2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
-
@maliyeci76 bende 85 ile İgdir yazdım hocam insallah olur
-
@yusufyigitt07 hocam siz korkarkarsanız artık,bu söylemler belki daha düşük puanlı olan adayları tedirgin edebilir.benim puanımda sizin puanınıza yaklaşıyor fakat büyükşehirlerden çekinmekle birlikte daha yakın civar şehirlere bakıyorum..bir taraftan bunu herkes gözönüne alırsa ?Tabi bu da var.Bence içinizden geldiği gibi davranın. aşırı yüklenmeler birkaç şehirde olacaktır en fazla, o şehirlere denk gelirsek de kısmet değilmiş deriz.
-
arkadaşlar merhaba,
özel yetenek/ beceri kısmına ne yazdığınızı öğrenebilir miyim? şahsen benim herhangi bir özel yeteneğim olduğunu düşünmüyorum. bu açıdan '' - '' geçsem ne olur acaba? -
@bybredd o zaman kaldı 10 kişi
-
@ayemsoso az önce farkettim ki '' - '' yazıp geçemiyormuşum. Ne yazacağım hakkında hiçbir fikrim yok.
-
@ayemsoso Yok yazsanız olmuyor mu? Olmayan bir şeyi de yazamayız sanırım.
-
@duy-profesoru Kimsenin bir şey aradığı yok.Forum,telegram,facebook gibi sosyal medyada doğunun yüksek kapatacağını düşünüyorum demek bencillikten başka bir şey değil.Olurda dediği çıkarsa ben demiştim demek,çıkmaz ise çok şaşırdım demek ne kolay.Bazıları iddia oynamaz,maç başlamadan her maça bu maç şöyle biter,bu maç böyle biter der.Söylediklerinin çoğu çıkmaz ama,bir tanesini bilince ben demiştim der.
Böyle hassas bir dönemde,alımla ilgili herkes fikrini kendine saklasın.
Her doğru,her yerde söylenmez... -
@bybredd valla yorumlar korkuttu resmen beni dogu yuksek kapatirsa batiya nadiren cok uzulurum ama anlasildi herkes doguya yuklenmis dogu patlarsa sasirmicam.85 ustu nedir hocam.hemn aciklanir insallh tirstim
-
@locke Yok da yazılmıyor hocam en az 10 karakter olması gerekiyor. Google'dan cv'ye yazılabilecek özel yetenekleri arattım oradan bulduğum bir kaç tanesini yazdım. ders çalışmaktan özel yeteneklerimizi keşfetmeye vakit mi bulduk yazacaktım da sonradan vazgeçtim. :))
-
@ezequiel uzman yardımcısı maaşı alırsınız.
-
@ayemsoso Hocam çok net ve sade şekilde özel bir yetenegım olduğunu düşünmüyorum yazdım sızde öyle yapabılırsınız
-
@iktisadihatun Özel olmasada bişeyler yazdım hocam teşekkür ediyorum ilginiz için :))
-
Her bölgede düşük kapatan iller muhakkak olacak ama bunu kim bilebilir? Yine de şunu bir şekilde kabul edelim doğu her zaman diğer bölgelere nazaran düşük kapatıyor. Eminim yine öyle olacak.
-
sizce en güzel ilçelere hangi iller sahip?
-
@ayemsoso uçuk kaçık bir şeyse hakkında araştırma yapın ufacık. Soru filan sorarlar bilginiz olsun en azından. :))
-
@bybredd 87 ile yazdım ben
-
@billofrights yav ne kastınız ya fikrine karşı çok ya fikir beyan et sürekli onu deme bunu deme başlığı kapatalım arkadaşlar isterseniz insanlar fikrini yazsın ama sürekli birşeyle suçlamayın ya
-
Keşke sistemleri bozulsa, kotası dolan iller uyarı verse başvuru esnasında
-
@willsmithh İnsanlar fikrini yazsın demişsiniz,benimde fikrim böyle olduğu için yazdım zaten
Yoksa ben böyle dedim diye kimse,düşüncesini söylemekten vazgeçmeyecek zaten.