29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@RootofAllEvil başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesın
-
Sevgili arkadaşlar, oturduğunuz ilde-ilçede emniyet birimlerinden tanıdığınız var ise o tanıdığınıza güvenlik soruşturması ile ilgili emniyet birimine talep gelmiş mi diye sorabilirsiniz. Sorduğunuzda göreceksiniz ki soruşturma talepleri yeni yeni gelmeye başlamış. 20-25 günde sonuçlandığı söyleniyor. Dolayısıyla en erken 1 ayda açıklanabilir sonuçlar. Elbette tahminden ibarettir 1 aylık öngörüm. Bilgili arkadaşları konuya bekleriz.
-
@hukuk075 emniyetten tanıdığım yok ancak şimdiye soruşturma kalmış mıdır gerçekten? E devletten form dolduralı çok olmadı mı
-
@elitnur Ben de soruşturmalar şimdiye dek çoktan tamamlanmıştır diye tahmin ediyordum. Edindiğim bilgi bu şekildedir fakat %100 doğru mudur bilemiyorum. Siz sevgili arkadaşlarla paylaşmak istedim, daha detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlar vardır diye tahmin ediyorum.
-
@hukuk075 eğer gerçekten böyleyse 2 aydan önce gelmez sonuçlar, geçen seneyi bile arar duruma geliriz. Gvs sürecinin 20-25 günde bittiğini hiç duymadım. Hele binlerce insana yapilacaksa illaki uzayacaklar falan olacak. Umarım yanlış bilgidir. Keşke tanıdığım olup teyit edebilseydim ancak yok.
-
@hukuk075 kaynak nedir?
-
@2pacalypse keşke bakandan bilgi alabilecek biri olsa ne zaman açıklanacağını az çok belki söyler. İlân gelmeden sayıları bile önden açıkladı. Ona göre önümüzü görürdük . İnsan mülakat beklerken başka sınava hiç odaklanamiyor.
-
@Dumspirospero Mülakat sonucunu bekleyen bir arkadaşım emniyette çalışan bir tanıdığına hakkımda bir soruşturma yapılmış mı/yapılıyor mu diye sormuş. Gerekli sorgulamayı yapmışlar ve sisteme yeni düşmüş bir soruşturmanın olduğunu, ikamet bölgesindeki birimlere soruşturma talebi gittiğini öğrenmiş. Tahminen 20-25 gün sürebileceği söylenmiş. Bilgim bunlardan ibarettir, doğru olup olmadığını inanın bilemiyorum, başka arkadaşlar da benzer bir bilgi edindiyse doğru olduğunu varsayabiliriz.
-
@elitnur maalesef hiçbir sınava odaklanamıyorum kitaplarını bile açamam şu an
-
@elitnur bakandan bilgi alabilecek seviyede olsak forumlarda duyum peşinde kosmayiz herhalde
-
Mit ve emniyet ortak yapıyor soruşturmayı kesin bir duyumum yok ama biraz şehir efsanesi gibi duruyor
-
Şu anda bu süreçte olan ve halihazırda kamuda çalışan kişilerin kurumlarındaki bazı görevlilere o kişi hakkında sorular sorulmuş, bir nevi soruşturma gibi bir şey yapılmış bundan yaklaşık 1-2 ay önce. Bu söylemleri bir grupta sordum ve böyle cevaplar geldi. Yani şu soruşturma istekleri yeni gitti olayı büyük ihtimalle asılsız. Zaten mantıksız da, bakanlık bu gvs işini mulakatlarin bitiminde başlatması kulağa hiç mantıklı gelmiyor, hele Şubat'ta bütün belgeleri aldığı dusunulurse
-
@2pacalypse Sürecin işleyişiyle ilgili gerekli bilgiye sahip olmadığım için sadece bana söyleneni sizlerle paylaşmak istedim. 6 ay öncesinde e-devlet üzerinden gönderilen soruşturma evraklarını hesaba kattığımızda bence de şimdiye dek çoktan bitmiş olmalı soruşturmalar. Belki de olaydaki gibi en sona bırakılıyordur, bilemiyoruz.
-
Kazananlar listesi az çok belli olduysa eğer listedekiler için ikinci soruşturma yapılıyor olabilir. Bu zamana kadar yetişmemesi mümkün gelmiyor bana.
-
@kıymalı-puding ben de böyle düşünüyorum, olsa olsa ikinci sorusturmadir bu. Şimdiye kadar ilk soruşturmanin yapılmamasi imkansız. Ki bizzat canlı örnekler var kurumuna hakkında soru sordurulan vs.
-
beklentim 14 veya 21 ağustos
-
Eylülden önce zor.
-
@birsorumolacaktı senin mülakata girip girmediğin bile belli değil neye göre kime göre zor dayanağın nedir?
-
Bana da Eylül ortası gibi geliyor. Keşke daha erken olsa şu yeni sınav dolayısıyla ama makul gelen Eylül ortası. Zaten araya bayram girdi falan, dünden itibaren baslamislardir. En az 1 ay sürer.
-
@2pacalypse eylul ortasina kalirsa durduk yere kaymakamlik ve yeni hakimlik sinavi icin para yatirmamiz gerekebilir o kadar gecikmez insallah