuruduguyle alakalı bilgim yok. Yani rekorun 2016 yılında 18 gün olduğunu düşünürsek yine en erken Ağustos sonuna geliyoruz. yarın falan açıklanabilir falan yazan arkadaslara hitaben söyledim.
-
@mosca bende bekarım göremedim.mumkun değil yarın açıklanması.en erken ağustos sonu
-
2016 yilinda 18 gun surmesi cok normal cunku o sene darbe girisiminden sonra ulkedeki hakim savcilarin nerdeyse yuzde 50 si atilmisti asiri acil bir alim ihtiyaci vardi. O seneyi cok kistas almayin derim. Ortalama sure 30-45 gun arasidir agustos sonundan itibaren eylul ortasina kadar olan vakitler yuzde 99 aciklanacak vakitlerdir
-
@yasamor geçen sene 60_70 gün sürdü ama
-
@lord3365 Bir yerde güya bir şey görmüş ne hikmetse koşa koşa gelip siteye üye olmuş, yazılanlara da cevap vermiyor. Mülakat başlığımızın ilk trollü hayırlı olsun.
-
@lord3365 çünkü geçen sene bakan yard. değişmişti
-
@lord3365 ben istatiski bi veri verdim genel olarak olani soyledim. Mantiken aciklanmasi gereken tarihi yani. Gecen sene de kimse o kadar gec aciklanmasini beklemiyordu zaten.
-
@yasamor Doğruyu söylemek gerekirse bana referansımdan yapılan dönüş haftaya pgm yi takip etmem gerektiği yönündeydi.ama pek inandırıcı gelmedi... söyleyen ankara adalet bak. Sağlam bir bürokrat.bence ağustos sonu belki
-
@lord3365 ankara adalet bak. derken?
-
21 Kasım sınavı ÖSYM takvimine düştü arkadaşlar. Buraya kopyalıyorum.
Adalet Bakanlığı
2020-Adli Yargı
2020-Adli Yargı-Avukat
2020-İdari Yargı21.11.2020 (sınav tarihi)
01.10.2020(resmen başvuru tarihi)
08.10.2020 (başvuru tarihi bitiş )
23.10.2020 (geç başvuru)21.12.2020(sonuç)
-
Ağustos ihtimali kuvvetleniyor
-
@2pacalypse şimdi ilan gelmiş mi oluyor? Başvuru yapabiliyor muyuz?